לא רק יפה, גם שחקנית נהדרת. היא גילמה את אדמירל קיין בבאטלסטאר גלאקטיקה, ונתנה שם הופעה עוצמתית של מפקדת חסרת רחמים וחסרת מעצורים.24/04/2023 21:54pessik כתב: מישל פורבס בחורה יפה מאוד !
גם בהופעה שלה בפיקארד בעונה 3 אפילו שעברו 25 שנה ! עדיין יפה...
Star Trek: Picard - עונה 3 ואחרונה
...
ניתן לפרש את הסיום לכמה כיוונים :
הצוות חוזר לאנטרפרייז המקורית ויוצא להילחם בבורג ומנסה לשקם בחזרה את Star Fleet
והינה יש לך מספיק חומר לעונה רביעית
יש קמפיין רשת שמתחיל עכשיו של מעריצים שרוצים לראות סדרה חדשה בכיכובה של האנטרפרייז ג׳י החדשה (הטיטאן לשעבר) בפיקודה של 7 מ-9, עם ג׳ק קראשר וראפי ושאר הצוות הצעיר שהופיע בעונה הזו, רמז לכך היה בסוף פרק 10. היא אמורה להיקרא: Star Trek: Legacy.
יש לזה סיכוי לא רע לקרות לאחר ההצלחה הגדולה של עונה 3 של פיקארד.
יש לזה סיכוי לא רע לקרות לאחר ההצלחה הגדולה של עונה 3 של פיקארד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
טוב, סופסוף סיימתי - הנה ה"טייק" שלי.
העונה הזו היא מה שהסידרה הזו הייתה אמורה להיות מההתחלה. אין ספק שהעובדה שלקחו את המושכות מהיוצרים המקוריים ונתנו אותם למישהו שאוהב את הסידרה הוכיחה את עצמה. מה שכן - גרמה לי להרגיש זקן אחרי שראיתי כמה כולם עתיקים שם
כמה דברים ששיגעו אותי:
1. הזיקוקים בחלל - אפיו הבת שלי שצפתה איתי שאלה למה שומעים אותם בחלל.
2. הקרב בסוף בין הצוות שהפך לבורג לצוות הזקן - למה הפייזרים של צד אחד שונים בצבע שלהם מהפייזרים של הצד השני (לצד אחד אדום ולשני כחול)?
3. מלכת הבורג היא כנראה היצור הכי טיפש בעולם - לא למדה שברגע שמזמינים את האויב פנימה זה לא מסתיים טוב?
4. מילא האנרפרייז שטסה בתוך הקוביה, נניח - מאפא הגיעו הנשקים שירו עליה? מי שם נשק בתוך הספינה?
5. רק אני חשבתי שמלכת הבורג נראתה יותר כמו בובה מכנית מאשר ייצור חי?
6. האנרפרייז D קורעת לבורג את הצורה והיא רק בת 40 שנה והיא "ענתיקה"? איך בדיוק? ולמה היה צריך לקרוא לטיטן אנטרפרייז - למה לא פשוט להשאיר את D ולתת לצוות החדש אותה?
7. שבע מתשע מחליטה לתקוף לבד את כל הצי? איך בדיוק היא חשבה שזה יעבוד?
ד"א - מה קרה לבורג? למה כולם מתים ככה? מישהו זוכר?
העונה הזו היא מה שהסידרה הזו הייתה אמורה להיות מההתחלה. אין ספק שהעובדה שלקחו את המושכות מהיוצרים המקוריים ונתנו אותם למישהו שאוהב את הסידרה הוכיחה את עצמה. מה שכן - גרמה לי להרגיש זקן אחרי שראיתי כמה כולם עתיקים שם
כמה דברים ששיגעו אותי:
1. הזיקוקים בחלל - אפיו הבת שלי שצפתה איתי שאלה למה שומעים אותם בחלל.
2. הקרב בסוף בין הצוות שהפך לבורג לצוות הזקן - למה הפייזרים של צד אחד שונים בצבע שלהם מהפייזרים של הצד השני (לצד אחד אדום ולשני כחול)?
3. מלכת הבורג היא כנראה היצור הכי טיפש בעולם - לא למדה שברגע שמזמינים את האויב פנימה זה לא מסתיים טוב?
4. מילא האנרפרייז שטסה בתוך הקוביה, נניח - מאפא הגיעו הנשקים שירו עליה? מי שם נשק בתוך הספינה?
5. רק אני חשבתי שמלכת הבורג נראתה יותר כמו בובה מכנית מאשר ייצור חי?
6. האנרפרייז D קורעת לבורג את הצורה והיא רק בת 40 שנה והיא "ענתיקה"? איך בדיוק? ולמה היה צריך לקרוא לטיטן אנטרפרייז - למה לא פשוט להשאיר את D ולתת לצוות החדש אותה?
7. שבע מתשע מחליטה לתקוף לבד את כל הצי? איך בדיוק היא חשבה שזה יעבוד?
ד"א - מה קרה לבורג? למה כולם מתים ככה? מישהו זוכר?
- bilbog
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
ספוילר בהמשך למי שלא ראה VOYAGER
''ד"א - מה קרה לבורג? למה כולם מתים ככה? מישהו זוכר?,,
הושמדו ע''י קפטן JANEWAY בסיום VOYAGER .
...והחליפו לטיטן את השם כהוקרה לצוות ''הזקן'', נאמר במפורש.
ולגבי הקול בחלל - צודקת. אבל זה נכון לכל המקרים באשר הם, בכל הסרטים/סדרות...
''ד"א - מה קרה לבורג? למה כולם מתים ככה? מישהו זוכר?,,
הושמדו ע''י קפטן JANEWAY בסיום VOYAGER .
...והחליפו לטיטן את השם כהוקרה לצוות ''הזקן'', נאמר במפורש.
ולגבי הקול בחלל - צודקת. אבל זה נכון לכל המקרים באשר הם, בכל הסרטים/סדרות...
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
סך הכל היה נחמד עם הרבה רפרנסים לסדרה המקורית. מה שכן, נראה כאילו התעלמו כמעט לחלוטין משתי העונות הקודמות חוץ מכמה דמויות שנשארו כדי לחבר חיבור רופף. אם הסדרה לא הייתה נקראת פיקארד אפשר היה לתת לה שם אחר לגמרי והעונה הייתה עומדת בפני עצמה.
- Huber
- חבר במועדון HT

