הוספת זיכרון לנאס סינולוגי' DS220+
היי חברים,
צריך את עזרתכם - הוספתי אתמול סטיק זיכרון של 8 ג'יגה של קינגסטון לנאס שלי כך שיהיה סה"כ 10 ג'יגה.
אני יודע שלפי התמיכה הרשמית, המעבד תומך עד 6 ג'יגה סה"כ.
ראיתי מאמר של NASCompares ושם המליצו על מספר סטיקים עם קישור לאמאזון.
התקנתי את הסטיק והנאס לכלל לא זיהה אותו. חשבתי אולי הוא לא יושב כמו שצריך ולכן ניתקתי וחיברתי שוב ווידאתי שהוא יושב טוב, אך עדיין לא מזוהה.
לא קיבלתי התראה מהמערכת ולא כלום.
עצות יתקבלו בברכה.
צריך את עזרתכם - הוספתי אתמול סטיק זיכרון של 8 ג'יגה של קינגסטון לנאס שלי כך שיהיה סה"כ 10 ג'יגה.
אני יודע שלפי התמיכה הרשמית, המעבד תומך עד 6 ג'יגה סה"כ.
ראיתי מאמר של NASCompares ושם המליצו על מספר סטיקים עם קישור לאמאזון.
התקנתי את הסטיק והנאס לכלל לא זיהה אותו. חשבתי אולי הוא לא יושב כמו שצריך ולכן ניתקתי וחיברתי שוב ווידאתי שהוא יושב טוב, אך עדיין לא מזוהה.
לא קיבלתי התראה מהמערכת ולא כלום.
עצות יתקבלו בברכה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
חיברת זכרון שלא נתמך על ידי החומרה, אז התוצאה די צפויה.
החברה לפעמים מוסיפה עוד הגבלות עם כל עדכון DSM כנגד חומרה שלא מאושרת, אז גם אם משהו עובד היום, לא בטוח שהוא יעבוד לאחר עדכון ה- DSM הבא.
כנסיון אחרון:
1. תבדוק את הסטיק החדש על מכשיר אחר על מנת לוודא שהוא תקין.
2. תתקין רק את הסטיק החדש.
3. תחליף את הסדר בין הסטיקים.
החברה לפעמים מוסיפה עוד הגבלות עם כל עדכון DSM כנגד חומרה שלא מאושרת, אז גם אם משהו עובד היום, לא בטוח שהוא יעבוד לאחר עדכון ה- DSM הבא.
כנסיון אחרון:
3. תחליף את הסדר בין הסטיקים.
Re:
תודה זיו.05/03/2023 10:41ziv_r כתב: חיברת זכרון שלא נתמך על ידי החומרה, אז התוצאה די צפויה.
כנסיון אחרון:
3. תחליף את הסדר בין הסטיקים....
לגבי סעיף 2 - הכוונה בשרת נאס עצמו? כי אם כן נדרש שם פירוק של הקופסה וכו' מה שאני לא יודע אם מסובך מידיי לעשות.
חבר שלי רכש 220+ בדיוק כמוני והוא חיבר בזמנו (עוד היינו עם DSM 6 )סטיק 16 ג'יגה של Crucial והוא רץ לו מעולה.
עדכון חיובי חברים - לאחר בדיקה בגוגל, ראיתי שאנשים נתקלו בדיוק באותו המקרה שלי ובניסיון השלישי+ זה הצליח. מסתבר שאפילו שיש קליק, הסטיק לא יושב עדיין עד הסוף ויש לתת לו פוש נוסף. הפינים מהצצדדים כעת יושבים בדיוק בתוך החריצים ו-וואלה >>> יש כעת 10 ג'יגה לנאס היקר שלי 
וכמובן שקפצה לה הודעה שזוהה זיכרון שאינו נתמך, אבל אני לא כל כך מתרגש מזה. האם אני צודק??
וכמובן שקפצה לה הודעה שזוהה זיכרון שאינו נתמך, אבל אני לא כל כך מתרגש מזה. האם אני צודק??

.