חוות דעת על "סלון חללית" לפני קנייה
החלטתי בסופו של דבר לקנות את הטלויזיה LG 42LB9.
וחשבתי לקנות את זה בחנות "סלון חללית". זה האתר שלהם:
http://halalit.co.il/
האם מישהו קנה בחנות הזאת ויכול להמליץ עליה מבחינת שירות ואמינות?
אני לא רוצה להישמע יותר מדי חשדן אבל אני מאוד מאוד רוצה לשמוע שהחנות בסדר לפני שאני ניגש לקנות שם את הטלויזיה.
תודה מראש...
וחשבתי לקנות את זה בחנות "סלון חללית". זה האתר שלהם:
http://halalit.co.il/
האם מישהו קנה בחנות הזאת ויכול להמליץ עליה מבחינת שירות ואמינות?
אני לא רוצה להישמע יותר מדי חשדן אבל אני מאוד מאוד רוצה לשמוע שהחנות בסדר לפני שאני ניגש לקנות שם את הטלויזיה.
תודה מראש...
אני רכשתי שם טלויזיהשל סוני לפני כ 3 שנים.
הם היו מאוד נחמדים ואדיבים, אני לא סגור לגביי המקצועיות שלהם.
אנייודע שיש מכשירים שהם מייבאים עצמאית (מקביל), שים לב שאתה מקבל אחריות מקורית של ח.י.
וכמובן תתחדש
אגב, בין שני הדגמים שהתלבטת בינהם, מה גרם לך בסוף להחליט על ה LB ? (גם אני נוטה אליו, חבל שאין אותו ב 37)
הם היו מאוד נחמדים ואדיבים, אני לא סגור לגביי המקצועיות שלהם.
אנייודע שיש מכשירים שהם מייבאים עצמאית (מקביל), שים לב שאתה מקבל אחריות מקורית של ח.י.
וכמובן תתחדש
אגב, בין שני הדגמים שהתלבטת בינהם, מה גרם לך בסוף להחליט על ה LB ? (גם אני נוטה אליו, חבל שאין אותו ב 37)
קודם כל, נחמד לשמוע שמדובר בחנות אמינה.
דבר שני, החלטתי על LB9 בגלל העיצוב ובגלל שהוא טוב קצת יותר מאשר הLC53.
יש לו בהירות של 500 לעומת "רק" 450 אצל הLC53
ונדמה לי שיש לו מעט יותר חיבורים מאשר הLC53.
עד שאני קונה טלויזיה פעם בעשור אני לא אתקמצן על עוד 700 שקל ואני אלך על המודל היותר חדש.
אז אתם ממליצים על החנות "סלון חללית"?
דבר שני, החלטתי על LB9 בגלל העיצוב ובגלל שהוא טוב קצת יותר מאשר הLC53.
יש לו בהירות של 500 לעומת "רק" 450 אצל הLC53
ונדמה לי שיש לו מעט יותר חיבורים מאשר הLC53.
עד שאני קונה טלויזיה פעם בעשור אני לא אתקמצן על עוד 700 שקל ואני אלך על המודל היותר חדש.
אז אתם ממליצים על החנות "סלון חללית"?
חבר טוב שלי רכש מספר מוצרים לבנים שם, הוא חוזר לשם רק בגלל המחירים.
לי הייתה פעם אחת חוויה פחות מוצלחת עם תנור שמחירו היה שם ללא תחרות
אבל הטיפול בי עקב פגם שנמצא מייד עם פתיחת הקרטון בבית, היה פחות מלבב,
וקצת ניסו לנפנף אותי.
הסוף היה טוב, המוצר הוחלף כראוי אחרי התעקשות על זכויותיי.
אישית, אני מעדיף לשלם קצת יותר פה ושם, וחוזר רק למקומות שנתנו לי להרגיש
והוכיחו עצמם לאורך שנים רבות כמעמידים את הלקוח בראש מעייניהם ומבינים היטב
את המוצרים שהם מוכרים.
אבי.
לי הייתה פעם אחת חוויה פחות מוצלחת עם תנור שמחירו היה שם ללא תחרות
אבל הטיפול בי עקב פגם שנמצא מייד עם פתיחת הקרטון בבית, היה פחות מלבב,
וקצת ניסו לנפנף אותי.
