חיבור ממיר של "יס"!
אז ככה באו מ"יס" וחיברו הכל אבל הביאו לי את הממיר PACE1000 אמרו שאני יקבל את ה 3100S ב-29 לאוקטובר.
עכשיו הטלוויזיה שלי אמורה להגיע ממש בקרוב(טפו טפו טפו..) TOSHIBA A3000 עכשיו חשבתי לחבר אותה ל3100S ב S-VIDEO ל SCART אבל השאלה עם אני יצליח לחבר את הטלוויזיה ל PACE1000 ב SCART ל S-VIDEO??
בגלל שה PACE1000 ישן אז אולי הוא לא יצליח להוציא את האות של ה S-VIDEO.
תודה מראש
עכשיו הטלוויזיה שלי אמורה להגיע ממש בקרוב(טפו טפו טפו..) TOSHIBA A3000 עכשיו חשבתי לחבר אותה ל3100S ב S-VIDEO ל SCART אבל השאלה עם אני יצליח לחבר את הטלוויזיה ל PACE1000 ב SCART ל S-VIDEO??
בגלל שה PACE1000 ישן אז אולי הוא לא יצליח להוציא את האות של ה S-VIDEO.
תודה מראש
- haimgafter
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הוא תומך בדיוק כמו ה 3100
Gameroom Media Technologies Ltd.
כעקרון בגודל כזה לא אמור להיות הבדל. בשביל לתת לך פרספקטיבה, לא הבחנתי(וגם רבים אחרים) בהבדל בין composite לSVIDEO ממרחק של 4.3 מטר בפלאזמת 42 אינץ'... לאומת זאת אחרים בפורום יחלקו עלי, אבל כל מי שביקר אצלי עוד לא חלק עלי
בכל מקרה, כדאי לך להחליף את הממיר ל3100, כדאי לך לקרוא את הסקירה באתר על הממיר בשביל להבין למה.
בכל מקרה, כדאי לך להחליף את הממיר ל3100, כדאי לך לקרוא את הסקירה באתר על הממיר בשביל להבין למה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני רק מקווהשהם יעמדו במילה שלהם.maxim880 כתב:כן קראתי כבר את הכתבה עליו, לצערי הממיר יבוא רק בסוף החדש ובינתיים אני יצטרך להסתפק ב PACE1000....
בזמנו,כשאני הצטרפתי אליהם, דאגתי לעגן את נושא הממיר בספח ההצטרפות.
ביום ההתקנה הם באו בלי הממיר והבטיחו שתוך שבועיים יבואו להחליף. אמרתי להם:
"אז תבואו עוד שבועיים לחבר את כל הציוד,עד אז אני לא לקוח שלכם. לא מתאים לי חצי עבודה".
נחש מה? אחרי שעה הגיע טכנאי אחר עם ה- 3100S.
...
אני לא יוותר להם על הממיר , קדום כל הצבע המחריד שלו השחור לא מתאים לי בכלל לחדר(במיוחד שהוא אחרי שיפוץ) ודבר שני כמובן שהאיכות של ה 3100S עדיפה בהרבה מאשר ה PACE1000.
אני כבר יראה עם הם יעמדו במילה שלהם בינתיים הם עמדו כל הזמן במילה שלהם.
אני כבר יראה עם הם יעמדו במילה שלהם בינתיים הם עמדו כל הזמן במילה שלהם.