מעבר למכונת קפסולות של נספרסו
שלום לכולם
אחרי שנים רבות מאד עם מכונות ידניות, כרגע מכונת vivi איטלקית עם מטחנה K3 אני מעוניין לעבור למכונת קפסולות איכותית ככל שניתן.
נמאס לי מהתחזוקה ומהמקום שהמכונה והמטחנה לוקחות.
אשמח להמלצכם על מכונת קפסולות טובה (מניח עד 5000 ש״ח זה בסדר).
99 אחוז זה קפוצינו אז הקצפת חלב טובה חשובה מאד.
באתר של נספרבו ראיתי את זו: https://www.nespresso.com/il/he/orders/ ... atista-pro
רק לדוגמא ...
את ה vivi אנסה למכור אם אצליח.
תדה רבה
עמית
אחרי שנים רבות מאד עם מכונות ידניות, כרגע מכונת vivi איטלקית עם מטחנה K3 אני מעוניין לעבור למכונת קפסולות איכותית ככל שניתן.
נמאס לי מהתחזוקה ומהמקום שהמכונה והמטחנה לוקחות.
אשמח להמלצכם על מכונת קפסולות טובה (מניח עד 5000 ש״ח זה בסדר).
99 אחוז זה קפוצינו אז הקצפת חלב טובה חשובה מאד.
באתר של נספרבו ראיתי את זו: https://www.nespresso.com/il/he/orders/ ... atista-pro
רק לדוגמא ...
את ה vivi אנסה למכור אם אצליח.
תדה רבה
עמית
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
מנסיון של אחד שכבר היו לו 5 או 6 דגמים מסוגים שונים של מכונת נספרסו ,
מציע לך ללכת על הדגם הפשוט והכי אמין שלהם שנקרא - CitiZ זאת מכונה אמינה טובה וסוס עבודה .
כל השאר הן מכונות עם גימיקים של עיצוב ומתקלקלות מהר ומה שבטוח ...לא עושות קפה טוב יותר .
אם אתה בעד מכונה שמשולבת עם מקציף חלב אז לך על מכונת CitiZ &Milk שהיא מכונה דומה רק עם מקציף בנוסף .
מציע לך ללכת על הדגם הפשוט והכי אמין שלהם שנקרא - CitiZ זאת מכונה אמינה טובה וסוס עבודה .
כל השאר הן מכונות עם גימיקים של עיצוב ומתקלקלות מהר ומה שבטוח ...לא עושות קפה טוב יותר .
אם אתה בעד מכונה שמשולבת עם מקציף חלב אז לך על מכונת CitiZ &Milk שהיא מכונה דומה רק עם מקציף בנוסף .
תודה על העצות.
מניח שיש פה מליון דיונים על טעם והשוואה בין קפסולות לבין ידני.
אני מניח באספרסו כנראה ההבדל משמעותי יותר אבל בקפוצינו כנראה פחות.
אני מודה שפשוט נמאס לי שהמכונה מתקלקלת כל הזמן ואיכות הקפה גם לא יוצאת מי יודע כמה כשהיא לא מתוחזקת.
השאלה אם הקפסולות בסופו של דבר הן לא פשרה טובה למצב כזה.
תודה גלובל על ההמלצה. אני מעדיף הקצפה בכד על פני מיכל ולכן חשבתי למשל על CREATISTA PLUS https://www.nespresso.com/il/he/orders/ ... -nespresso
האם זה יכול להיות מספיק אמין ?
חשוב בהחלט גם שתיראה טוב.
תודה
מניח שיש פה מליון דיונים על טעם והשוואה בין קפסולות לבין ידני.
אני מניח באספרסו כנראה ההבדל משמעותי יותר אבל בקפוצינו כנראה פחות.
אני מודה שפשוט נמאס לי שהמכונה מתקלקלת כל הזמן ואיכות הקפה גם לא יוצאת מי יודע כמה כשהיא לא מתוחזקת.
השאלה אם הקפסולות בסופו של דבר הן לא פשרה טובה למצב כזה.
תודה גלובל על ההמלצה. אני מעדיף הקצפה בכד על פני מיכל ולכן חשבתי למשל על CREATISTA PLUS https://www.nespresso.com/il/he/orders/ ... -nespresso
האם זה יכול להיות מספיק אמין ?
חשוב בהחלט גם שתיראה טוב.
תודה
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
לא מכיר את המכונה הזאת ....אני יכול רק להמליץ לך באופן כללי תזהר ואל תתפתה למראה יפה ומרשים ,
הרי אתה לא קונה מכונת קפה רק כדי להרשים את החברים הרי אתה רוצה מכונה אמינה שלא תעשה לך בעיות ,
הדגם של CitiZ &Milk הוא האמין ביותר שיש לנספרסו ואת זה גם אמרו לי בחברה אחרי שהחליפו לי מכונה
משוכללת שהיתה לי מדגם Expert&Milk שקניתי מהם ( הרביעית שלי ) ואחרי תקופה מסויימת התקלקלה
( ראה למטה תמונה שלה ...נראית טוב נכון ? )
אחרי שהתקלקלה מס פעמים המליצו לי בחברה להחליף ללא תמורה ל CitiZ &Milk ואכן מאז טפו טפו
עובדת ללא בעיות רק ניקיון ותחזוקה נגד אבנית מידי פעם .
הרי אתה לא קונה מכונת קפה רק כדי להרשים את החברים הרי אתה רוצה מכונה אמינה שלא תעשה לך בעיות ,
הדגם של CitiZ &Milk הוא האמין ביותר שיש לנספרסו ואת זה גם אמרו לי בחברה אחרי שהחליפו לי מכונה
משוכללת שהיתה לי מדגם Expert&Milk שקניתי מהם ( הרביעית שלי ) ואחרי תקופה מסויימת התקלקלה
( ראה למטה תמונה שלה ...נראית טוב נכון ? )
אחרי שהתקלקלה מס פעמים המליצו לי בחברה להחליף ללא תמורה ל CitiZ &Milk ואכן מאז טפו טפו
עובדת ללא בעיות רק ניקיון ותחזוקה נגד אבנית מידי פעם .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
התחלת בתקציב של 5000 ש"ח...
בסכום כזה לך וקנה לך מכונה אוטומטית מצויינת ובא לציון גואל (מישהו כבר המליץ לך על כזאת כאן).
אתה כאילו מחפש לקנות פיאט אונו במחיר של 200,000 ש"ח ועוד רוצה לקבל משהו איכותי. אין דברים כאלה !
אולי אני לא אובייקטיבי...אבל לא רחוק מהתקציב שלך אני מוכר JURA Z6. תבדוק על מה מדובר ואולי זה יעניין אותך...
בסכום כזה לך וקנה לך מכונה אוטומטית מצויינת ובא לציון גואל (מישהו כבר המליץ לך על כזאת כאן).
אתה כאילו מחפש לקנות פיאט אונו במחיר של 200,000 ש"ח ועוד רוצה לקבל משהו איכותי. אין דברים כאלה !
אולי אני לא אובייקטיבי...אבל לא רחוק מהתקציב שלך אני מוכר JURA Z6. תבדוק על מה מדובר ואולי זה יעניין אותך...