שאלה לגבי YES
MAXIM880 לידיעתך, YES ממש לא יביאו לך את הממיר הזה לבד...... הם עדיין בתקופת לחץ מאוד גדולה עם ההתקנות של המקס, ולכן התורים לקבלת שירות - גם אם הוא פעוט הינם ארוכים, והשירות שלהם בחודשי האחרונים (או לפחות ממה שאני חוויתי) הוא הרבה יותר גרוע מאשר קטסטרופה. אני סגרתי איתם על התקנת נקודה חדשה + אספקת 3100 בסוף יולי. הם קבעו לי תאריך התקנה לתחילת ספטמבר. לקחתי חופש מהעבודה, חיכיתי להם פעמיים בבית במועד מוסכם - הם לא הגיעו, לאחר מכן - 4 פעמים נוספות היה טכנאי בדרכו אליי אך בכל פעם מחדש טען שאין במלאי 3100. רק לפני מספר ימים לאחר כחודשיים של תלאות ואינספור טלפונים, מכתבים ופקסים לנציב תלונות החברה, קיבלתי את הממיר. עצתי לך הינה להתנות את הביקור שלהם בקבלת הממיר, ולא לוותר. זה ממש לא הולך להיות קל, הם טוענים כל העת שהממיר אינו קיים במלאי ..... בהצלחה
אוקיי תודה.
אני יגיד לאבא שלי שיתעקש איתם על הממיר.
תודה שאמרת את זה, כן וד"א אני יודע שיש להם עומס(או שזה סתם שירות עצלן) ההורי שלי חיכו ל YES MAX חודשיים!! ואת ההתקנה הזאת קבענו לפני חודש וחצי חסר להם שהם לא יבואו(לא שזה כלכך משנה גם ככה אני מקבל את הטלוויזיה החדשה בחודש הבא).
אני יגיד לאבא שלי שיתעקש איתם על הממיר.
תודה שאמרת את זה, כן וד"א אני יודע שיש להם עומס(או שזה סתם שירות עצלן) ההורי שלי חיכו ל YES MAX חודשיים!! ואת ההתקנה הזאת קבענו לפני חודש וחצי חסר להם שהם לא יבואו(לא שזה כלכך משנה גם ככה אני מקבל את הטלוויזיה החדשה בחודש הבא).