ושאלה:אם אני רוכש מקס נוסף(אני כבר סגור עם חבילה לשנה)-האם המקס הזה "גורם" לי להתחייב במקום לשנה ל-3 שנים על כל החבילה(למרות שהוא ממיר אחד מתוך 5)?
הצעת מחיר מיס
ואו, חבילה מצויינת... סגרתי על חבילה דומה עם כמה ערוצים יותר(לא ממש קריטי) ב270.moshik82 כתב:סגרתי לפני שבוע :
בסיס + סרטים + 3 חבילות + חבילה 1 נוספת לשנה + ערוץ פרימיום לבחירתי לשנה
+ 3 ממירים + מקס + 3 סרטים מתנה + אינטרנט 1.5 לשנה
והכל ב 244 ש"ח.
האם המחיר טוב ?...
צריך כבר להרחיב את התשתית ל2.5...
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אתמול הציעו לי לשכור מקס נוסףgameboy כתב:כל אלו שרכשו מקס בהתחלה(כמוני) "תקועים" עם דמי השימוש האלו כמו קוץ בת*ת![]()
ושאלה:אם אני רוכש מקס נוסף(אני כבר סגור עם חבילה לשנה)-האם המקס הזה "גורם" לי להתחייב במקום לשנה ל-3 שנים על כל החבילה(למרות שהוא ממיר אחד מתוך 5)?...
כלקוח ותיק
ב 14.90 במקום 24
זו השכרה אז לא נראה שיש כאן התחיבות
ואני מרגיש כמוך, ה14.71 דמי שימוש מעצבנים לאללה
בייחוד שאכלנו כל כך הרבה קש מהמכשיר בהתחלה.
מצד שני,
הלך אצלי ההארד דיסק אחרי יותר משנתיים
החליפו לי למקס חדש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
טוב
טיפ קטן לכל מי שקורא את השירשור
אני בטוח לא מחדש לאף אחד כאן משהו חדש
אבל
אני עבדתי ביס 4 שנים ומכיר כל שיטת עבודה של החברה לכן כשאני מבקש ניתוק ולא משנה הסיבה אני יודע מה היכולות של החברה להציע עד רגע הניתוק בשטח באופן סופי
דוג: לפניי כחודש רציתי להזמין מקס שלישי להורים שלי בהתחלה דרשו 24.9 אח"כ ירדו ל9.9 (כמובן בתוספת התקנה) ולבסוף כאשר הגיע הטכנאי(כמובן גם הוא חבר שלי)קיבלתי את ההצעה הבאה-9.9 ל36 חודש-התקנה חינם-וזיכוי של 150 שח חד פעמי
אני בהתחלה דרשתי זיכוי של 9.9*36 חודש ולכן הסכמתי להצעה
בכל אופן מה שאני רוצה לומר כאן
חברת יס מפסידה המון כסף אם לא תישארו אצלה לפחות שנתיים לכן היא תעשה המון מאמצי שימור ע"מ לתת לכם הרבה יותר ממה שאתם חושבים
יס היא חברה עסקית לכל דבר אז אם אחריי שנתיים כאשר היא מתחילה להרוויח מכם היא לא תפרד ממכם בקלות
לא לפחד מי שמנתק בסוף זה הטכנאי!
לכן כאשר אתם פונים למוקד ומשם לשימור ומשם למנהל מחלקת השימור
תמיד תדעו הטכנאי שמביא איתו את הניתוק יתן לכם הרבה יותר מכל אחד אחר
בהצלחה

טיפ קטן לכל מי שקורא את השירשור
אני בטוח לא מחדש לאף אחד כאן משהו חדש
אבל
אני עבדתי ביס 4 שנים ומכיר כל שיטת עבודה של החברה לכן כשאני מבקש ניתוק ולא משנה הסיבה אני יודע מה היכולות של החברה להציע עד רגע הניתוק בשטח באופן סופי
דוג: לפניי כחודש רציתי להזמין מקס שלישי להורים שלי בהתחלה דרשו 24.9 אח"כ ירדו ל9.9 (כמובן בתוספת התקנה) ולבסוף כאשר הגיע הטכנאי(כמובן גם הוא חבר שלי)קיבלתי את ההצעה הבאה-9.9 ל36 חודש-התקנה חינם-וזיכוי של 150 שח חד פעמי
אני בהתחלה דרשתי זיכוי של 9.9*36 חודש ולכן הסכמתי להצעה
בכל אופן מה שאני רוצה לומר כאן
חברת יס מפסידה המון כסף אם לא תישארו אצלה לפחות שנתיים לכן היא תעשה המון מאמצי שימור ע"מ לתת לכם הרבה יותר ממה שאתם חושבים
יס היא חברה עסקית לכל דבר אז אם אחריי שנתיים כאשר היא מתחילה להרוויח מכם היא לא תפרד ממכם בקלות
לא לפחד מי שמנתק בסוף זה הטכנאי!
