שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
- דוד.אזולאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
המחיר 73 כולל הציוד שלהם הראוטר ?17/01/2023 21:28ohadi76 כתב: אחרי שימור לקוחות בהוט 73 שקלים למשך שנתיים הוט פייבר 600 מגה וגם הוצאתי מהם על הדרך קו טלפון נייח במסלול דיברת שילמת 36 אג לדקה...
כרגע משלם 118 לתשתית של הוט 500 מגה ועומד להסתיים תוקף המבצע הזה, אחרי צ׳ט עם נציגה בבוקר היא אומרת שאין מה לעשות וזה הכי טוב שהיא יכולה להציע, ביקשתי ניתוק.
כמה שעות אחרי חזר אלי נציג משימור לקוחות, שלא היה לו באמת יותר מדי מה להציע (ליתר דיוק ירד ל-115 לתשתית + ספק הוטנט שאני לא ממש סובל).
אמרתי שהפעם נמשיך לשחק את הפוקר איתם ונראה לאן זה יוביל אז ביקשתי להמשיך עם הניתוק, אז עוד שני ימי עסקים ינותק הקו כביכול ויתאמו איסוף ציוד.
בוא נראה מה יהיה...
כמה שעות אחרי חזר אלי נציג משימור לקוחות, שלא היה לו באמת יותר מדי מה להציע (ליתר דיוק ירד ל-115 לתשתית + ספק הוטנט שאני לא ממש סובל).
אמרתי שהפעם נמשיך לשחק את הפוקר איתם ונראה לאן זה יוביל אז ביקשתי להמשיך עם הניתוק, אז עוד שני ימי עסקים ינותק הקו כביכול ויתאמו איסוף ציוד.
בוא נראה מה יהיה...

אל תתפשר על יותר מחצי !26/01/2023 18:43hunter22 כתב: כרגע משלם 118 לתשתית של הוט 500 מגה ועומד להסתיים תוקף המבצע הזה, אחרי צ׳ט עם נציגה בבוקר היא אומרת שאין מה לעשות וזה הכי טוב שהיא יכולה להציע, ביקשתי ניתוק.
בוא נראה מה יהיה...
...
במעמד החזרת הציוד (אתה תחזיר, אל תיתן להם להגיע אליך) תראה איזו הצעה תקבל (54-59 ש"ח).
ואם לא, לא נורא - פרטנר ישמחו שתעבור אליהם ב-80-100 ש"ח ל-600-1000MB.
יש לי כבר קו אינטרנט נוסף של בזק לגיבוי (הראוטר שלי עושה סוויץ׳ בינהם במידה ויש תקלה בהוט, ויש תקלות)
הבעיה שלי זה שמדובר בבית פרטי ולא נראה באופק מתי יפרסו סיבים לכיוון שלנו.
אני לגמרי לא מוכן להתפשר הפעם איתם, שלחתי להם את הצילומים מכאן והם טענו שזה לא בתוקף יותר, תוך כדי שנתנו לי אנלוגיות מעולם הסופר (״הגעת לסופר ונגמר המבצע שבוע אחרי אז אין לך מה לעשות״, הנציג שימור התבלבל כשעניתי שעניתי שאני כצרכן לא מוכרח לצרוך את המוצר אם המחיר לא מתאים)
בוא נראה לאן זה יתגלגל חחח
הבעיה שלי זה שמדובר בבית פרטי ולא נראה באופק מתי יפרסו סיבים לכיוון שלנו.
