אבל תמיד נחמד להיות לבד בערוץ

ומהו הוא "מה ששילמת עליו"? אתה מצפה לקבל את המהירות התאורטית של WIfi6? יש לך רף אחר?04/05/2023 10:42OMRIJ כתב: נסכים שלא להסכים
אם קניתי ציוד שיכול לתת יותר, אז בתור משתמש מתקדם אני אגדיר אותו פעם ראשונה כמו שצריך כדי לקבל את מה ששילמתי עליו.
אז נכון, ברוב הזמן אני לא משתמש בכל רוחב הפס בלפטופ, אבל למקרים הנדירים שכן, אני כן מרוצה שהעברת קבצים מהלפטופ לנאס היא במהירות של 1.5 ג'יגה פלוס ושאני מוריד איזה iso מהרשת, אז אני מוריד אותו בכל רוחב הפס שיש לי מהisp.
עניין של השקפה, אני לא מתעסק בזה בשוטף, אבל כן הגדרתי בהתחלה מה שנדרש....
הבעיה הממשית היא שבמיקום ה"רועש" מהירות הגלישה נפגעת בצורה מורגשת בשימושים מסויימים.04/05/2023 8:00ziv_r כתב: @nimee
חוץ מהרצון לבחירת ערוצים בצורה ידנית, יש בעיה ממשית בשימוש עם הנתב?...
המגבלה בפועל היא מגבלת חומרה מבחינה רישויית, בין אם מדובר באכיפה תוכנתית או מגבלת חומרה ממש (אין לי מושג)....

ההנחה הסבירה שמקור הבעיה הוא הפרעה בהתחשב שההאטה המקסימלית בסמוך לקיר משותף עם השכן, לא רחוק מהדקו. ה- Orbi שהוצב שם לפני הדקו נתן קצבים סביב 500Mbps באותה נקודה, והשתמש בערוץ גבוה....
הדקו מקונפג כ- AP. יש לי נתב קווי (בבעלותי). הדקו הראשי ממוקם לידו, ומחובר אליו ישירות....

לא בדיוק. העברתי את היחידה הראשית למיקום שקט והקצב תקין, כך שלא מדובר בכשל ביחידה הספציפית.05/05/2023 8:24ziv_r כתב: ניסית להחליף בין 2 יחידות ה- Deco שיש לך ולראות אם הביצועים הנמוכים משתחזרים גם עם היחידה השנייה?...