מסכי מחשב מאמזון?
לא יצא לי להזמין מסך אבל כן יצא לי פעמיים שהייתי צריך החזרה.
פעם ראשונה - רכישת SSD למחשב חדש. מדי פעם היו נעלמים לי כל הכוננים מהמחשב. כל הזמן חשבתי שהבעיה היא במחשב (קניתי מותג די מוכר של SSD ואחד שלא זול). אחרי קרוב לשנה החלטתי לרכוש SSD נוסף והסתבר שהראשון היה תקול. הסכימו להחזיר תמורת 80% מערך המוצר שזה פתרון סביר מבחינתי בהתחשב בזה שהשתמשתי בו.
פעם שניה - רציתי לרכוש בתקופה של מבצעים. הייתי צריך לבדוק משהו בנוגע להתאמה לחשמל בישראל. עד שענו לי נגמר המבצע. שאלתי את אמאזון אם אוכל לקבל את אותו מחיר והם רשמו לי שכן (מגובה במייל). לא החזירו לי את ההפרש בנוסף לזה שהיצרן רשם שישלח לי חלק שיתאים לישראל וגם לא שלח. ביקשתי להחזיר את המוצר. רשמו לי מחיר מוערך של 80% ששילמתי ורצו גם שאשלח על חשבוני את החבילה. דרך אגב טענו שהם לא רואים מייל שנשלח לי ועשיתי להם ריפליי עם המייל טענו שהוא מזויף.
השירות של אמאזון היה מעולה בעבר. בפעם השניה החוויה היתה באמת גרועה וההרגשה שאין עם מי לדבר (כל פעם תמתין עד 48 שעות למייל). גם השירות שלהם עבור פריים וידאו מתחת לכל ביקורת כרגע (אינני יודע איך הוא היה בעבר). יכול להיות שאלה שני מקרים נקודתיים, אבל זאת החוויה האישית שלי.
פעם ראשונה - רכישת SSD למחשב חדש. מדי פעם היו נעלמים לי כל הכוננים מהמחשב. כל הזמן חשבתי שהבעיה היא במחשב (קניתי מותג די מוכר של SSD ואחד שלא זול). אחרי קרוב לשנה החלטתי לרכוש SSD נוסף והסתבר שהראשון היה תקול. הסכימו להחזיר תמורת 80% מערך המוצר שזה פתרון סביר מבחינתי בהתחשב בזה שהשתמשתי בו.
פעם שניה - רציתי לרכוש בתקופה של מבצעים. הייתי צריך לבדוק משהו בנוגע להתאמה לחשמל בישראל. עד שענו לי נגמר המבצע. שאלתי את אמאזון אם אוכל לקבל את אותו מחיר והם רשמו לי שכן (מגובה במייל). לא החזירו לי את ההפרש בנוסף לזה שהיצרן רשם שישלח לי חלק שיתאים לישראל וגם לא שלח. ביקשתי להחזיר את המוצר. רשמו לי מחיר מוערך של 80% ששילמתי ורצו גם שאשלח על חשבוני את החבילה. דרך אגב טענו שהם לא רואים מייל שנשלח לי ועשיתי להם ריפליי עם המייל טענו שהוא מזויף.
השירות של אמאזון היה מעולה בעבר. בפעם השניה החוויה היתה באמת גרועה וההרגשה שאין עם מי לדבר (כל פעם תמתין עד 48 שעות למייל). גם השירות שלהם עבור פריים וידאו מתחת לכל ביקורת כרגע (אינני יודע איך הוא היה בעבר). יכול להיות שאלה שני מקרים נקודתיים, אבל זאת החוויה האישית שלי.
12/02/2023 21:17magshield כתב: לא יצא לי להזמין מסך אבל כן יצא לי פעמיים שהייתי צריך החזרה.
השירות של אמאזון היה מעולה בעבר. בפעם השניה החוויה היתה באמת גרועה וההרגשה שאין עם מי לדבר (כל פעם תמתין עד 48 שעות למייל). גם השירות שלהם עבור פריים וידאו מתחת לכל ביקורת כרגע (אינני יודע איך הוא היה בעבר). יכול להיות שאלה שני מקרים נקודתיים, אבל זאת החוויה האישית שלי....
רכשתי מאות מוצרים מאמזון ב-20 שנה האחרונות, ומעולם לא קרה לי שלא הסכימו להחזיר את העלות המלאה במקרה של תקלה או אפילו אם סתם התחרטתי והחלטתי שאני לא מעוניין במוצר.
אם האחריות היא לשנה והקונה מתלונן שהמוצר תקול אחרי שהאחריות פגה, זה שאמזון מסכימים לפצות בסכום כלשהו זה כבר לפנים משורת הדין, ונדיר מאוד שזה קורה עם חנויות אחרות.
בנוגע לפריים וידאו - לא ברור איזה שירות נדרש. יש לי מנוי כמובן, ולא קרה שהייתי צריך שירות. זה בסך הכל מנוי סטרימינג עם תשלום של כמה עשרות שקלים לחודש, מה כבר יכול להשתבש?
