ממיר YES 3100

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
meirl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

טוב, אז באו והתקינו לי את הממיר הנדון לכבוד הפלזמה החדשה. ולמען האמת אני לא יודע מה אני אמור לראות...? מה יותר טוב בו מבחינת השידור? במהלך השבוע האחרון שביליתי עם הפלזמה החדשה ועם הממיר הישן והתמונה הייתה מצויינת ובמיוחד בשידור 16:9 עם חיבור scart-rgb אבל לפני שקניתי את הפלזמה כל מוכר מבין אמר לי לבקש את הממיר 3100 וקיבלתי אותו. אז מדוע הוא נחשב יותר טוב? (מלבד יציאות האאודיו הדיגיטליות שלא רלוונטיות לי). כן התמונה מצויינת אבל גם עם הממיר האחר היא הייתה מצויינת אז מה העניין בכלל? (אולי זה בגלל הפלזמה המצויינת פיוניר קורו החדשה)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

meirl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

היי מרטין ותודה על הקישור לבדיקה המקיפה. ואם גם בעניין סאונד אנו עוסקים, אז ברצוני לברר פרט בסיסי: האם שידורי YES הרגילים ולא YES MOVIES או DVDBOX משדרים שידורים ב DOLBY DIGITAL או רק בערוצי התשלום? ואם כן יש שידורים כאלו בערוצים הרגילים אז כיצד ניתן לדעת מתי? מלבד האופציה לחבר לרסיבר ולחכות שנורית ה DD תידלק, ושהרמקולים יקפצו פתאום עליך מכל הכיוונים..... :lol:
תודה

meirl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

היי מרטין ותודה על הקישור לבדיקה המקיפה. ואם גם בעניין סאונד אנו עוסקים, אז ברצוני לברר פרט בסיסי: האם שידורי YES הרגילים ולא YES MOVIES או DVDBOX משדרים שידורים ב DOLBY DIGITAL או רק בערוצי התשלום? ואם כן יש שידורים כאלו בערוצים הרגילים אז כיצד ניתן לדעת מתי? מלבד האופציה לחבר לרסיבר ולחכות שנורית ה DD תידלק, ושהרמקולים יקפצו פתאום עליך מכל הכיוונים..... :lol:
תודה

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”