וטוב שכך. 2 העונות הקודמות היו בזיון לפרנצ'ייז.30/04/2023 8:32toxin כתב: מה שכן, נראה כאילו התעלמו כמעט לחלוטין משתי העונות הקודמות חוץ מכמה דמויות שנשארו כדי לחבר חיבור רופף....
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8816
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 659 פעמים
https://www.change.org/p/let-terry-mata ... -terrytrekיש קמפיין רשת שמתחיל עכשיו של מעריצים שרוצים לראות סדרה חדשה בכיכובה של האנטרפרייז ג׳י החדשה (הטיטאן לשעבר) בפיקודה של 7 מ-9, עם ג׳ק קראשר וראפי ושאר הצוות הצעיר שהופיע בעונה הזו, רמז לכך היה בסוף פרק 10. היא אמורה להיקרא: Star Trek: Legacy.יש לזה סיכוי לא רע לקרות לאחר ההצלחה הגדולה של עונה 3 של פיקארד....
- Huber
- חבר במועדון HT

ההצלחה הגדולה של עונה 3 היייתה בגלל המפגש של כל הדמויות מהסידרה המקורית (משהו שהם לא הבינו ב 2 העונות הראשונות ולכן השלישית נראית כמו סידרה בפני עצמה ולא כמו המשך של העונות הקודמות). הטיטן היא לא האנטרפרייז, 7-9 היא לא פיקארד, ראפי אחת הדמויות היותר מציקות, ואני אישית לא ממש מצפה למשהו כזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

לדעתי - בהחלט. לדעתך לא. זכותך, כל אחד זכאי לדיעה.30/04/2023 19:45bilbog כתב: Huber
אמנם על טעם ועל ריח וכו'...
אבל "בזיון לפרנצ'ייז'' ?! נו באמת... הגזמה פראית. מאוד....
מה שעשו לפיקארד ולפדרציה בעונות הראשונות היה לדעתי ביזוי של הפרנצ'ייז ושל מה שג'ין רודנברי ניסה לבנות ביקום הזה.