תקלות - מהטלוויזיה או מגורמים חיצוניים

פורום מסכי OLED בחסות LG
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי חברה

רציתי לנצל את ניסיונכם בנוגע למספר תקלות והאם לדעתכם הם נובעות מהטלויזיה או ממקורות אחרים.

1. חיבור של לפטופ לטלויזיה - אני מקבל רוב הזמן תמונה לא חלקה. ניסיתי שני כבלים שהיו לי. אחרי זה ניסיתי כבל שהגיע עם הטלויזיה ואמור להיות די יקר לפי החשבונית כך שאני משער שהוא אמור להיות איכותי. לא עזר. רכשתי כבל נוסף והפעם של hdmi 2.1. לא עזר.
ללפטופ יש יציאת HDMI 2.1 כך שלא אמורה להיות בעיה.

חיפשתי באינטרנט ומסתבר שהקצת רענון בדיפולט בעת חיבור של לפטופ הוא 30 הרץ. שיניתי ל-60. חלק מהזמן קיבלתי תמונה שהיא טובה ורוב גדול של הזמן, תמונה עם לאגים שלא נוחה לצפיה.
ח.י. טענו שזה בגלל שחובר משהו חיצוני ושאנסה אפקליציה.

2. ניסיתי את כאן11. השידור החי עבד בסדר לכמה ימים ואחרי זה כל פעם שניסיתי להיכנס נתקע. ח.י. אמרו לנסות אפליקציה שמגיעה עם המכשיר.

3. ניסיתי את פריים וידאו - עבד טוב למספר ימים ואז כשנכנסתי קיבלתי מסך שחור. ניסיתי במשך משהו כמו יומיים, וכל פעם קיבלתי מסך שחור (חיכיתי גם משהו כמו 2 דקות כדי לוודא שזה לא נובע מאיזה נפילה רגעית של האינטרנט. רק שחזור הגדרות יצרן פתר את הבעיה.

4. ניסיתי גם את אפל טי וי פלוס. כל איזה רבע שעה התוכנית נתקעת. חיכיתי גם שתי דקות כדי לראות שזה לא קשור לאינטרנט. זה עדיין ממשיך להיות תקוע. רק יציאה מהתוכנית וכניסה חזרה אליה פותרת את הבעיה.

5. נאלצתי מספר פעמים לבצע שחזור הגדרות יצרן כי התקלות הללו לא נפתרו. לא פעם ולא פעמיים לא היה ניתן לאשר את הסכמי המשתמש של LG. פעם אחת שחזור להגדרות יצרן פתר את הבעיה. פעם שניה ניסיתי מספר פעמים במשך שעתיים-שלוש וזה לא הצליח לאשר. רק כ-24 שעות לאחר מכן, הצלחתי לאשר את ההסכמים. אציין שניסיתי גם באמצעות הוט ספוט וזה גם לא עזר.

ח.י. אומרים שהבעיות בתמונה בחיבור של לפטופ קשורים ללפטופ. הבעיות באפליקציות קשורות או לאפליקציות או לאינטרנט. הבעיות עם הסכמי ההתקשרות קשורות לנפילות אצל LG העולמית (קצת מוזר לי שלחברה עולמית כמו LG יש כל שני וחמישי נפילות בשרתים).

מה אתם חושבים? האם הבעיות נובעות מכל הגורמים הנ"ל או שאולי הטלויזיה שהיא הגורם המשותף היא הבעיה?
ח.י. מבחינתם אומרים שזה תקין ורצו להחליף איזה חלק (נדמה לי כרטיס מסך). מכיוון שזו טלויזיה חדשה כמובן שלא הסכמנו.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

הייתי מנסה לבודד משתנים, אם יש לך סטרימר חיצוני לבדיקה, לראות אם הבעיה חוזרת באפליקציות שבדקת
איך החיבור של הטלויזיה לאינטרנט? כבל או wifi?

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #3 

12/03/2023 9:49  
ambar כתב:
הייתי מנסה לבודד משתנים, אם יש לך סטרימר חיצוני לבדיקה, לראות אם הבעיה חוזרת באפליקציות שבדקת
איך החיבור של הטלויזיה לאינטרנט? כבל או wifi?
...
יצא לי לבדוק במחשב את אמאזון פריים וידאו, גם בממשק ה-web וגם באפליקציה ולא נתקלתי במקרה שקרה.

