סיפורי אלף לילה ולילה - מכירות ביד שנייה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מכירים את זה שאתם מוכרים משהו ואז קונים פוטנציאלים מבקשים לשמור? פעם הייתי אומר שאין בעיה שאני אשמור, אבל שיעבירו סכום סימלי על מנת שאני אוריד את המודעה וככה המוצר שמור עבורם. בכל הפעמים זה תמיד גרר ויכוחים שהם לא מוכנים לשלם ועדיין דורשים שאני אשמור להם כי הם רצינים. לאחרונה אני עונה "אין בעיה, אני שומר לך את המכשיר" - ואז הם לעולם לא מגיעים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מכרתי מיטה ב- 200 ש"ח.
לאנשים אין בושה לבקש "אתה יכול להוביל לי את זה לראשון\יבנה\חיפה?" ועוד כל מיני ערים במרחק שעתיים נסיעה ממני.
לאנשים אין בושה לבקש "אתה יכול להוביל לי את זה לראשון\יבנה\חיפה?" ועוד כל מיני ערים במרחק שעתיים נסיעה ממני.
חחחח מזדהה עם שתי התגובות האחרונות שלך.. אני מאזור הצפון (ראש פינה) ומכרתי ארונות וציוד למטבח, התקשרה אישה מבני ברק או האזור ואשכרה אחרי שסיכמנו על מחיר שאלה האם אני יכול להוביל את זה אליה
מרחק של שעתיים וחצי במקרה הטוב.
לגבי שמירת חפצים הפסקתי מזמן - אומר מראש שלא שומר ומי שמגיע ראשון לוקח, ככה מונע כל מיני אנשים שרק רוצים לבזבז לי את הזמן. עניין המקדמה נשמע כמו רעיון טוב אבל לא יעבוד במדינה כמו ישראל.

מרחק של שעתיים וחצי במקרה הטוב.לגבי שמירת חפצים הפסקתי מזמן - אומר מראש שלא שומר ומי שמגיע ראשון לוקח, ככה מונע כל מיני אנשים שרק רוצים לבזבז לי את הזמן. עניין המקדמה נשמע כמו רעיון טוב אבל לא יעבוד במדינה כמו ישראל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עוד אחד, אנשים שולחים הצעות ב- Marketplace, אני מאשר את ההצעה - ולא קורה מעבר לזה כלום.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ב- Marketplace ואם מורידים לך את המודעה, אז בפיד האישי שלך.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אנשים שמבקשים את הטלפון ב Marketplace ואז לא מתקשרים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מתפלא שאתה לא מפעיל Night Mode, ללא קשר למודעות יד 2.
אבל ההתנהגות מתאימה באמת להזויים של יד 2.
אבל ההתנהגות מתאימה באמת להזויים של יד 2.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אנשים שפונים אליך וכשאתה מסתכל בפרופיל שלהם רואים שהם מהפיליפינים\רוסיה\טורקיה.