מחפש נגן מוזיקה עם נפח גדול

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
Shtirlitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4890
נתן תודות: 349 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

דרושה עזרה למציאת נגן, כי אני מסתובב עדיין עם CD 8O ואני לא כ"כ בקיא בשוק.

המחיר גמיש, ז"א אם יהיה משהו שיענה על דרישות ב1000 ש"ח, מצוין, אבל אם יצוץ משהו מדהים, התקציב יוכפל ואף ישולש במקרה הצורך.

יש דרישות מאוד ספציפיות מהנגן שעלו עם הזמן :D
1. השימוש למוסיקה בלבד, ללא וידאו (אני לא מבין את התענוג לראות סרט במסך של 3 אינצ')
2. איכות סאונד מרשימה ביציאת אזניות
3. LINE OUT בנוסף ליציאת אזניות
4. DIGITAL I/O (רצוי לא חובה) לחיבור המערכת הנייחת בבית.
5. שיהיה USB STORAGE , ללא שימוש בתוכנות יעודיות (ע"ע IPOD)
6. הממשק יכול להיות גם מסך מגע וגם כפתורים, לא משנה לי.
7. הכי חשוב - תמיכה בפורמטים LOSSLESS גם בתור קבצים בודדים וגם CUE+APE או
CUE+FLAC. לא יודע אם קיימים נגנים עם תמיכה ב-WV
8. תמיכה בעברית לא קריטית

לא יודע עם קיימת חיה כזאת, אבל אודה על עזרה במציאתה (Y)
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

תראה , נגנים גדולים באמת יש למעשה רק שניים : יש את האייפוד קלאסיק 160GB ויש לארקוס נגן 160GB . הארקוס עולים יותר כי יש להם מסך גדול (יחסית ) שניתן לראות בו ווידאו . יש להם תמיכה בכמה פורמאטי לוסלסס (לא זוכר את המפרט אבל ברור שFLAC יש )
האייפוד הוא נגן מוסיקה שיש לו את התוכנה שלו (שאני מבין שאתה לא ממש מחבב ). העניין הוא שכשיש לך 160GB של מוסיקה , סביר להניח שאתה חייב לסדר אותה ברשימות כדי לשמוע את המוסיקה הזו . (אחרת המון מוסיקה אתה לא תשמע כמעט אף פעם ) .

אז אם זה בא לסידור הפליליסט , אין שום נגן שמתקרב לאיכות של האייפוד עם האיטיונס .

דבר נוסף שחשוב לדעת . היות והתפוצה של האייפוד היא כ"כ גדולה , יש המון חברות שמייצרות תוספים לאייפוד . ואם אני מתרכז בנושא האודיו , אזי יש חברות שמייצרות כבלים אודיופילים (במחירים נמוכים עד שערורייתייים ) שמתחברים ליציאת הLINOUT , ומשם למגברי אוזניות ניידים (שגם הם באים במגוון מחירים ואיכויות ) . כך שאתה יכול לתפור לך התקף "שידרוגיטיס " כגודל הארנק .

לא מכיר את הארקוס , אבל הנגן אייפוד שלי עם אוזניות שור CX300 , נשמע לי מאוד קרוב לאיכות CDP של ארקן . וממה ששמעתי הקלאסיק הוא באיכות טיפה יותר טובה . כך שלדעתי אין מה לחשוש מהאכות שאתה מקבל מיציאת האוזניות

אה . דבר חשוב שכחתי , אף אחד משנהים לא עולה 1000 ש"ח . הקלאסיק 80GB עולה כ1500 , וה160 עולה כ2300 . ממה שאני זוכר הארקוס עולים יותר

מקווה שעזרתי לך להחליט

Shtirlitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #3 

תודה על ההארה 8)

בעצם מה שקיים - זה 2 נגנים סה"כ בנפחים כאלה?

בקשר לפלייליסט - אי אפשר ליצור ולסדר תיקיות לפי רצוני ? אני לא אוהב כשמגבילים אותי...גם בחיים :twisted:

בקשר לתמיכה בפורמטים - התמיכה ב-FLAC היא רק בתור קבצים בודדים או גם בתור CUE+FLAC ??? הדבר די קריטי, כי רוב הקבצים שלי במחשב הם בתצורה כזאת.

לא קיימים נגנים עם יציאה דיגיטלית?

המחיר לא יהיה לי קריטי אם כבר אני מוציא 2000 ש"ח, אז להוסיף עוד 500 ש"ח קטן עליי :lol:

תודה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

אני לא מכיר חברות אחרות עם נגנים של 160GB . יש נגנים עם נפחים נמוכים מ160

הפליליסט זה בשבילך . תראה אני עד עכשיו השתמשתי עם תיקיות , ותקיות בתוך תיקיות וזהו . כשהתחלתי להכניס שירים לאייפוד , ראיתי כשכשאני בחוץ ושומע , ממש לא בא לי כול פעם להחליף תיקיה (עשיתי לכול תיקיה פליליסט ). יש לי היום רק 4GB , ואני מתחיל ללמוד על רשימות חכמות . כי אחרת לעשות רשימה ע"פ מצב הרוח בדרכים זה יהיה בלתי אפשרי .

אם אתה תשים 160G , אתה תראה שתיקיות יעשו לך המון כאבי ראש ובסוף לא תשמע המון שירים שתשים . עדיף לעבוד לפני כן על האפשרויות האדירות שנותנת התוכנה , ואח"כ לחיות בנוח עם רשימות שאתה יכול לתפור , למצבי רוח . יש אתר ששמעתי עליו שנותן דוגמאות של רשימות חכמות (אני צריך למצוא אותו כי גם אני לא ממש יודע לעבוד עם רשימות ).
אישית אני חושב שזה יהיה מאוד חשוב . אם אתה חושב שלא כדאי לך לעבוד בהתחלה כדי לחיות יותר טוב עם אוסף כזה של שירים , אזי אתה יכול לעבוד ע"פ זמרים/להקות או לקחת את הארקוס שעובד (אם אני לא טועה) על תיקיות .
לטעמי אני לא חוזר לתיקיות

את קבצי הFLAC שלך אם הם שירים בודדים , אזי אתה לא ממש צריך את הCUE . אם הם קבצי אימאג' , אז או שתנגן את כל הקובץ או שתקח תוכנה חינמית שנקראת CUESPLITTER שהיא מקבלת קובץ CUE ומחלקת את קובץ האימאג' לקבצים בודדים.

באייפוד היציאה היאLINEOUT
אם אתה מתכווין ליציאת SPDIF לא ידוע לי על נגן כלשהו שעובד עם יציאה כזו . אולי מישהוא אחר מכיר

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2007
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #5 

יש הרבה תוספים לIPOD, גם דוק המתחבר לרסיבר וכו'.

הITUNES מאוד מאוד נוח לסידור שירים, ואחרי שמתרגלים, זה ממש טוב! (Y)

Shtirlitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #6 

TRUEJOKER ההסברים שלך נראים לי הגיוניים, ואני חייב לשבת על שני המכשירים לבדוק להם את המעיים ולבדוק תמיכה :silly:

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”