בחירת נגן MP3 ואוזניות
שלום אני חדש קצת בפורום
אני רוצה לקנות נגן MP3 שתמליצו לי
הדבר הכי חשוב לי בנגן הוא האיכות סאונד. לא הכי משנה לי מסך צבעוני או תצוגה של תמונות (אפשרי אבל לא חייב...אני לא הולך לצפות בסרטים במסך 2")
נפח 1GB-2GB
לפי מה שאני חיפשתי מצאתי את הדגם הזה: iAUDIO U3 או על ה U2
ועוד שאלה... אני רוצה לקנות גם אוזניות איכותיות. אוזניות כפתור.
על מה צריכים להסתכל כשבוחרים אוזניות? מה עושה אוזניות לאיכותיות יותר או איכותיות פחות?
תומר
אני רוצה לקנות נגן MP3 שתמליצו לי
הדבר הכי חשוב לי בנגן הוא האיכות סאונד. לא הכי משנה לי מסך צבעוני או תצוגה של תמונות (אפשרי אבל לא חייב...אני לא הולך לצפות בסרטים במסך 2")
נפח 1GB-2GB
לפי מה שאני חיפשתי מצאתי את הדגם הזה: iAUDIO U3 או על ה U2
ועוד שאלה... אני רוצה לקנות גם אוזניות איכותיות. אוזניות כפתור.
על מה צריכים להסתכל כשבוחרים אוזניות? מה עושה אוזניות לאיכותיות יותר או איכותיות פחות?
תומר
מנסיון שלי עם הנגנים הזולים האלה שהם מתקלקלים במהירות או נשברים.בז כתב:תמצא לך נגן זול ותקנה מה הבעיה......
וחוצמיזה...גם ציינתי את זה למעלה בהודעה...אני רוצה נגן עם איכות סאונד ברמה גבוה.
ולהתאים לו אוזניות שישתמשו באיכות שלו שלא תתבזבז.
תודה
לא יודע מי יותר טוב מבינהם , רק שתקח בחשבון שאם אתה לא משדך להם אוזניה טובה כמו זנהייזר CX300 או AKG טובה , לא ממש תוכל להבחין בנגנים .
אם המבצע של הנגן עם האוזניות של שור עדיין נמשך , הייתי מציע לך לקנות אותו ולו בגלל האוזניות
אם המבצע של הנגן עם האוזניות של שור עדיין נמשך , הייתי מציע לך לקנות אותו ולו בגלל האוזניות
איזה מבצע?truejoker כתב:לא יודע מי יותר טוב מבינהם , רק שתקח בחשבון שאם אתה לא משדך להם אוזניה טובה כמו זנהייזר CX300 או AKG טובה , לא ממש תוכל להבחין בנגנים .
אם המבצע של הנגן עם האוזניות של שור עדיין נמשך , הייתי מציע לך לקנות אותו ולו בגלל האוזניות...