דוקינג סטיישן מנחית לי מהירות
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
היי חברים,
בשעה טובה התחברתי לסיבים של סלקום,
בפעם הראשונה של הרצת בדיקת מהירות, קיבלתי בדיוק חצי מהירות בהורדה, 500/100,
עשיתי בדיקות במטרה לבודד את הבעיה, עם חיבור ישירות למודם ולסוויץ, בשניהם אני מקבל 900/100.
מה שאומר שהדוקינג סטיישן שלי Wavlink WL-UG69DK1 מנחית את המהירות (למרות שיש לו כניסת Gigabit Ethernet וגם במחשב אני רואה את זה 1000/1000 בהגדרות כרטיס רשת שלו)
האם אתם חושבים שאם אקנה כרטיס רשת חיצוני שמתחבר ב- USB3 זה יפתור את הבעיה?
לדוגמא - https://www.aliexpress.com/item/1005003624846255.html
תודה רבה.
בשעה טובה התחברתי לסיבים של סלקום,
בפעם הראשונה של הרצת בדיקת מהירות, קיבלתי בדיוק חצי מהירות בהורדה, 500/100,
עשיתי בדיקות במטרה לבודד את הבעיה, עם חיבור ישירות למודם ולסוויץ, בשניהם אני מקבל 900/100.
מה שאומר שהדוקינג סטיישן שלי Wavlink WL-UG69DK1 מנחית את המהירות (למרות שיש לו כניסת Gigabit Ethernet וגם במחשב אני רואה את זה 1000/1000 בהגדרות כרטיס רשת שלו)
האם אתם חושבים שאם אקנה כרטיס רשת חיצוני שמתחבר ב- USB3 זה יפתור את הבעיה?
לדוגמא - https://www.aliexpress.com/item/1005003624846255.html
תודה רבה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
אם יש לך דרך להתחבר ישירות בלי מעקפים למה לא להשתמש בה ? למה לחפש כל מיני מתווכים ותיווכים?
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

הדוקינג הזה נותן לי את האופציה לחבר את המחשב PC ומחשב לפטופ לשתי מסכים, בלחיצת כפתור אני עובר ביניהם כולל האינטרנט (הקווי) העכבר ומקלדת וכל ה- USB שמחוברים לדוקינג.22/02/2023 13:29Borderline1 כתב: אם יש לך דרך להתחבר ישירות בלי מעקפים למה לא להשתמש בה ? למה לחפש כל מיני מתווכים ותיווכים?...
אם ארצה להתחבר ישירות, אני צריך 2 כבלים אחד ל- PC ואחד ללפטופ.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
אז אתה לא מתכוון לחבר את הרשת ישירות למחשב באמצעות המתאם אלא לחבר את המתאם לתחנת העגינה
נראה לי שכל זמן שתמשיך להעביר נתונים דרך עמדת העגינה תהיה כפוף ומוגבל ליכולות שלה ושל כלל חיבוריה למי מהמחשבים
כך שהפתרון לא בדיוק יפתור את הבעיה
נראה לי שכל זמן שתמשיך להעביר נתונים דרך עמדת העגינה תהיה כפוף ומוגבל ליכולות שלה ושל כלל חיבוריה למי מהמחשבים
כך שהפתרון לא בדיוק יפתור את הבעיה
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

לא חשבתי על זה ככה,22/02/2023 14:30Borderline1 כתב: אז אתה לא מתכוון לחבר את הרשת ישירות למחשב באמצעות המתאם אלא לחבר את המתאם לתחנת העגינה
כך שהפתרון לא בדיוק יפתור את הבעיה...
אני לא יודע אם ה- USB מנחית או שהחיבור Ethernet.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מוזר, לא אמורה להיות לך הנחתה גם עם תחנת עגינה .
אתה אתה מחבר את הרשת דרך תחנת העגינה, תראה אם נוצר לך כרטיס רשת נוסף ברשימת כרטיסי הרשת ה-WIN. אם נוצר כרטיס רשת, נסה לזהות את ההגדרות שלו ותראה אם יש משהו חריג.
אנחנו בארגון עובדים בצורה כזו, והתחנות עגינה מחוברות בכלל לטלפוןVoIP ואין לנו הנחתות, אז תבדוק.
אתה אתה מחבר את הרשת דרך תחנת העגינה, תראה אם נוצר לך כרטיס רשת נוסף ברשימת כרטיסי הרשת ה-WIN. אם נוצר כרטיס רשת, נסה לזהות את ההגדרות שלו ותראה אם יש משהו חריג.
אנחנו בארגון עובדים בצורה כזו, והתחנות עגינה מחוברות בכלל לטלפוןVoIP ואין לנו הנחתות, אז תבדוק.
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

כן הוא יוצר כרטיס רשת נוסף, שמראה שהאינטרנט מחובר דרכו והכל תקין, וגם מראה מהירות 1 Gbps.23/02/2023 9:40silverbullet כתב: מוזר, לא אמורה להיות לך הנחתה גם עם תחנת עגינה .
אנחנו בארגון עובדים בצורה כזו, והתחנות עגינה מחוברות בכלל לטלפוןVoIP ואין לנו הנחתות, אז תבדוק....
אבל עדיין בבדיקות מהירות מקבל חצי מהמהירות, וכאשר אני מחבר את הכבל רשת ישירות למחשב במקום לדוקינג אני מקבל הנחתה.
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

בוקר טוב,
בדקתי היום במחשב האישי שלי שגם מחובר לאותו דוקינג סטיישן ואני מקבל מהירות של 930/100.
אני צריך לבדוק את הכניסות USB בלפטופ.
בדקתי היום במחשב האישי שלי שגם מחובר לאותו דוקינג סטיישן ואני מקבל מהירות של 930/100.
אני צריך לבדוק את הכניסות USB בלפטופ.