Batnun
.
האחריות היתה ל-5 שנים למיטב זכרוני אבל לא של אמאזון (של היצרן). מבחינתי 80% מהעלות זו פשרה יפה ואני ראיתי את זה לחיוב. לא היה לי ראש להתחיל לשלוח את זה לתיקון (המוצר גם הגיע בדיעבד תקול מהקופסא. הייתי בטוח שהתקלה היא מהלוח אם ורק כשרכשתי אחד נוסף, ראיתי שהוא עובד תקין לחלוטין).
מבחינת המוצר השני - לא פתחתי אותו. הציעו לי איקס כשהוא עלה בערך איקס פלוס 50 דולר (ה-50 דולר זה על כל המסביב שלהם. אם אני זוכר נכון, המשלוח היה חינם). כמו שרשמתי גם גבו לא בהתאם למה שסיכמנו וגם היצרן לא רצה לשלוח חלק מסוים שאמר שישלח ולכן רציתי להחזיר.
מבחינת המוצר השני - לא פתחתי אותו. הציעו לי איקס כשהוא עלה בערך איקס פלוס 50 דולר (ה-50 דולר זה על כל המסביב שלהם. אם אני זוכר נכון, המשלוח היה חינם). כמו שרשמתי גם גבו לא בהתאם למה שסיכמנו וגם היצרן לא רצה לשלוח חלק מסוים שאמר שישלח ולכן רציתי להחזיר.
יש לי כרגע גיפט קארד ורציתי שהתשלום החל מחודש הבא יהיה מהגיפט קארד. הנציג שלהם לא הצליח לסייע. אמר שישלח למישהו שמטפל והוא ישלח לי מייל תוך 24 שעות. אני לא מבין למה השירות בצ'אט לא יכול לסייע. גם לא חזרו אלי במייל ועברו מספר ימים.בנוגע לפריים וידאו - לא ברור איזה שירות נדרש. יש לי מנוי כמובן, ולא קרה שהייתי צריך שירות. זה בסך הכל מנוי סטרימינג עם תשלום של כמה עשרות שקלים לחודש, מה כבר יכול להשתבש?...
-
Jverga
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: דני
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
עד כמה שאני יודע אין אחריות על מסכים כשאתה מזמין מאמאזון(מעבר ל30 יום הראשונים) האם זה סיכון ששווה לקחת?12/02/2023 22:14Batnun כתב: רכשתי מאות מוצרים מאמזון ב-20 שנה האחרונות, ומעולם לא קרה לי שלא הסכימו להחזיר את העלות המלאה במקרה של תקלה או אפילו אם סתם התחרטתי והחלטתי שאני לא מעוניין במוצר.
אם האחריות היא לשנה והקונה מתלונן שהמוצר תקול אחרי שהאחריות פגה, זה שאמזון מסכימים לפצות בסכום כלשהו זה כבר לפנים משורת הדין, ונדיר מאוד שזה קורה עם חנויות אחרות.
בנוגע לפריים וידאו - לא ברור איזה שירות נדרש. יש לי מנוי כמובן, ולא קרה שהייתי צריך שירות. זה בסך הכל מנוי סטרימינג עם תשלום של כמה עשרות שקלים לחודש, מה כבר יכול להשתבש?
Batnun
....
אמאזון אמרו לי לפנות ליצרן בנוגע לאחריות(מסך של LG), בLG בחו"ל אמרו לי לפנות לLG בארץ, ובארץ מי שנותן אחריות זה היבואן הרשמי. שלא עובד עם אמאזון. ככה שלפי איך שזה נראה לא תהיה אחריות כלל.
מה שעוד יותר הזוי זה שיהבואן הרשמי בארץ אמר לי שהוא לא מבצע תיקונים במסכים שלא נקנו תחתיו, אפילו לא תיקונים בתשלום.
אז אם אני מזמין מסך (לפחות של LG) לא רק שאין אחריות אלא גם אם ארצה לבצע תיקון בתשלום אני אהיה בבעיה, אצטרך לתת אותו לתיקון באיזה עסק פרטי.
האם זה סיכון ששווה לקחת?
המסך עולה 1600 שקל (סה"כ) וכבר לא ניתן להשיג אותו בארץ ממה שאני בדקתי.
קשה לי להאמין שהיצרן אמר לך לפנות ליבואן והיבואן מתכחש (ז"א מאמין לך שזה מה שקרה, פשוט נשמע כמו כסת"ח של היבואן ושהוא אמור לתת אחריות למסכים גם אם נקנו באמאזון). שווה אולי ללחוץ על היבואן דרך היצרן.
מה גם זה כשמדובר במוכר אמאזון, אמאזון יכולים ללחוץ על היצרן שילחץ על היבואן. אתה אמור לקבל מענה מאמאזון ובקטע הזה אמאזון לא מתחכמים, להפך.
מה גם זה כשמדובר במוכר אמאזון, אמאזון יכולים ללחוץ על היצרן שילחץ על היבואן. אתה אמור לקבל מענה מאמאזון ובקטע הזה אמאזון לא מתחכמים, להפך.