שלום,
התשתית שקיימת לי בדירה היא כבל קואוקסלי (RG6) לחיבור טלוויזיה .
הוצע לי להתחבר ל YES+ ורציתי להבין כיצד הממיר אנדרואיד יקבלו אינטרנט בחדרים המרוחקים בהנחה שאני לא מעוניין בשידור אלחוטי ?
ממה שהוסבר לי על ידי נציגת המכירות :
א- אני מקבל בכל חדר ממיר מוקה + ממיר אנדרואיד
ב- בכניסה לדירה יחובר ממיר מוקה ראשי שיידע לתקשר עם כל ממירי המוקה בחדרים המרוחקים -לא בשידור אלחוטי!
רציתי לדעת כיצד (ובאיזה טכנולוגיה) ממיר המוקה הראשי יידע להעביר אינטרנט יציב לממירי המוקה האחרים שבחדרים
תודה
YES+ שאלה בנוגע להעברת אינטרנט ע"י המוקה לחדרים מרוחקים
מתאמי המוקה הם ממיר שמשדר רשת קווית על כבלי קואקס הקיימים במקום על כבלי רשת סטנדרטיים, זו הטכנולוגיה כפי שתיארו לך. יש טכנולוגיה דומה לשידור רשת קווית על תשתית החשמל בבית. לכל אחת מגבלות מהירות משלה.
אגב אם יש לך טלפון סלולרי אז אתה חשוף לשידור אלחוטי בעוצמה גבוה בערך פי 10 מעוצמת שידור של ויפי וגם מטווח קרוב יותר בדרך כלל.
וגם אם נניח שאין לך טלפון אתה חשוף לשידור של כל אנטנות הסלולר של כל החברות שנמצאות באיזור שהוא ברמת התקן שלו חזק פי כמה מכל שידור ויפי שיהיה אצלך בבית כי הוא מיועד לטווחים של קילומטרים לעומת שידור ויפי שמיועד לטווח של מאות מטרים.
אגב אם יש לך טלפון סלולרי אז אתה חשוף לשידור אלחוטי בעוצמה גבוה בערך פי 10 מעוצמת שידור של ויפי וגם מטווח קרוב יותר בדרך כלל.
וגם אם נניח שאין לך טלפון אתה חשוף לשידור של כל אנטנות הסלולר של כל החברות שנמצאות באיזור שהוא ברמת התקן שלו חזק פי כמה מכל שידור ויפי שיהיה אצלך בבית כי הוא מיועד לטווחים של קילומטרים לעומת שידור ויפי שמיועד לטווח של מאות מטרים.