Max Movies - דור ישן מול חדש- נמחקו הקלטות ישנות?
כן, עוד נושא Max movies, אבל מהכותרת אני מקווה שניתן להבין מה הסיבה לנושא חדש.
יש לי מקס דור 1 עם 80GB. אני די משוכנע שכתוצאה מההורדה של הסרטים ל- Movies, נמחקו לי די הרבה הקלטות ישנות, מה שסותר את מה ששמעתי מאנשים, שאותם 25% מנפח הדיסק שה- Movies יכול לנצל, היו מראש לא זמינים להקלטה.
אשמח לשמוע אם אנשים אחרים גם חוו מחיקת הקלטות שלהם בעקבות ה- movies. כמו כן אשמח לשמוע כמה סרטים יש לאנשים עם מקס 80GB, וכמה סרטים לאנשים עם מקס 160GB. לי יש 8 סרטים, שזה נראה לי משהו די רציני מבחינת הנפח.
תודה
עדי
יש לי מקס דור 1 עם 80GB. אני די משוכנע שכתוצאה מההורדה של הסרטים ל- Movies, נמחקו לי די הרבה הקלטות ישנות, מה שסותר את מה ששמעתי מאנשים, שאותם 25% מנפח הדיסק שה- Movies יכול לנצל, היו מראש לא זמינים להקלטה.
אשמח לשמוע אם אנשים אחרים גם חוו מחיקת הקלטות שלהם בעקבות ה- movies. כמו כן אשמח לשמוע כמה סרטים יש לאנשים עם מקס 80GB, וכמה סרטים לאנשים עם מקס 160GB. לי יש 8 סרטים, שזה נראה לי משהו די רציני מבחינת הנפח.
תודה
עדי
עדכון, דיברתי עכשיו עם נציג שירות שטען בתוקף שכל התכנים שאנחנו רואים ב- movies אינם שמורים על ה- HD, אלא משודרים ללקוח בזמן אמת כשהוא מזמין את הסרט. הוא הגן על עמדתו בתוקף ואמר שהוא מוכן לשלוח אלי טכנאי הביתה שיסביר לי את אותו דבר.
מישהו קונה את זה?
מישהו קונה את זה?
אז איפה ה-PUSH ב- PUSH VOD? אני לא מאמין לסיפור של הנציג שרות, אבל אם הוא כ"כ משוכנע , כנראה שיש עוד ראש בטטה מעליו שככה הסביר לו.
לשאלתך, לי יש מקס ישן עם 160GB ואני מחזיק תמיד את הדיסק מלא עם בערך 100 תכניות מוקלטות. לא שמתי לב האם כתוצאה משדרוג הגרסה נמחק משהו (אם זה קרה, אז נמחקו תוכניות שכבר ראיתי)
לשאלתך, לי יש מקס ישן עם 160GB ואני מחזיק תמיד את הדיסק מלא עם בערך 100 תכניות מוקלטות. לא שמתי לב האם כתוצאה משדרוג הגרסה נמחק משהו (אם זה קרה, אז נמחקו תוכניות שכבר ראיתי)
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אין ספק שנציג השירות לא מבין על מה הוא מדבר. אם כך הדבר, למה לא להכניס את השירות לכל הממירים שאינם מקליטים?adsagi כתב:עדכון, דיברתי עכשיו עם נציג שירות שטען בתוקף שכל התכנים שאנחנו רואים ב- movies אינם שמורים על ה- HD, אלא משודרים ללקוח בזמן אמת כשהוא מזמין את הסרט. הוא הגן על עמדתו בתוקף ואמר שהוא מוכן לשלוח אלי טכנאי הביתה שיסביר לי את אותו דבר.
מישהו קונה את זה?...
מלבד זאת, עופר הסביר, במאמר באתר, די ברור אודות השירות הזה ואני מאמין שהמקור שלו מ-yes מבין קצת יותר מנציג שירות לקוחות של yes.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR