סקארט לS-וידאו >LCD שהטריף אותי לגמרי:-\
שלום לכולם.
רכשתי MAG JL328 32 אינ'ץ, עם יציאות :קומפוסיט\S-וידאו\RGB\קומפוננט\HDMI
החיבור מהסקארט של הPACE 1000 של יס ,לSוידאו פשוט לא עבד. טכנאי של יס שהגיע
אליי קבע בכובד ראש שהיציאה בטלוו' כנראה שרופה. אתמול הגיעו להחליף את הLCD לאחת
אחרת.
ו..ראו פלא גם בה השידור בS-וידאו לא נקלט, הממיר מכוון בהגדרות לסקארט-Sוידאו ,הטלוו'
גם. לפי טכנאי השירות של הLCD אין קונפיג מיוחד שאמורים לעשות ,פשוט לחבר להעביר
את אות הSOURCE לכניסה המתאימה ולצפות. קראתי כמעט את כל דפי הפורום שנוגעים
בדבר, ניסיתי 3 סוגים של כבלים סקארט לS ו..נאדה .
מה אני מפספס כאן? יש לציין שהכבלים הנ'ל עלו משהו כמו 30 שקל ליחידה, כבלים פשוטים
למראה לא כבלי המונסטר שעולים פי כמה, כמו שראיתי פה באתר.יכול להיות שזה משמעותי
עד כדי כך שאפילו רשרוש של אות לא יתקבל? אני כבר אובד עצות לחלוטין, עם שירות לקוחות
של יס אין כרגע עם מי לדבר(הם בשידרוג עד יום שני) .וכמו שהבנתי בטל' עם הנציג של חברת
הLCD גם הוא לא ממש יודע מה לעשות. הממיר נבדק ע'יי הטכנאי של יס לפני שבועיים
ונמצא תקין.אגב..שינוי ההגדרות בממיר לRGB או S\VHS לא משפיעים כהוא זה על הצפיה
, זה אמור להיות כך? מצטער על המגילה הארוכה פשוט הטריף אותי הנושא הזה כבר:)
בתודה. רוני.
רכשתי MAG JL328 32 אינ'ץ, עם יציאות :קומפוסיט\S-וידאו\RGB\קומפוננט\HDMI
החיבור מהסקארט של הPACE 1000 של יס ,לSוידאו פשוט לא עבד. טכנאי של יס שהגיע
אליי קבע בכובד ראש שהיציאה בטלוו' כנראה שרופה. אתמול הגיעו להחליף את הLCD לאחת
אחרת.
ו..ראו פלא גם בה השידור בS-וידאו לא נקלט, הממיר מכוון בהגדרות לסקארט-Sוידאו ,הטלוו'
גם. לפי טכנאי השירות של הLCD אין קונפיג מיוחד שאמורים לעשות ,פשוט לחבר להעביר
את אות הSOURCE לכניסה המתאימה ולצפות. קראתי כמעט את כל דפי הפורום שנוגעים
בדבר, ניסיתי 3 סוגים של כבלים סקארט לS ו..נאדה .
מה אני מפספס כאן? יש לציין שהכבלים הנ'ל עלו משהו כמו 30 שקל ליחידה, כבלים פשוטים
למראה לא כבלי המונסטר שעולים פי כמה, כמו שראיתי פה באתר.יכול להיות שזה משמעותי
עד כדי כך שאפילו רשרוש של אות לא יתקבל? אני כבר אובד עצות לחלוטין, עם שירות לקוחות
של יס אין כרגע עם מי לדבר(הם בשידרוג עד יום שני) .וכמו שהבנתי בטל' עם הנציג של חברת
הLCD גם הוא לא ממש יודע מה לעשות. הממיר נבדק ע'יי הטכנאי של יס לפני שבועיים
ונמצא תקין.אגב..שינוי ההגדרות בממיר לRGB או S\VHS לא משפיעים כהוא זה על הצפיה
, זה אמור להיות כך? מצטער על המגילה הארוכה פשוט הטריף אותי הנושא הזה כבר:)
בתודה. רוני.
ניסית לדחוף לו S-Video ממקור אחר חוץ מהממיר כדי להבין מי אחראי על הבעייה ? המסך או הממיר
אהלן אריה. האמת הרגע ניסיתי מהדיוידי S-וידאו לS-וידאו(לא ידעתי שקיימת כניסה כזו שם)osherov כתב:ניסית לדחוף לו S-Video ממקור אחר חוץ מהממיר כדי להבין מי אחראי על הבעייה ? המסך או הממיר...
