YES - החשכת שידורים ביום כיפור
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
dragonflyXXL כתב:
ב.לשון החוק נכתבה ע"י שליחי ציבור,שלי/שלך/ושל כל עם ישראל,מה לעשות שפוליטיקה זה עסק מלוכלך,אבל כמו כל דבר בחיים יש למצוא את האיזון הדק,לפעמים מוצאים ולפעמים לא,מה שבטוח זה שתמיד יהיו אנשים שיפגעו מהחלטה כזו או אחרת,זהו כורח המציאות.
בכל מקרה את הפולמוס הזה ניתן להמשיך לאין סוף,ככה שלדעתי כמו שציינת,נסכים שלא להסכים.
א.חופש העיסוק מדבר על תעסוקה/משלח יד,אין קשר לצפיה בשידורי טלווזיה או גחמות פרטיות,אלא עם כן תאמר לי שאתה עובד אחת החברות המצויינות לעיל,מעבר לזה פלורליזם דתי,זה דבר מבורך,אבל מה לעשות שאנחנו חיים במדינת ישראל,שנחשבת עדיין כמדינת הלכה,ככה שעם כל הצער או החיוב שבדבר הדברים שאתה אומר הם דברים מאוד מופשטים שלדעתי נוגדים את המציאות בה אתה חיי,כמו שהדגיש עבורך MOCO,היות והדוגמאות לשידורים היו במטרה להמחיש כי זהו רק קצה הקרחון...ראשית אני חושב שאתה קצת נתפסת לדבר ספציפי כמו הבן של Nissan ומה בא לו לראות ומתי, ומפספס את התמונה היותר גדולה.
לכל בנאדם צריכה להיות הזכות להחליט לעצמו איזה ימים ואירועים הוא בוחר לכבד ואיזה לא. אתה יכול לא להסכים אבל כאן אנחנו קצת נוגעים בכפייה. מדובר בעיקרון מתחום חופש האמונה והעיסוק. כבן למשפחה של ניצולי שואה וכחייל מילואים ביחידה קרבית (לפני שעברתי לארה"ב) אני מכבד את כל הימים שציינת אבל אולי תשאיר לי להחליט מה אני עושה בהם?
בעניין לשון החוק - כמו שכבר אמרתי קודם החוק נכתב ונערך ע"י אנשים בשר ודם שעיסוקם בפוליטיקה, והאינטרסים שלהם העומדים מאחורי לשון סעיף כזה או אחר אינם תמיד כל כך פשוטים ותמימים כמו שהיינו רוצים לחשוב....
ב.לשון החוק נכתבה ע"י שליחי ציבור,שלי/שלך/ושל כל עם ישראל,מה לעשות שפוליטיקה זה עסק מלוכלך,אבל כמו כל דבר בחיים יש למצוא את האיזון הדק,לפעמים מוצאים ולפעמים לא,מה שבטוח זה שתמיד יהיו אנשים שיפגעו מהחלטה כזו או אחרת,זהו כורח המציאות.
בכל מקרה את הפולמוס הזה ניתן להמשיך לאין סוף,ככה שלדעתי כמו שציינת,נסכים שלא להסכים.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אולי יש מצב שיש פה מדינה ומסורת יהודית שקודמת בחשיבותה לתפעול ערוץ בייבי ביום כיפור , לא טוב יש עוד 200 מדינות על הכדור שמשדרות ביום כיפור,אולי כדאי לך לנסות .Nissan כתב:שלום לכולם,
סתם רציתי להתרגז קצת על החשכת שידורי YES ביום כיפור,
לא ידוע לי שיש איזה חוק בנושא ??
במה חטא בני שלא יכול לצפות בערוץ בייבי ?
אולי יש מצב לתביעה ייצוגית...
-
Nissan
- חבר במועדון HT

- תגובות: 345
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
בלי להכנס לענייני דת - שלא נצא מהם לעולם...
אין ל-YES או HOT זכות להפסיק שידורים מכל סיבה שהיא
מאחר ויש להם התחייבות חוזית
אמנם אם שידור ביום-כיפור אסור רגולטורית אז הם מכוסים,
אבל הפסקת שידורים בכל יום אחר (יום הזכרון, יום השואה) יכולה להיות הפרת חוזה...
אין ל-YES או HOT זכות להפסיק שידורים מכל סיבה שהיא
מאחר ויש להם התחייבות חוזית
אמנם אם שידור ביום-כיפור אסור רגולטורית אז הם מכוסים,
אבל הפסקת שידורים בכל יום אחר (יום הזכרון, יום השואה) יכולה להיות הפרת חוזה...
Who turned off the lights ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
חברים, אני סוגר את השרשור.
על דת, מין ופוליטיקה אין הרבה מה להתווכח - כל אחד יעשה ויחשוב מה שהוא רוצה.
על דת, מין ופוליטיקה אין הרבה מה להתווכח - כל אחד יעשה ויחשוב מה שהוא רוצה.