החיבור הוא בוואי פיי. לא ניתן לחבר כבל (אחלה ח.י. שמנסים לעשוק לקוחות ומסתירים את זה שצריך זרוע ונזכרים רק בבית כשמי שרכש לא נמצא והם ידעו זאת מראש כי זה נאמר להם). הם בדקו מהירות אינטרנט ואמרו שתקינה ולמרות זאת טוענים שהבעיה באינטרנט :lol:
קשה לי להאמין שהבעיה באינטרנט מסיבה פשוטה - באפל טי וי פלוס, כשתוכנית נתקעת, אתה יכול להמתין עוד דקה-שתיים ועדיין היא לא תתקדם. אם תצא לשניה מהתוכנית ותחזור חזרה (בלי לצאת מהאפליקציה) היא תפעל. אם היתה בעיה באינטרנט, היית מצפה שזה שהתוכנית תמשיך להיתקע.

אני לא מצליח להבין איך הם מומלצים כאן בפורום. ההתנהלות שלהם באמת מתחת לכל ביקורת. אני לא אפרט כאן את הכל כי זה יהיה ארוך, אבל סתם לדוגמה קובעים איתך ביום איקס, מתקשרים ביום וואי ושואלים אם יכולים להגיע בשעה מסוימת ונענים בשלילה. אחרי זה טוענים שמראש קבעת ליום וואי ומנסים לעשוק 290 ש"ח. רק בדיקה שלהם בהקלטות הוכיחה שהם טעו.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #4 

לדעתי הבעיה או באפליקציות, לדוגמא האפליקציה של דיסני+ על ה WEBOS היתה מחרידוש, ממש גרסת אלפא
או בחיבור אינטרנט של הטלויזיה.
מנסיון נטפליקס ב LG עובד פגז, שווה לבדוק את החוויה אצלך
יש אפשרות לראות במסך את החיבור WIFI, תראה על כמה הוא מסתנכרן אצלך
לוחצים על הגדרות, כללי ואז חמש פעמים על 1
והייתי מנסה בכל זאת סטרימר חיצוני שמחובר ל wifi

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

13/03/2023 16:00  
ambar כתב:
לדעתי הבעיה או באפליקציות, לדוגמא האפליקציה של דיסני+ על ה WEBOS היתה מחרידוש, ממש גרסת אלפא
או בחיבור אינטרנט של הטלויזיה.
מנסיון נטפליקס ב LG עובד פגז, שווה לבדוק את החוויה אצלך
יש אפשרות לראות במסך את החיבור WIFI, תראה על כמה הוא מסתנכרן אצלך
לוחצים על הגדרות, כללי ואז חמש פעמים על 1
והייתי מנסה בכל זאת סטרימר חיצוני שמחובר ל wifi
...
תודה על המענה. כרגע אין לי סטרימר שאני יכול לחבר. יכול להיות שיהיה לי אחד עוד שבוע-שבועיים ואז אבדוק.
יצא לי לחבר לפטופ, ברוב הזמן התמונה לא נעימה לצפיה. חשבתי בהתחלה שזה בגלל שהקצב רענון היה על 30, אבל גם מעבר ל-60 לא פותר ברוב הזמן את הבעיה (לפחות העכבר זה חלק בניגוד ל-30 הרץ). אציין שהתמונה בסדר כאשר צופים ב-4k דרך הטלויזיה עצמה (כל עוד היא עובדת).

בנוגע למהירת - הטכנאי שלהם הוריד איזו אפליקציה. יצא לו 80-85 מגה (לא זוכר מספק מדויק). זה אמור להיות יותר ממספיק.
אני אולי אנסה לבדוק גם את מה שאתה אומר. האם יש דרך לנתר את המהירות במשך פרק זמן מסוים, נניח חצי שעה רצופה כדי לראות אם יש שינויים במהירות?

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #6 

מי ספק האינטרט/תשתית אצלך?
מנסיון של אינטרנט הוט שהיה לי בזמנו היה על הפנים.
קו של 200 מגה שבפועל היה בין 2-200 תלוי בשעה ביום.
תנסה לבדוק אפילו סרט באפליקצית youtube של 4K, תפעיל את הסטטסיטיקות ותוכל לראות על הסמך את הביטרייט
כמו שאמרתי, חייב לבודד משתנים ולראות אם הבעיה בתשתית או בטלויזיה.
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”