ויש תמונה על הLCD רק שהיא בשחור לבן, וכרגע שום הגדרה בדיוידי או בטלוו' מצליחה
לשנות זאת. ניסיתי PAL וSECAM ואת כל שאר ההגדרות. מה זה אומר לדעתך ?
שהכניסה בטלוו' כן טובה, ולחפש את הבעיה בממיר או בכבל? בהסתייגות כמובן עם התמונה
בשחור לבן. מדובר בדיוידי DIVX סטנדטי שעלה 200 ש'ח.
תודה.
זה שאתה רואה תמונה שחור לבן זה עדיין לא סימן שהבעייה היא לא במסך, כדי לשלול בעייה במסך אתה צריך לראות אות וידאו תקין (בצבע) דרך הכניסה הזאתשהכניסה בטלוו' כן טובה, ולחפש את הבעיה בממיר או בכבל? בהסתייגות כמובן עם התמונה
בשחור לבן. מדובר בדיוידי DIVX סטנדטי שעלה 200 ש'ח....
הבעייה היא או במקור (ממיר ו DVD) או בכבל או במסך
אגב אין לך במסך כניסת scart ?
אם מדובר בממיר של יס, צריך להוציא מיציאת הSCART התחתונה בממיר.
בהגדרות צריך לבחור רק פעם אחת SVHS ובשניה COMPOSITE
לי גם היו בעיות עם היציאה כי היא כוונה לSVHS פעמיים והממיר לא יודע להוציא פעמיים S אלה רק באחת מן היציאות.
גם הטכנאי של יס לא עלה על זה וגם בשירות הטכני הטלפוני.
בהגדרות צריך לבחור רק פעם אחת SVHS ובשניה COMPOSITE
לי גם היו בעיות עם היציאה כי היא כוונה לSVHS פעמיים והממיר לא יודע להוציא פעמיים S אלה רק באחת מן היציאות.
גם הטכנאי של יס לא עלה על זה וגם בשירות הטכני הטלפוני.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כמו שאמר קודמי, siboni, כבל SCART ל-SVIDEO הוא כבל כיווני.
כלומר, הכיוון של הכבל יכול להיות הפוך. ל-SCART יש חיבורים שונים ל-SVIDEO IN ול-SVIDEO OUT. כבלים רבים שקונים בחנות מיועדים לאפשר למצלמה בעלת יציאת SVIDEO להתחבר למסך שיש לו כניסת SCART. אלה כבלים שלא יתאימו למטרה שלשמה שמת את הכבל והתוצאה בשימוש של כבל כזה תהיה מסך שחור לחלוטין.
הדרך הטובה ביותר היא לרכוש מחבר SCART ל-SVIDEO זול, כזה שאפשר למצוא בכל ACE/קנה ובנה/הום סנטר ודומיהם. למחבר יש למעלה מתג - IN/OUT. אתה צריך אותו במצב OUT. אתה מוודא שהממיר במצב SVIDEO עבור שתי יציאותיו ומשתמש במחבר בכדי להעביר ל-SVIDEO. חבר כבל SVIDEO בין המחבר למסך ואתה מסודר.
כמו שאמרו לפני כן, זה שאתה רואה תמונה שחור לבן מעודד מאוד - רוב הסיכויים שה-DVD פשוט לא במצב SVIDEO ולכן התופעה.
כלומר, הכיוון של הכבל יכול להיות הפוך. ל-SCART יש חיבורים שונים ל-SVIDEO IN ול-SVIDEO OUT. כבלים רבים שקונים בחנות מיועדים לאפשר למצלמה בעלת יציאת SVIDEO להתחבר למסך שיש לו כניסת SCART. אלה כבלים שלא יתאימו למטרה שלשמה שמת את הכבל והתוצאה בשימוש של כבל כזה תהיה מסך שחור לחלוטין.
הדרך הטובה ביותר היא לרכוש מחבר SCART ל-SVIDEO זול, כזה שאפשר למצוא בכל ACE/קנה ובנה/הום סנטר ודומיהם. למחבר יש למעלה מתג - IN/OUT. אתה צריך אותו במצב OUT. אתה מוודא שהממיר במצב SVIDEO עבור שתי יציאותיו ומשתמש במחבר בכדי להעביר ל-SVIDEO. חבר כבל SVIDEO בין המחבר למסך ואתה מסודר.
כמו שאמרו לפני כן, זה שאתה רואה תמונה שחור לבן מעודד מאוד - רוב הסיכויים שה-DVD פשוט לא במצב SVIDEO ולכן התופעה.