הזמני טעינה ב-EPG של "הוט מג'יק" בלתי נסבלים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
בשר-טרי-מאוד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אחת הסיבות העיקריות מבחינתי שהמעבר לממיר הדיגיטלי מהממיר האנלוגי היה גן עדן זה הEPG החדש. המדריך שידורים בממיר האנלוגי זה בדיחה לא מצחיקה. אם אתה רוצה לדעת מה התוכנית הבאה בערוץ 3 ונפלת על המדריך כשהוא עומד קצת אחרי ערוץ 3 אכלת אותה. תחכה שעה עד שהמדריך ישלים את הסבב שלו ואם המזל שלך ממש גרוע בסוף כשיחזור תאור התוכניות בערוץ הוא יהיה מעודכן רק לרגע זה (כלומר, לא יראה מה התוכנית הבאה).

פתאום בממיר הדיגיטלי השליטה עברה לידיים שלך במאה אחוז. אתה יכול לראות מה יהיה, מתי שאתה רוצה ובאיזה ערוץ שאתה רוצה והכל די חלק וזורם. הטיול בין הימים, השעות, התוכניות והערוצים ממש נח.

ואז עברתי לממיר מקליט... אחח... המג'יק הזה... איזה שם בחרו לו. הקסם הכי גדול במכשיר הזה זה איך עד עכשיו לא שברתי אותו לחתיכות. אל תבינו לא נכון. אני אוהב אותו אבל אני פשוט במקביל גם כ"כ כ"כ שונא אותו. הכוונה לממשק שלו, מדריך שידורים בלתי נסבל ולא אנושי. כמה עינויים אפשר לצפות מבן אדם לעבור כשהוא רוצה לראות האם ישודר כמתוכן בעוד שלושה ימים "הבית הלבן"... כמה?? גם אי אפשר לבחור יום בו אתה רוצה לראות מה יהיה משודר וגם בלי סוף זמני טעינה בדרך... זה מוציא אותי מדעתי. למה לא שילבו את אפשרויות ההקלטה בתוך הממשק הישן? זה כאילו שמישהו ממש התאמץ להפוך את המדריך לכ"כ מעצבן.

זה דורש כישרון מיוחד לקחת דבר כ"כ פשוט ולהרוס אותו בצורה כזו.
hot_a.jpg
מג'יק, למה אתה כ"כ מעצבן?
(4.74 KiB) הורד 802 פעמים
אני אחד מאלה שבחרו את ה- LCD שלהם בהתבסס על איכות התמונה שראו בתצוגה.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

הוט? ממשק לא נוח? הפתעה?
לא.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

זה הממשק של חברת NDS מישראל שעושה אותה עבודה גם ליס .
בממירי טומסון ה EPG של חברת תומסון ,כולל 2 יציאות SCRAT
הכולל
S.VIFEO,RGB ,PAL
איכות שמע מעולה
חבל שהפסקו את ההתקשרות ועברו לגמרי ל ADB-NDS.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”