הסוף היה טוב, המוצר הוחלף כראוי אחרי התעקשות על זכויותיי.
אישית, אני מעדיף לשלם קצת יותר פה ושם, וחוזר רק למקומות שנתנו לי להרגיש
והוכיחו עצמם לאורך שנים רבות כמעמידים את הלקוח בראש מעייניהם ומבינים היטב
את המוצרים שהם מוכרים.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
לי יש גם ניסיון טוב איתם, תנור ומדיח שסופקו עוד באותו יום, ומחירים הכי זולים בזאפ (מבין החנויות האמיתיות). אני חייב להודות שכשהגעתי לחנות, בהתחלה היה לי רושם ראשוני מוטעה של קצת חאפריות, אבל הוא היה מוטעה.
לגבי מקצועיות המוכרים, הם היו לדעתי טובים אבל זה לא רלוונטי בעידן האינטרנט והפורומים, כי אתה כבר יודע מה אתה רוצה לקנות כשאתה מגיע לחנות.
לגבי מקצועיות המוכרים, הם היו לדעתי טובים אבל זה לא רלוונטי בעידן האינטרנט והפורומים, כי אתה כבר יודע מה אתה רוצה לקנות כשאתה מגיע לחנות.
רכשתי את ה LC53 אצלם לפני מס' שבועות במחיר נמוך מכל האחרים , קיבלתי כבל SCART ל S VIDEO במתנה .
את ה TV קיבלתי ב 10 תשלומים שווים .
ולקחתי אותה סגורה באריזתה המקורית כבר באותו היום .
עד כאן אני מרוצה למדי גם מהמכשיר .
ושיהיה בהצלחה .
את ה TV קיבלתי ב 10 תשלומים שווים .
ולקחתי אותה סגורה באריזתה המקורית כבר באותו היום .
עד כאן אני מרוצה למדי גם מהמכשיר .
ושיהיה בהצלחה .
אני קניתי שם את הlc32wd1e של שארפ.
השירות בסדר, לא רע ולא מדהים במיוחד.
החנות נמצאת במקום די נידח אבל נראה שהיא קיימת כבר תקופה ושהאמינות נמצאת שם איפשהו.
רק תוודא שאתה קונה את המוצר שיובא ע"י היבואן הרשמי ושאתה מקבל אחריות של היבואן הרשמי ואז אין לך מה לדאוג...
אני הגעתי אליהם דרך זאפ, כשהגעתי לחנות לא התרשמי אבל מה אכפת לי? אני יודע מה איכות המסך, כי הוא של שארפ אחרי הכל, ואני מקבל אחריות מהיובאן הרשמי, ראלקו, אז זה לא ממש משנה לי...
ולגבי המקצועיות שלהם... היא לא כ"כ קיימת. למוכר ששירת אותי לא היה מושג מקצועי כלשהו לגבי מסכים והיכולות שלהם. כששאלתי כביכול מה עושה את המסך שבחרתי יותר טוב מהאחרים הוא ענה "אתה יכול לראות, היא יקרה יותר מכל השאר"...
השירות בסדר, לא רע ולא מדהים במיוחד.
החנות נמצאת במקום די נידח אבל נראה שהיא קיימת כבר תקופה ושהאמינות נמצאת שם איפשהו.
רק תוודא שאתה קונה את המוצר שיובא ע"י היבואן הרשמי ושאתה מקבל אחריות של היבואן הרשמי ואז אין לך מה לדאוג...
אני הגעתי אליהם דרך זאפ, כשהגעתי לחנות לא התרשמי אבל מה אכפת לי? אני יודע מה איכות המסך, כי הוא של שארפ אחרי הכל, ואני מקבל אחריות מהיובאן הרשמי, ראלקו, אז זה לא ממש משנה לי...
ולגבי המקצועיות שלהם... היא לא כ"כ קיימת. למוכר ששירת אותי לא היה מושג מקצועי כלשהו לגבי מסכים והיכולות שלהם. כששאלתי כביכול מה עושה את המסך שבחרתי יותר טוב מהאחרים הוא ענה "אתה יכול לראות, היא יקרה יותר מכל השאר"...