רשמים ראשוניים מגרסת הCS כבר יש למישהו?

פורום מסכי OLED בחסות LG
johnglock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 22 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

הובלה כמעט תמיד חינם. והתקנה זה חינם בלי מתקן קיר אחרת זה מינימום 100 למתקן צמוד קיר או 600 לזרוע.

יש עדיין מחירים כאלה, הנה דוגמה -
https://www.electro-buy.co.il/items/5310095
אתה אפילו יכול לנסות להתקשר ואולי יורידו לך 50 שקל כדי שתגיע למחיר שראית פה.

deelad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

17/12/2022 18:38  
adifred כתב:
קניתי את ה65 ב5450. היא בסהכ 3 שבועות אצלי, אבל אני בינתיים מרוצה מאוד. לא מרגיש שחסרה לי בהירות והתמונה פגז. מאוד מזכירה לי את הפלזמה שפעם היתה לי
...
אפשר לסכם את השרשור בזה שהיא מזכירה לך את הפלזמה שהיתה לך... וזה מבחינתי אומר הרבה על ה CS ולא לטובה.

adifred פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

19/12/2022 15:49  
deelad כתב:
אפשר לסכם את השרשור בזה שהיא מזכירה לך את הפלזמה שהיתה לך... וזה מבחינתי אומר הרבה על ה CS ולא לטובה.
...
לא מסכים עם הקביעה הזו.
קודם כל היא מזכירה *לי* את הפלזמה
מעבר לזה, כוונתי היתה בהקשר לבהירות הנמוכה של הפלזמה מצד אחד, אבל מצד שני, לאיכות התמונה הטובה יותר (משמעותית) מול מסכים אחרים

MarkoVanTuches
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

אז מה עם ההשתקפויות?
לדעתכם זה כמו ב c1 הוא שהציפוי פחות טוב?

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

לאלה שהתנסו עם ה-CS:
האם אתם חווים לאגים בתמונה ובקול?
ניסיתי לראות שני משחקים במונדיאל והיו תקיעות (הרגשה לי שזה יותר בעיה באפליקציה או בוואי פיי)
ניסיתי לראות פרק של הישרדות באפליקציה של רשת 13, מרגיש לי שיש קצת לאגים והתזוזה של השפתיים לא תואמת את השמע שאני שומע.
ניסיתי לחבר את הלפטופ עם כבל HDMI, כאן כבר הלאגים ממש מורשים. לדוגמה בפרק שמישהו זורק בו לסל, הזריקה מרגישה "שבורה" וכאילו המסלול של הכדור קופץ קדימה במהלך הזריקה וגם היתה הרגשה כמעט ודאית שהקול גם לפעמים לא מסתנכרן.

אני תוהה לעצמי, מה הסיכוי שזה בעיה באינטרנט או בטלויזיה ואיך אני מוודא את זה. חשבתי לחבר דיסק און קי ואז לנטרל את הצורך באינטרנט אבל LG התקינו בצורה כזו שאי אפשר להגיע ליציאות מאחורה.
האם יש אפליקציה שאפשר להוריד בה את פרק שלם ואז להפעיל? (אני משתמש בשירותים שהם בחו"ל ולא בכאלה שבארץ ואי אפשר להתקין אותם ישירות על הטלויזיה אז אני פחות מכיר איך זה עובד עם האפליקציות שמגיעות עם הטלויזיה. נניח נטפליקס שמגיע מובנה עם הטלויזיה, ניתן להוריד פרק שלם לפני הצפיה?)

MarkoVanTuches
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

יכול להיות שיש בעיה בתוכנה , באפליקציה או במהירות האינטרנט אבל בכל מקרה זה לא נובע מיכולות העיבוד של המסך.
לי יש על c9 סטינג טיוי והכל רץ טיל.
מה עם netflix? Amazon prime?

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

31/12/2022 14:35  
MarkoVanTuches כתב:
יכול להיות שיש בעיה בתוכנה , באפליקציה או במהירות האינטרנט אבל בכל מקרה זה לא נובע מיכולות העיבוד של המסך.
לי יש על c9 סטינג טיוי והכל רץ טיל.
מה עם netflix? Amazon prime?
...
תודה על המענה. בדקתי עם האפליקציה של כאן11 ו-reshet13 וגם חיברתי עם הלפטופ וצפיתי דרך הדפדפן. מכיוון שבלפטופ התצוגה טובה, קשה לי להאמין שזה משהו שקשור לאינטרנט (אני כן נוטה לחשוב שבאפליקציה של כאן11 יש בעיות שקשורות לאפליקציה או לאינטרנט בגלל שזה היה מלווה בקפיצות באיכות בניגוד לרשת 13 ולחיבור נייד).

לא משתמש בנטפליקס ואמאזון פריים (משתמש יותר בהולו וכו' והבנתי שעד שאתארגן עם סטרימר, אין אופציה לצפות בזה). האם ניתן לבצע הורדה מלאה של פרק באחת מהאפליקציות לפני התחלת של צפיה בפרק? אם כן, זה ינטרל את המרכיב של האינטרנט.

Rodzila
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #38 

קיבלתי היום. משהו יכול לתת המלצה על הגדרות כיול שהוא עשה על בסיס נסיון עם הטלויזיה?

adifred פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

11/01/2023 12:57  
Rodzila כתב:
קיבלתי היום. משהו יכול לתת המלצה על הגדרות כיול שהוא עשה על בסיס נסיון עם הטלויזיה?
...
בגדול, השתמשתי בזה
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c1-oled/settings

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”