המלצה למדחס (קומפרסור) לניקוי מחשבים
צהריים טובים,
אני צריך המלצה לקומפרסור לניקוי מחשבים על בסיס חודשי שנמצאים בסביבה מאובקת יחסית , פחיות אוויר דחוס כבר לא רלוונטיות כי העלות שלהם היא כבר לא מוצדקת לשנה (מעל ל-400 ש''ח לשנה).
ממחקר קטן הבנתי שיש מספר סוגי מדחסים, ללא שמן , עם שמן ,שקטים ולא שקטים, עם וסת וכו'. ככל הנראה אצטרך מדחס שיהיה לפחות כ-2 כ''ס ועם לוכד לחות (שיהיה חזק מספיק למה שצריך, והלוכד לחות מן הסתם- רכיבים חשמליים). השאלה היא מה ההבדל בין כל המדחסים האלו ומה אתם ממליצים מהניסיון האישי שלכם לשימוש שלי (ניקוי מחשבים) ?
בנוסף, בעתיד במידה וארצה לחבר אימפקט, מדחס של כ-2 כ''ס יהיה מספיק חזק? או שלא?
אני צריך המלצה לקומפרסור לניקוי מחשבים על בסיס חודשי שנמצאים בסביבה מאובקת יחסית , פחיות אוויר דחוס כבר לא רלוונטיות כי העלות שלהם היא כבר לא מוצדקת לשנה (מעל ל-400 ש''ח לשנה).
ממחקר קטן הבנתי שיש מספר סוגי מדחסים, ללא שמן , עם שמן ,שקטים ולא שקטים, עם וסת וכו'. ככל הנראה אצטרך מדחס שיהיה לפחות כ-2 כ''ס ועם לוכד לחות (שיהיה חזק מספיק למה שצריך, והלוכד לחות מן הסתם- רכיבים חשמליים). השאלה היא מה ההבדל בין כל המדחסים האלו ומה אתם ממליצים מהניסיון האישי שלכם לשימוש שלי (ניקוי מחשבים) ?
בנוסף, בעתיד במידה וארצה לחבר אימפקט, מדחס של כ-2 כ''ס יהיה מספיק חזק? או שלא?
סתם מסקרנות למה להשתמש בקומפרסור שאם אני מבין נכון מעיף את האבק לכל עבר (מה שלא הייתי עושה בבית) במקום לשאוב אותו עם שואב טוב אלחוטי שיש לו פיה צרה?09/05/2023 18:21Alone כתב: צהריים טובים,
בנוסף, בעתיד במידה וארצה לחבר אימפקט, מדחס של כ-2 כ''ס יהיה מספיק חזק? או שלא?...
היי gildmor, תודה על התגובה המהירה,09/05/2023 18:28gildmor כתב: סתם מסקרנות למה להשתמש בקומפרסור שאם אני מבין נכון מעיף את האבק לכל עבר (מה שלא הייתי עושה בבית) במקום לשאוב אותו עם שואב טוב אלחוטי שיש לו פיה צרה?...
לצערי גם עם פיה צרה מאוד, היא לא צרה מספיק (ולכן חלק מהמקומות לא נגישים), גם שכן, האבק סוג של נדבק למחשבים, ככה שעדיין נשארת שכבה גם עם שאיבה חזקה יחסית , כנ''ל בשימוש עם פאן וכדומה.
לא מומחה מדחסים אבל חושב שאתה תצטרך מיכל אגירה דיי גדול.
אתה רוצה אוויר ללא שמן
- עם שמן זה למכשירים כמו מפתח ברגים של פנצ׳ריה -ככה זה משמן את הכלי תוך כדי עבודה
יש פתרונות של מפוח נטען באמזון אבל זה היה נראה לי תמיד פתרון מוטל בספק בעוצמה (לא ניסיתי)
אפשר לתת לך טיפ בתור מישהו שהוא מתעסק עם מחשבים המון שנים, תתעלם מהאבק בכל מקום מלבד 2
-מאווררים (פתחי כניסה יציאה)
-רדיאטורים (של קירו נוזלי או קירור אוויר) שלא יסתמו מגושי אבל
מכל השאר לא שווה את המאמץ וגם לא צפוי נזק לדעתי... אין לי מחקר להסתמך עליו
דווקא ראיתי נזק נגרם שאנשים ניקו בצורה לא טובה או פשוט שתוך כדי הניקוי דחפו גוש אבק לתוך כל מיני מקומות כמו ציר של מאוורר
אתה רוצה אוויר ללא שמן
- עם שמן זה למכשירים כמו מפתח ברגים של פנצ׳ריה -ככה זה משמן את הכלי תוך כדי עבודה
יש פתרונות של מפוח נטען באמזון אבל זה היה נראה לי תמיד פתרון מוטל בספק בעוצמה (לא ניסיתי)
אפשר לתת לך טיפ בתור מישהו שהוא מתעסק עם מחשבים המון שנים, תתעלם מהאבק בכל מקום מלבד 2
-מאווררים (פתחי כניסה יציאה)
-רדיאטורים (של קירו נוזלי או קירור אוויר) שלא יסתמו מגושי אבל
מכל השאר לא שווה את המאמץ וגם לא צפוי נזק לדעתי... אין לי מחקר להסתמך עליו
דווקא ראיתי נזק נגרם שאנשים ניקו בצורה לא טובה או פשוט שתוך כדי הניקוי דחפו גוש אבק לתוך כל מיני מקומות כמו ציר של מאוורר
לשימוש בסיסי אתה יכול לקנות אחד מאלה. עושים את העבודה לשימוש ביתי.
https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... .1000002.0
לשימוש יום יומי הייתי קונה קומפרסור מושתק 800-1000 שקל,אבל יקר ולוקח סתם מקום (יש גם קטנים יותר אבל פחות רציניים)
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1065386
https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... .1000002.0
לשימוש יום יומי הייתי קונה קומפרסור מושתק 800-1000 שקל,אבל יקר ולוקח סתם מקום (יש גם קטנים יותר אבל פחות רציניים)
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1065386
היי ,
משתמש בזה כבר כחצי שנה עושה את העבודה מצויין ומגיע עם סט של פיות :
מנקה אתהרדיאטור וצלעות קירור מצויין..לא חזק כמו קומפרסור של תחנת דלק אבל שוב עושה את העבודה מצויין !
גם לא יקר במיוחד!
משתמש בזה כבר כחצי שנה עושה את העבודה מצויין ומגיע עם סט של פיות :
מנקה אתהרדיאטור וצלעות קירור מצויין..לא חזק כמו קומפרסור של תחנת דלק אבל שוב עושה את העבודה מצויין !
גם לא יקר במיוחד!
להנות וכמה שיותר 
OLED83G2 / htpc RYZEN 9 3900X GTX1080 madvr / PIONEER LX504 /
MOREL MT3
OLED83G2 / htpc RYZEN 9 3900X GTX1080 madvr / PIONEER LX504 /
MOREL MT3