מתלבט בין 3 מסכים
-
דוד.אזולאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
בוקר טוב רוצה לקנות מסך מתלבט בין 3 דגמים
OLED65A26LA
OLED65CS6LA
QE65QN90B
אשמח לדעות הכוונה יודע שהסמסונג לד והשניים אולד
OLED65A26LA
OLED65CS6LA
QE65QN90B
אשמח לדעות הכוונה יודע שהסמסונג לד והשניים אולד
אצלי בבית אולד של LG, ומיני לד של סמסונג מסידרה 90B. הסדר מייצג בהחלט את הבדלי האיכות מבחינתי. האכזבה הגדולה היא מהמסך האחרון, כל שינוי בזוית הצפיה משנה את הצבע ( גרוע מסידרה A ), הצבעים לא טבעיים, סצינות מאוד מוארות יוצרות מין שיכבת בוהק חלבית לא טבעית ומטרידה. בקיצור אולד.
שקלתי את הדגמים האלה ובסוף הלכתי על הסוני A75K, עכשיו שהמחיר שלו ירד קצת. התרשמתי מביקורות שהוא מעט עדיף על ה-cs.
את הסמסונג הייתי מוריד מההתלבטות אלא אם כן החדר שלך ממש ממש מואר, גם להם יש אולד שהוא דווקא אחלה, רק יקר יותר מהדגמים שאתה שוקל.
את הסמסונג הייתי מוריד מההתלבטות אלא אם כן החדר שלך ממש ממש מואר, גם להם יש אולד שהוא דווקא אחלה, רק יקר יותר מהדגמים שאתה שוקל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
דווקא בין הדגמים שכתבת ההחלטה מאוד פשוטה וקלה.
OLED CS
OLED CS
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
A2 זו סדרה נחותה יחסית.
CS תהיה אופציה טובה יותר.
CS תהיה אופציה טובה יותר.
-
דוד.אזולאי
- חבר שרק התחיל

טוב אני מבין מכם שכדאי לי CS או C2 נתקלתי גם באולד של סמסונג איך היא מול הC2
שאלה נוספת היום המחשב שלי מחובר למסך לד 65 באולד זה אפשרי מומלץ ?
שאלה נוספת היום המחשב שלי מחובר למסך לד 65 באולד זה אפשרי מומלץ ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מומלץ לאיזו מטרה? צפיה בסרטים\סדרות או לעבודה עם המחשב וגלישה באינטרנט?
באופן כללי אין מניעה וזה כמובן אפשרי, אבל בין זה ל"מומלץ", לפי דעתי, המרחק גדול. למשחקי מחשב - כן.
עדיף סטרימר טוב, הרבה יותר פשוט, קטן, לא צורך הרבה חשמל, לא מרעיש ותומך בכל פורמטי הווידאו שרק תרצה.
CS מכילה אלקטרוניקה של C2 אבל משתמשת בפאנל וגוף של C1. ה-C2 עדיפה, כמובן, אבל ה-CS היתה דיל מצוין בזמנו. ותלוי בתקציב והעדפות לא יודע אם ההפרש במחיר שווה את השיפורים.
בנוסף, בקרוב תצא ה-C3 שמכילה מספר שיפורים (למרות שבהירות כנראה לא אחד מהם). עדיין לא ברור מה יהיה המחיר והאם זה יהיה שווה את ההפרש.
מעניין אותי לראות ביקורות ומהם השיפורים בין הדורות.
באופן כללי אין מניעה וזה כמובן אפשרי, אבל בין זה ל"מומלץ", לפי דעתי, המרחק גדול. למשחקי מחשב - כן.
עדיף סטרימר טוב, הרבה יותר פשוט, קטן, לא צורך הרבה חשמל, לא מרעיש ותומך בכל פורמטי הווידאו שרק תרצה.
CS מכילה אלקטרוניקה של C2 אבל משתמשת בפאנל וגוף של C1. ה-C2 עדיפה, כמובן, אבל ה-CS היתה דיל מצוין בזמנו. ותלוי בתקציב והעדפות לא יודע אם ההפרש במחיר שווה את השיפורים.
בנוסף, בקרוב תצא ה-C3 שמכילה מספר שיפורים (למרות שבהירות כנראה לא אחד מהם). עדיין לא ברור מה יהיה המחיר והאם זה יהיה שווה את ההפרש.
מעניין אותי לראות ביקורות ומהם השיפורים בין הדורות.
-
דוד.אזולאי
- חבר שרק התחיל

המחשב מחובר קבוע הטלויזיה היא המסך של המחשב האמת אתה צודק זה כבר צרב לי תמסך וזה לד רגילה אפילו לא אולד כל הפס של ההתחל למטה נצרב25/03/2023 2:45TheCoolest כתב: מומלץ לאיזו מטרה? צפיה בסרטים\סדרות או לעבודה עם המחשב וגלישה באינטרנט?
מעניין אותי לראות ביקורות ומהם השיפורים בין הדורות....
הההפרש בין CS ל C2 בערך 1500