אני לגמרי לא מוכן להתפשר הפעם איתם, שלחתי להם את הצילומים מכאן והם טענו שזה לא בתוקף יותר, תוך כדי שנתנו לי אנלוגיות מעולם הסופר (״הגעת לסופר ונגמר המבצע שבוע אחרי אז אין לך מה לעשות״, הנציג שימור התבלבל כשעניתי שעניתי שאני כצרכן לא מוכרח לצרוך את המוצר אם המחיר לא מתאים)
בוא נראה לאן זה יתגלגל חחח
פרטנר על תשתית של בזק,
נגמר החודש חינם (בהצטרפות לחבילת ג'יגה), דיברתי עם איש המכירות מולו סגרתי את ההתקנה הראשונית (גנרי לגמרי, הבנאדם שענה לי כשהתקשרתי למוקד מכירות לתאם התקנה והתחברות, אחרי ההתקנה שלח לי הודעה בוואטסאפ בכדי שיהיה לי את המספר שלו)
אמרתי לו (בוואטסאפ) שאחרי שנגמר החודש (עוד כמה ימים) אני רוצה לעבור למינימום מהירות במינימום כסף (אין לי באמת צורך בג'יגה. מבחינתי הייתי נשאר גם ב-100 מגה בבזק בינלאומי במבצע של ה-47 ש"ח בזמנו) ושהבנתי שדרך השימור שלהם אפשר לקבל 300 ב-80, ובמקרה שלא אין לי בעיה לעבור לבזק אם תהיה להם הצעה יותר אטרקטיבית כי התשתית כבר קיימת.
אמר שיבדוק עם המנהל, התקשר אליי ואמר שיכול להציע 300 ב-80 ש"ח + 5 ש"ח מתאם סיב, למשך שנה. סגרנו, מחכה עכשיו לראות שאכן התכנית עודכנה כמו שצריך.
מהודעות אחרות כאן נראה שהם התנהגו ביותר קשיחות, יכול להיות שריככו עמדות?
נגמר החודש חינם (בהצטרפות לחבילת ג'יגה), דיברתי עם איש המכירות מולו סגרתי את ההתקנה הראשונית (גנרי לגמרי, הבנאדם שענה לי כשהתקשרתי למוקד מכירות לתאם התקנה והתחברות, אחרי ההתקנה שלח לי הודעה בוואטסאפ בכדי שיהיה לי את המספר שלו)
אמרתי לו (בוואטסאפ) שאחרי שנגמר החודש (עוד כמה ימים) אני רוצה לעבור למינימום מהירות במינימום כסף (אין לי באמת צורך בג'יגה. מבחינתי הייתי נשאר גם ב-100 מגה בבזק בינלאומי במבצע של ה-47 ש"ח בזמנו) ושהבנתי שדרך השימור שלהם אפשר לקבל 300 ב-80, ובמקרה שלא אין לי בעיה לעבור לבזק אם תהיה להם הצעה יותר אטרקטיבית כי התשתית כבר קיימת.
אמר שיבדוק עם המנהל, התקשר אליי ואמר שיכול להציע 300 ב-80 ש"ח + 5 ש"ח מתאם סיב, למשך שנה. סגרנו, מחכה עכשיו לראות שאכן התכנית עודכנה כמו שצריך.
מהודעות אחרות כאן נראה שהם התנהגו ביותר קשיחות, יכול להיות שריככו עמדות?
נערך לאחרונה על ידי Blaz00r ב 31/01/2023 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן, ממש חוצפה, כול הרעיון היה שהם חתמו על מסמך "מחיר קבוע ללא שינוי" והדגישו לבקשתי "לכל החיים, לא חשוב מה יהיה השינויים לחדשים בעתיד" וכרגע זרקו הכל לפח בהודעת אמייל.31/01/2023 15:56MiOB כתב: אהלן חברים,
מישהו במקרה התחיל באיזשהו תהליך התמקחות עם פרטנר בנוגע להודעת ההתייקרות חבילות הסיבים שהם שלחו לפני חודש?
תודה!...
הסברתי שאין בכוונתי להמשיך בשרות ושיחזרו אלי לניתוק סופי לפני חיוב.
נראה לאן זה יוביל אבל כזה שקר זה ממש בלתי נסבל. חבל היו בסדר עד לקטע הזה.