רשמים ראשוניים מגרסת הCS כבר יש למישהו?
הובלה כמעט תמיד חינם. והתקנה זה חינם בלי מתקן קיר אחרת זה מינימום 100 למתקן צמוד קיר או 600 לזרוע.
יש עדיין מחירים כאלה, הנה דוגמה -
https://www.electro-buy.co.il/items/5310095
אתה אפילו יכול לנסות להתקשר ואולי יורידו לך 50 שקל כדי שתגיע למחיר שראית פה.
יש עדיין מחירים כאלה, הנה דוגמה -
https://www.electro-buy.co.il/items/5310095
אתה אפילו יכול לנסות להתקשר ואולי יורידו לך 50 שקל כדי שתגיע למחיר שראית פה.
אפשר לסכם את השרשור בזה שהיא מזכירה לך את הפלזמה שהיתה לך... וזה מבחינתי אומר הרבה על ה CS ולא לטובה.17/12/2022 18:38adifred כתב: קניתי את ה65 ב5450. היא בסהכ 3 שבועות אצלי, אבל אני בינתיים מרוצה מאוד. לא מרגיש שחסרה לי בהירות והתמונה פגז. מאוד מזכירה לי את הפלזמה שפעם היתה לי...
לא מסכים עם הקביעה הזו.19/12/2022 15:49deelad כתב: אפשר לסכם את השרשור בזה שהיא מזכירה לך את הפלזמה שהיתה לך... וזה מבחינתי אומר הרבה על ה CS ולא לטובה....
קודם כל היא מזכירה *לי* את הפלזמה
מעבר לזה, כוונתי היתה בהקשר לבהירות הנמוכה של הפלזמה מצד אחד, אבל מצד שני, לאיכות התמונה הטובה יותר (משמעותית) מול מסכים אחרים
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 160
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אז מה עם ההשתקפויות?
לדעתכם זה כמו ב c1 הוא שהציפוי פחות טוב?
לדעתכם זה כמו ב c1 הוא שהציפוי פחות טוב?
לאלה שהתנסו עם ה-CS:
האם אתם חווים לאגים בתמונה ובקול?
ניסיתי לראות שני משחקים במונדיאל והיו תקיעות (הרגשה לי שזה יותר בעיה באפליקציה או בוואי פיי)
ניסיתי לראות פרק של הישרדות באפליקציה של רשת 13, מרגיש לי שיש קצת לאגים והתזוזה של השפתיים לא תואמת את השמע שאני שומע.
ניסיתי לחבר את הלפטופ עם כבל HDMI, כאן כבר הלאגים ממש מורשים. לדוגמה בפרק שמישהו זורק בו לסל, הזריקה מרגישה "שבורה" וכאילו המסלול של הכדור קופץ קדימה במהלך הזריקה וגם היתה הרגשה כמעט ודאית שהקול גם לפעמים לא מסתנכרן.
אני תוהה לעצמי, מה הסיכוי שזה בעיה באינטרנט או בטלויזיה ואיך אני מוודא את זה. חשבתי לחבר דיסק און קי ואז לנטרל את הצורך באינטרנט אבל LG התקינו בצורה כזו שאי אפשר להגיע ליציאות מאחורה.
האם יש אפליקציה שאפשר להוריד בה את פרק שלם ואז להפעיל? (אני משתמש בשירותים שהם בחו"ל ולא בכאלה שבארץ ואי אפשר להתקין אותם ישירות על הטלויזיה אז אני פחות מכיר איך זה עובד עם האפליקציות שמגיעות עם הטלויזיה. נניח נטפליקס שמגיע מובנה עם הטלויזיה, ניתן להוריד פרק שלם לפני הצפיה?)
האם אתם חווים לאגים בתמונה ובקול?
ניסיתי לראות שני משחקים במונדיאל והיו תקיעות (הרגשה לי שזה יותר בעיה באפליקציה או בוואי פיי)
ניסיתי לראות פרק של הישרדות באפליקציה של רשת 13, מרגיש לי שיש קצת לאגים והתזוזה של השפתיים לא תואמת את השמע שאני שומע.
ניסיתי לחבר את הלפטופ עם כבל HDMI, כאן כבר הלאגים ממש מורשים. לדוגמה בפרק שמישהו זורק בו לסל, הזריקה מרגישה "שבורה" וכאילו המסלול של הכדור קופץ קדימה במהלך הזריקה וגם היתה הרגשה כמעט ודאית שהקול גם לפעמים לא מסתנכרן.
אני תוהה לעצמי, מה הסיכוי שזה בעיה באינטרנט או בטלויזיה ואיך אני מוודא את זה. חשבתי לחבר דיסק און קי ואז לנטרל את הצורך באינטרנט אבל LG התקינו בצורה כזו שאי אפשר להגיע ליציאות מאחורה.
האם יש אפליקציה שאפשר להוריד בה את פרק שלם ואז להפעיל? (אני משתמש בשירותים שהם בחו"ל ולא בכאלה שבארץ ואי אפשר להתקין אותם ישירות על הטלויזיה אז אני פחות מכיר איך זה עובד עם האפליקציות שמגיעות עם הטלויזיה. נניח נטפליקס שמגיע מובנה עם הטלויזיה, ניתן להוריד פרק שלם לפני הצפיה?)
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 160
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יכול להיות שיש בעיה בתוכנה , באפליקציה או במהירות האינטרנט אבל בכל מקרה זה לא נובע מיכולות העיבוד של המסך.
לי יש על c9 סטינג טיוי והכל רץ טיל.
מה עם netflix? Amazon prime?
מה עם netflix? Amazon prime?
תודה על המענה. בדקתי עם האפליקציה של כאן11 ו-reshet13 וגם חיברתי עם הלפטופ וצפיתי דרך הדפדפן. מכיוון שבלפטופ התצוגה טובה, קשה לי להאמין שזה משהו שקשור לאינטרנט (אני כן נוטה לחשוב שבאפליקציה של כאן11 יש בעיות שקשורות לאפליקציה או לאינטרנט בגלל שזה היה מלווה בקפיצות באיכות בניגוד לרשת 13 ולחיבור נייד).31/12/2022 14:35MarkoVanTuches כתב: יכול להיות שיש בעיה בתוכנה , באפליקציה או במהירות האינטרנט אבל בכל מקרה זה לא נובע מיכולות העיבוד של המסך.
מה עם netflix? Amazon prime?...
לא משתמש בנטפליקס ואמאזון פריים (משתמש יותר בהולו וכו' והבנתי שעד שאתארגן עם סטרימר, אין אופציה לצפות בזה). האם ניתן לבצע הורדה מלאה של פרק באחת מהאפליקציות לפני התחלת של צפיה בפרק? אם כן, זה ינטרל את המרכיב של האינטרנט.