ראוטר לאינטרנט סיבים תשתית בזק ספק סלקום
היי הצטרפתי לאחרונה לאינטרנט הסיבים של בזק עם ספק של סלקום (נטוויז'ן לדאבוני)
הבנתי שהראוטר שלהם לא ברמה בלשון המעטה
אז רציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים (אם בכלל) ואיזה מוצרים נלווים צריך
לי כרגע יש מגדיל טווח Mesh של בזק שהוא מעולה (בית גדול) ועוד כמה מגדילי טווח של MOCA (מחובר עם RF) אז חשוב לי שהוא יוכל להתחבר אליהם במידת הצורך.
הבנתי שהראוטר שלהם לא ברמה בלשון המעטה
אז רציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים (אם בכלל) ואיזה מוצרים נלווים צריך
לי כרגע יש מגדיל טווח Mesh של בזק שהוא מעולה (בית גדול) ועוד כמה מגדילי טווח של MOCA (מחובר עם RF) אז חשוב לי שהוא יוכל להתחבר אליהם במידת הצורך.
אני מחובר בזק/סלקום עם מודם של סלקום 1000/250, רוב הזמן מקבל ביצועים של 95%+ מהמקסימום.
יתכן יש זה תלוי מיקום גיאוגרפי וכן עומסים Over Subscription וכו'.
המודם סביר, משרת את המטרה לשימוש ביתי, ואכן לא נועד לשמש לכיסוי נרחב.
תבדוק ביצועים עם חיבור חוטי ומחשב שיכול לעמוד בקצב.
יתכן יש זה תלוי מיקום גיאוגרפי וכן עומסים Over Subscription וכו'.
המודם סביר, משרת את המטרה לשימוש ביתי, ואכן לא נועד לשמש לכיסוי נרחב.
תבדוק ביצועים עם חיבור חוטי ומחשב שיכול לעמוד בקצב.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
לא ברור אם הבעיה נובעת מהנתב או מחוליות אחרות בשרשרת אצלך, כמו המוקות או המש (האחרון פחות סביר)
גם לא נהיר איך אתה קובע שיש בעיה, בדיקת מהירות בחיבור שאינו ישירות לנתב לא מעידה על בעיה מצד הספק דווקא ויכולה לנבוע ממקור אחר לאורך השרשרת
לא שאני ממליץ או חושב ששימוש בנתב של ספק נותן את המיטב אבל לא בכל התרחישים ולכל הלקוחות החלפת הנתב תעשה את החיים טובים יותר
גם לא נהיר איך אתה קובע שיש בעיה, בדיקת מהירות בחיבור שאינו ישירות לנתב לא מעידה על בעיה מצד הספק דווקא ויכולה לנבוע ממקור אחר לאורך השרשרת
לא שאני ממליץ או חושב ששימוש בנתב של ספק נותן את המיטב אבל לא בכל התרחישים ולכל הלקוחות החלפת הנתב תעשה את החיים טובים יותר
אני מחובר בקווי ל mesh עם מוקה כאשר הראוטר הראשי הוא קומה למטה18/01/2023 11:00Borderline1 כתב: לא ברור אם הבעיה נובעת מהנתב או מחוליות אחרות בשרשרת אצלך, כמו המוקות או המש (האחרון פחות סביר)
לא שאני ממליץ או חושב ששימוש בנתב של ספק נותן את המיטב אבל לא בכל התרחישים ולכל הלקוחות החלפת הנתב תעשה את החיים טובים יותר...
לצערי זו הייתה האופציה היחידה עבור הסיבים בבית הזה
מדי פעם אני מקבל 500 מגה ולרוב זה עומד על 100-200 שזה מבאס
תהיתי אולי אם הראוטר הראשי יהיה חזק יותר אולי זה יעזור
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
אלו מוקות יש לך?
האם המש מחובר דרך המוקות לנתב? או בכבל רשת?
אם אין לך מוקות 2 או 2.5 כנראה שהן צוואר הבקבוק למגבלות המהירות
האם המש מחובר דרך המוקות לנתב? או בכבל רשת?
אם אין לך מוקות 2 או 2.5 כנראה שהן צוואר הבקבוק למגבלות המהירות