לכן כאשר אתם פונים למוקד ומשם לשימור ומשם למנהל מחלקת השימור
תמיד תדעו הטכנאי שמביא איתו את הניתוק יתן לכם הרבה יותר מכל אחד אחר
בהצלחה
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
מי שמגיע הוא לא בידיוק טכנאי. הוא נקרא "משמר שטח". יש אותו בכל חברה (או לפחות בהוט ויס). הוא מגיע, שואל למה אתה רוצה להתנתק ומנסה לגרום לך לשנות את דעתך. אם אתה נשאר איתן בדעתך הוא ינתק ויאסוף את הממירים. בעיני, זה גועל נפש, אבל כל חברה עובדת כך...Yulz כתב:דבר לא ברור ממה שאמרת כאן...
ממתי טכנאי שירות, שמגיע ללקוח הבייתה, מנהל משא ומתן עם הלקוח לגבי המשכת המנוי?!
נשמע הזוי ותלוש מהמציאות....
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- קיבל תודות: 10 פעמים
הטכנאי שמגיע אליך הבייתה הוא הקו האחרון במחלקת קשרי לקוחות(רק שאת זה אף אחד לא יודע)Yulz כתב:דבר לא ברור ממה שאמרת כאן...
ממתי טכנאי שירות, שמגיע ללקוח הבייתה, מנהל משא ומתן עם הלקוח לגבי המשכת המנוי?!
נשמע הזוי ותלוש מהמציאות....
בכל אופן הוא יכול לתת לך יותר מכל אחד אחר
בדוק.
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 734
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני כרגע מנוי ביס,
משלם 259 על בסיס ו 4 חבילות ובנוסף אינטרנט 1.5 מגה + 15 שקלים ערוץ ביוגרפיה + 10 שקלים על ממיר חמישי, סה"כ 284 שקלים.
התקשרו אלי מהוט והציעו לי את כל החבירות + 1.5 מגה ב 239 שקלים.
התקשרתי ליס והסברתי להם מה הציעו לי מהוט.
בסופו של דבר יס הציעו לי בסיס וכל החבילות + ערוץ ביוגרפיה (פרמיום) + חבילה אינטרנט 1.5 מגה ב 272 שקלים.
בנוסף יש לי 5 ממירים בבית שעליהם אני לא משלם/מוסיף כסף.
מה אתם אומרים?
משלם 259 על בסיס ו 4 חבילות ובנוסף אינטרנט 1.5 מגה + 15 שקלים ערוץ ביוגרפיה + 10 שקלים על ממיר חמישי, סה"כ 284 שקלים.
התקשרו אלי מהוט והציעו לי את כל החבירות + 1.5 מגה ב 239 שקלים.
התקשרתי ליס והסברתי להם מה הציעו לי מהוט.
בסופו של דבר יס הציעו לי בסיס וכל החבילות + ערוץ ביוגרפיה (פרמיום) + חבילה אינטרנט 1.5 מגה ב 272 שקלים.
בנוסף יש לי 5 ממירים בבית שעליהם אני לא משלם/מוסיף כסף.
מה אתם אומרים?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש לי חבר שעובר דירה ולא היה בהיתחייבות
קיבל מיס בסיס + סרטים +עוד חמש חבילות וחמישה ממירים +1.5 מגה
ב-245 ש"ח עם התחייבות לשנה
כמו כן , לידיעתכם , ניתן עד סוף החודש להיתנתק מהוט ללא קנסות גם אם יש התחייבות (אפילו ל-3 שנים) וזה בגלל שהמועצה המפקחת עליהם חייבה אותם לאפשר התנתקות עד סוף החודש בגלל שינוי בחבילת הבסיס (הורידו את cnn ).
קיבל מיס בסיס + סרטים +עוד חמש חבילות וחמישה ממירים +1.5 מגה
ב-245 ש"ח עם התחייבות לשנה
כמו כן , לידיעתכם , ניתן עד סוף החודש להיתנתק מהוט ללא קנסות גם אם יש התחייבות (אפילו ל-3 שנים) וזה בגלל שהמועצה המפקחת עליהם חייבה אותם לאפשר התנתקות עד סוף החודש בגלל שינוי בחבילת הבסיס (הורידו את cnn ).