שאלה לגבי YES

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
maxim880 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

הזמנו טכנאי של YES לפני חודש בערך(הוא אמור לבוא ב 24 לספטמבר) וכמובן שתהיה לי LCD חדשה בחדר השאלה היא: האם אני צריך לבקש מיס שהטכנאי יבוא עם הממיר 3100S?
או שהם כבר יביאו אותו לבד?

תודה לעוזרים

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לא כדאי לך להמר על כך שיביאו לך לבד. תבקש ספציפית את הממיר הנ"ל, ותחבר אותו בSCART-RGB, או S-VIDEO אם אין לך.

maxim880 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #3 

טוב אני יגיד לאבא שלי שיתקשר אליהם.
תודה על העזרה

ronyi1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

MAXIM880 לידיעתך, YES ממש לא יביאו לך את הממיר הזה לבד...... הם עדיין בתקופת לחץ מאוד גדולה עם ההתקנות של המקס, ולכן התורים לקבלת שירות - גם אם הוא פעוט הינם ארוכים, והשירות שלהם בחודשי האחרונים (או לפחות ממה שאני חוויתי) הוא הרבה יותר גרוע מאשר קטסטרופה. אני סגרתי איתם על התקנת נקודה חדשה + אספקת 3100 בסוף יולי. הם קבעו לי תאריך התקנה לתחילת ספטמבר. לקחתי חופש מהעבודה, חיכיתי להם פעמיים בבית במועד מוסכם - הם לא הגיעו, לאחר מכן - 4 פעמים נוספות היה טכנאי בדרכו אליי אך בכל פעם מחדש טען שאין במלאי 3100. רק לפני מספר ימים לאחר כחודשיים של תלאות ואינספור טלפונים, מכתבים ופקסים לנציב תלונות החברה, קיבלתי את הממיר. עצתי לך הינה להתנות את הביקור שלהם בקבלת הממיר, ולא לוותר. זה ממש לא הולך להיות קל, הם טוענים כל העת שהממיר אינו קיים במלאי ..... בהצלחה

maxim880 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #5 

אוקיי תודה.
אני יגיד לאבא שלי שיתעקש איתם על הממיר.
תודה שאמרת את זה, כן וד"א אני יודע שיש להם עומס(או שזה סתם שירות עצלן) ההורי שלי חיכו ל YES MAX חודשיים!! ואת ההתקנה הזאת קבענו לפני חודש וחצי חסר להם שהם לא יבואו(לא שזה כלכך משנה גם ככה אני מקבל את הטלוויזיה החדשה בחודש הבא).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”