פונקציות לא זמינות בטלוויזיה
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
- שם מלא: Yuval Ben Shimon
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי היום קיבלתי את הLG CS שהזמנתי ושמתי לב לכמה פונקציות שלא מופיעות איפה שהן צריכות להיות בהגדרות או בכללי.
הראשונה היא ALWAYS READY, מוכנות תמידית. לא קיים לי אפשרות להפעיל תחת הגדרות כללי וממש בניתי עליה, העוזרת של LG אומרת שהמצב טלויזיה הנוכחי לא תומך בפונקציה, מישהו יודע איך לאפשר?
פונקציה נוספת היא שיטוף מסך, אני רוצה להקרין מאפליקציית Stremio למסך והפונקציה לא קיימת.
גם הבנתי שאפשר לבחור שומרי מסך כמו שעון או תמונות וסרטונים מאפליקציית הגלריית אמנות ולא מצאתי איפה מגדירים
הראשונה היא ALWAYS READY, מוכנות תמידית. לא קיים לי אפשרות להפעיל תחת הגדרות כללי וממש בניתי עליה, העוזרת של LG אומרת שהמצב טלויזיה הנוכחי לא תומך בפונקציה, מישהו יודע איך לאפשר?
פונקציה נוספת היא שיטוף מסך, אני רוצה להקרין מאפליקציית Stremio למסך והפונקציה לא קיימת.
גם הבנתי שאפשר לבחור שומרי מסך כמו שעון או תמונות וסרטונים מאפליקציית הגלריית אמנות ולא מצאתי איפה מגדירים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מה הכוונה always ready?
יש פיצ'ר של quick start ואפשר גם להדליק את המסך מהמכשיר ה-mobile. אתה מתכוון לזה?
שיתוף מסך - תהיה יותר ספציפי, באיזו טכנולוגיה? כי המסך תומך ב- wireless display (לא צריך לעשות כלום במסך, פשוט במחשב ה-PC לעשות project ואז לבחור wireless display ואז לבחור את המסך).
עבור Mac יש תמיכה בפרוטוקול Airplay 2. פשוט מדליקים את האופציה ואז בוחרים במחשב ב-airplay ובמסך הספציפי.
קח בחשבון שזה מוריד את איכות הוידאו כי הוא עובר כיווץ די אגרסיבי בשביל לעבור בקצב הנתונים.
יש פיצ'ר של quick start ואפשר גם להדליק את המסך מהמכשיר ה-mobile. אתה מתכוון לזה?
שיתוף מסך - תהיה יותר ספציפי, באיזו טכנולוגיה? כי המסך תומך ב- wireless display (לא צריך לעשות כלום במסך, פשוט במחשב ה-PC לעשות project ואז לבחור wireless display ואז לבחור את המסך).
עבור Mac יש תמיכה בפרוטוקול Airplay 2. פשוט מדליקים את האופציה ואז בוחרים במחשב ב-airplay ובמסך הספציפי.
קח בחשבון שזה מוריד את איכות הוידאו כי הוא עובר כיווץ די אגרסיבי בשביל לעבור בקצב הנתונים.
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

היי הכוונה לפונקציה הזאת:21/04/2023 20:54oferlaor כתב: מה הכוונה always ready?
קח בחשבון שזה מוריד את איכות הוידאו כי הוא עובר כיווץ די אגרסיבי בשביל לעבור בקצב הנתונים....
https://www.lgwebos.co.il/?p=10901
לגבי שיתוף המסך אני מתכוון לכפתור הזה באפליקציות שלא מותקנות על הטלוויזיה כמו יוטיוב:
https://photos.app.goo.gl/J6bED6PXHbrMRtDx7
בLG של ההורים שלי מ2015 הכפתור הזה עובד.
- oferlaor
- מנהל

ה CS היא מודל מקביל ל C1. לא חושב שיש לה את היכולת הזו.
אתה מדבר על casting. זה קיים רק באפליקציות שנתמכות במסך.
אם יש לך מכשיר אנדרואיד אתה יכול לשתף מסך אבל זה לא בהכרח יהיה כזה יפה.
אם יש לך מכשיר אנדרואיד אתה יכול לשתף מסך אבל זה לא בהכרח יהיה כזה יפה.
-
MoRdAnT
- חבר פעיל מאוד

בסרטונים על הCS ביוטיוב מראים שהמוכנות תמידית קיים בטלוויזיה. מעצבן שגם כשקונים מיבואן רשמי וגם כשיש דף בעברית על היכולת באתר של LG, אי אפשר להשתמש בזה בארץ.23/04/2023 22:01oferlaor כתב: ה CS היא מודל מקביל ל C1. לא חושב שיש לה את היכולת הזו.
אם יש לך מכשיר אנדרואיד אתה יכול לשתף מסך אבל זה לא בהכרח יהיה כזה יפה....
זה עוד לפני שהזכרתי את היכולות של גוגל אסיסטנט ואלקסה שלא זמינות בארץ ואין אפשרות לשנות מיקום בהגדרות שיאפשר אותן
- oferlaor
- מנהל

גוגל ואלקסה זה משהו שפורסם כבר שנים שהם לא זמינים בישראל. ככל הנראה שגוגל ואמזון חוסמים את זה באיזורים הלא מורשים.