טלפון נייד כנגן MP3

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אהלן,
אני רץ מזה 4 שנים עם אותו הנגן (Creative 128M), כן אני יודע, פאדיחה... בכל מקרה - נמאס לי לטעון בכל פעם שירים והגיע זמן הג'יגות במקום זמן המגות... ויש לי שתי אפשרויות:
1. לקנות כרטיס זיכרון לנוקיה N95 שלי שיש לו נגן מובנה שלפחות לי, עם האזניות שלי (stanton) נשמע ממש לא רע. הבעיה היחידה שלו היא שהוא משנה צריל ב 10 דרגות בלבד ולפעמים 20% וולויום נמוך לי ו 30% חזק לי... אבל, זו בעיה שולית.
2. לקנות נגן ייעודי פשוט יחסית
המחיר של שתי החלופות מאוד דומה. האם יש למישהו המלצה על איזה כיוון ללכת? ואם על כיוון 2 - איזה נגן בסכום נמוך של עד 400 ש"ח?
תודה!

ditto
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

נו באמת, אתה אומר שאתה רץ עם הקריאייטיב הזה... עשיו תעשה ריצות עם טנק כמו n95??? לשמוע מוזיקה מפלאפון זה לא כמוו לשמוע מוזיקה מנגן...
המלצה שלי sansa e250 נגן מצוין 2 ג'יגה עולה 350 שקל תסתכל בזאפ
Hip Hop master! yo
???what do you need man

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

הרבה אנשים רצים במכון כושר על treadmill שבו ניתן להניח את הנגן על מדף, לפיכך נגן גדול לא מהווה שום חסרון.

ditto
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #4 

הוא ועוד איך מהווה חיסרון לא כולם רצים במכון כושר... וגם זה מעפן לשמוע מוזיקה מפלאפון גם אם זה n95...
Hip Hop master! yo
???what do you need man

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

כמובן שלא כולם רצים במכון כושר ולא טענתי שכך, אך ייתכן והחבר יקי כן נוהג כך ואז גודל הנגן לא מהווה שיקול.
אצלי לדוגמה, אין שום חשיבות לגודל הנגן בזמן פעילות אירובית, ריצה, סטפר, טריידמיל, אליפס ועוד - בהכל יש מדף מובנה לדברים מסוג זה.
המצב משתנה לחלוטין בפעילות אינארובית.

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה והתלבטות

שרשור שלא נקרא #6 

האמת היא שבדקתי את זה בריצה מספר פעמים - וזה באמת מאוד מפריע. ממש טנק שקשה להחזיק ביד. אני פשוט רץ בחוץ (הרבה יותר כיף לדעתי) ובקילומטר הרביעי זה כבר ממש מציק.
בקיצור - עכשיו ההתלבטות בין IPOD SHUFFLE לבין נגן עם מסך שהוא קצת יותר גדול. קצת קשה לי להחליט האם יש סיכוי שאעבור בין אלבומים בריצה ואז ה IPOD לא ממש מתאים.
אשמח לשמוע כל עצה!

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

לדעתי תחפש נגן סיני פשוט וזול. עם כמה שיותר נפח.

כי חבל שהנגן יעוף ויתרסק תך כדי ריצה, מקסימום הלכו כמה מאות שקלים.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

האמת היא

שרשור שלא נקרא #8 

האמת היא שאני רץ כבר 4 שנים, 8 ק"מ יום כן יום לא, מה שמוביל אותי בחשבון פשוט לבערך 5000 ק"מ במצטבר ועד היום הנגן עף לי פעם אחת בלבד מהיד... אבל, אני משער שאם זה היה נגן יקר זה היה יכול להיות כואב...
בקיצור, עצה טובה. יש לך המלצה? אחרי הכל ה IPOD SHUFFLE מאוד לא יקר ומטרידה אותי איכות הצליל בנגנים הסינים הזולים.
תודה על העצות!

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

עם היד על הלב. ויש ברשותי אייפוד מיני, נגן סנסה, ונגן סיני, ההבדלים כמעט ולא מורגשים.

לדעתי האייפוד שפל יכול להיות לך מצויין כי יש לו תופסן והוא קליל. אבל החיסרון שלו שאין לו מסך..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

יקי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה

שרשור שלא נקרא #10 

אהלן,

אלפי תודות. נראה לי שאגיע לאיזושהי חנות ואחליט. כבר ממזמן אני יודע שקודם מחליטים ואחר כך מסבירים לעצמך למה החלטתה... :-)

תודה,
יקי

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”