הלכה לי האוזניה -Hifiman Ananda מחפש אוזניות חדשות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
kosta פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום,
באססה הלכה לי אוזניה אחת של ANANDA (לא אלחוטיות חלילה) . נמאס לי מHIFIMAN . אוזניות איכותיות בטירוף (יש לי גם את הHE-560) אבל לא נוחות ובניה בסגנון של אוזניות ב5 ש"ח.

הלכה לי גם הקשת אבל איכשהו סידרתי עם דבק . הצבע השחור על הגריל של האוזניות, כשמורידים את הספוגים , כולו מתפורר על הדרייבר, זה בכלל לא יאומן. הזוי לגמרי... אוזניות ב3300 ש"ח (קניתי בחו"ל בזמנו בפחות, חיו שנתיים וקצת). האוזניות לא ממש היו נוחות ולחצו על הלסת ובHE 560 , הקוטר של האוזניה קטן כזה וזה כמעט יושב לי על האוזן עצמה ולא מסביב.

מחפש אוזניות פלאנריות בסגנון . יש לי מגבר וDAC של SCHIT . הייתי קונה אפילו את הARYA אבל אחרי חוויה גרועה כ"כ של אוזניות עם איכות בניה של אוזניות ב5 ש"ח , לא נראה שאלך על HIFIMAN , הבעיה שאני לא מכיר משהו אחר.

אני אוהב את ההפרדה בין הכלים (דווקא ה-HE560 יותר טוב בזה מהאננדה), אני יכול לזהות מיקום של כל צליל קטן באוזניה, באס איכותי מאוד (אהבתי מאוד את הבאס גם ב560 וגם באננדה) , SOUND STAGE טוב, זה מה שאני אוהב בהיפימן ANANDA.

יש הצעות? נגיד עד 5000 ש"ח

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

KSE1500
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 561
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

20/01/2022 19:23  
kosta כתב:
שלום,
באססה הלכה לי אוזניה אחת של ANANDA (לא אלחוטיות חלילה) . נמאס לי מHIFIMAN . אוזניות איכותיות בטירוף (יש לי גם את הHE-560) אבל לא נוחות ובניה בסגנון של אוזניות ב5 ש"ח.

הלכה לי גם הקשת אבל איכשהו סידרתי עם דבק . הצבע השחור על הגריל של האוזניות, כשמורידים את הספוגים , כולו מתפורר על הדרייבר, זה בכלל לא יאומן. הזוי לגמרי... אוזניות ב3300 ש"ח (קניתי בחו"ל בזמנו בפחות, חיו שנתיים וקצת). האוזניות לא ממש היו נוחות ולחצו על הלסת ובHE 560 , הקוטר של האוזניה קטן כזה וזה כמעט יושב לי על האוזן עצמה ולא מסביב.

מחפש אוזניות פלאנריות בסגנון . יש לי מגבר וDAC של SCHIT . הייתי קונה אפילו את הARYA אבל אחרי חוויה גרועה כ"כ של אוזניות עם איכות בניה של אוזניות ב5 ש"ח , לא נראה שאלך על HIFIMAN , הבעיה שאני לא מכיר משהו אחר.

אני אוהב את ההפרדה בין הכלים (דווקא ה-HE560 יותר טוב בזה מהאננדה), אני יכול לזהות מיקום של כל צליל קטן באוזניה, באס איכותי מאוד (אהבתי מאוד את הבאס גם ב560 וגם באננדה) , SOUND STAGE טוב, זה מה שאני אוהב בהיפימן ANANDA.

יש הצעות? נגיד עד 5000 ש"ח
...
היי קוסטה.
צור קשר ואשמח לעזור :)

יעקב

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

ב5000 שח אתה צריך לקנות אוזניות ששמעת והתאהבת.
ממליץ בחום לחפש מערכת של STAX, לשמוע את הHD800/s, את הdrop mrspeakers ether cx,meze empyrean.
אלה לפחות הדגמים שאני שמעתי ואהבתי.

roiosdona
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

היי ניתן לשמוע אצלי Stax ויש לי את המגבר החדש שלהם למכירה ..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”