הייי שלום עשיתי שדרוג בבזק לסיב אופטי והוחלף לי גם הראוטר לראוטר החדש be fiber
פתחתי בראוטר החדש את הפורטים לצפיה מרחוק כמו שרשום ב DVR ועדיין אני לא יכול לצפות במצלמות :/ מה אני אמור לעשות? עשיתי כיבוי ל bcyber לכתובת DVR ועדיין לא עובד לי :/ פתחתי בדיוק את אותם פורטים כמו בראוטר הקודם שהיה לי רק שלפני היה לי ראוטר משלי שאני רכשתי לא מבזק, ראוטר של TP link. עכשיו הייתי חייב לעבור לראוטר של BE fiber בגלל החיבור סיב.
הפורטים שפתחתי בראוטר לכתובת הפנימית של ה DVR הם 80, 8554, 8000, 443. בדיוק אותם הפורטים שרשום בהגדרות רשת ב DVR ולפני שהחלף לראוטר של בזק הכל עבד לי מצויין!
ב DVR לחצתי ביטול DHCP ואז החזרתי בשביל לקבל כתובת והוא קיבל והכל תקין אבל עדיין אין לי אפשרות לצפות מרחוק רק שאני נמצא בבית ברשת הפנימית
ה DVR עובד עם אפליקציה iVMS-4500
אין ב DVR אפשרות להתחבר עם QR :/
אשמח מאוד לעזרה בבקשה ואם חסר מידע אשלים כל מה שצריך תודה רבה
לא מצליח לצפות במצלמות אבטחה מרחוק iVMS-4500
בזק סיבים עובדים עם ספק בזק ששמים אותך מאחורי NAT כפול, אני ממליץ ככה:
1) להבין מי הספק הקודם שלך ולבטל אותו שלא תקבל חיובים כפולים
2) להתקשר לבזק להוסיף 15 שקל לIP קבוע ואז יהיה לך גישה למצלמות שלך
אקסטרה:
* אתה יכול להתנתק מבזק, ולהתחבר אליהם דרך ספק שלא שם אותך מאחורי CGNAT, לדוגמא - פרטנר/בזק ויש עוד כמה..
** בבזק/סלקום אתה יכול להתשמש בציוד הפרטי שלך, בסלקום יותר משתלם כי מביאים בחינם ציוד לחיבור לראוטר פרטי..
אקסטרה:
* אתה יכול להתנתק מבזק, ולהתחבר אליהם דרך ספק שלא שם אותך מאחורי CGNAT, לדוגמא - פרטנר/בזק ויש עוד כמה..
** בבזק/סלקום אתה יכול להתשמש בציוד הפרטי שלך, בסלקום יותר משתלם כי מביאים בחינם ציוד לחיבור לראוטר פרטי..
תודה רבה! אבל מצאתי דרך יותר פשוטה בהרבה03/03/2023 11:50Haimbin כתב: בזק סיבים עובדים עם ספק בזק ששמים אותך מאחורי NAT כפול, אני ממליץ ככה:
אקסטרה:
** בבזק/סלקום אתה יכול להתשמש בציוד הפרטי שלך, בסלקום יותר משתלם כי מביאים בחינם ציוד לחיבור לראוטר פרטי.....
יש ב DVR בהגדרות משהו בשם PT Cloud פשוט נרשמתי ל PT Cloud דרך אפליקציה בשם NVMS7000 מהנייד, הפעלתי ב DVR את האופציה PT Cloud, נפתח חלון שבו אני מזין פרטים של המשתש שיצרתי מהנייד
לאחר מכן קבלתי במסך של ה DVR קוד QR לסריקה, סרקתי את הקוד באמצעות הנייד עם האפליקציה NVMS7000 והכל עובד לי כמו שצריך גם לאחר שהכתובת IP שונתה וגם על רשת סלולרית.