יס מקס והקלטת 3 סדרות במקביל
-
Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
במסגרת הצעות לשיפור היס מקס בגרסאות עתידיות-
היס מקס כבר יודע להקליט פרק בסדרה בשידור החוזר כשהפרק פוספס ולכן לא נראה לי מסובך שיקליט פרק שהוקלט חלקית בשידור החוזר.
דוגמא: ביום ראשון יש האוס,משמרת שלישית ועקרות בית נואשות. היס מקס מתחיל להקליט עב"נ רק כשהאוס נגמר, למה שלא יבין שמשהו לא בסדר ויקליט את השידור החוזר של הסד
היס מקס כבר יודע להקליט פרק בסדרה בשידור החוזר כשהפרק פוספס ולכן לא נראה לי מסובך שיקליט פרק שהוקלט חלקית בשידור החוזר.
דוגמא: ביום ראשון יש האוס,משמרת שלישית ועקרות בית נואשות. היס מקס מתחיל להקליט עב"נ רק כשהאוס נגמר, למה שלא יבין שמשהו לא בסדר ויקליט את השידור החוזר של הסד
לפי שיחה שלי עם נציגי השרות (לפני חודש) הם התכננים באחרת מגרסאות הבאות להקליט שידור חוזר של סדרה מוזמנת מזמן שיש כבר שתי הקלטות באותו זמן - כדי לפתור את הבעיה.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
אופציה של page up/down תהיה נחמדה
התכוונתי שאם יש הרבה הקלטות, לדוגמא 50 ואני עכשיו בתוכנית האחרונה שהוקלטה ורוצה לעבור לראשונה אני צריך ללחוץ 50 פעם על למטה ואם היה לחצן שמדלג במהירות על התוכניות המוקלטות זה היה נחמד.כרמי כתב:olorin כתב:אופציה של page up/down תהיה נחמדה...לא בהנתי מה אתה אומר
...
מקווה שאני ברור.
הקשר לאשכול היה הצעה נוספת לשיפור במקס.כרמי כתב:olorin - אני לא מבין מה זה קשור לאשכול הזה, אבל יש את האפשרות הזאת ע"י לחיצה על לחצני ה CH בשלט (מימין מעל לחצן ה +)...
בכל מקרה אני רואה שזה כבר היה קיים אז תודה רבה