מקלטי טלוויזיה לייזר - כבר בשנה הבאה
מיצובישי וסמסונג מקוות יתחילו לשווק מקלטי טלוויזיה בחדות גבוהה עם מסכים מבוססי טכנולוגיית לייזר בשנה הבאה.
ישנה ציפיה רבה להופעת מקלטים כאלה כאלה מכיוון שהם נחשבים לכאלה המסוגלים לספק תמונה בהירה וחדה יותר ותערובת צבעים הרבה יותר מדוייקת מכל המקלטים המשווקים כיום והם גם הרבה יותר חסכוניים מבחינת צריכת אנרגיה.
מיצובישי צפויה להכריז על הסדרה הראשונה של מקלטי הלייזר שלה במסגרת תערוכת CES - Consumer Electronics Show 2008 שתתקיים בתחילת החודש הבא ( 7-10 בינואר) בלאס וגאס וגם סמסונג צפויה להתחיל לשווק מקלטים כאלה במהלך השנה הבאה.
עם זאת אנליסטים סבורים, שיחלפו לפחות שלושה עד שישה חודשים עד שהמקלטים הראשונים יופיעו בחנויות בארצות הברית. ההנחה היא שמקלטי לייזר יחליפו בעיקר את מקלטי ההקרנה האחורית ( rear projection) וכי בתוך שנתיים עד שלוש כל המקלטים שיימכרו בשיטה זו יפעלו בטכנולוגית לייזר.
טרם פורסמו המחירים ההתחלתיים של מקלטים כאלה
ישנה ציפיה רבה להופעת מקלטים כאלה כאלה מכיוון שהם נחשבים לכאלה המסוגלים לספק תמונה בהירה וחדה יותר ותערובת צבעים הרבה יותר מדוייקת מכל המקלטים המשווקים כיום והם גם הרבה יותר חסכוניים מבחינת צריכת אנרגיה.
מיצובישי צפויה להכריז על הסדרה הראשונה של מקלטי הלייזר שלה במסגרת תערוכת CES - Consumer Electronics Show 2008 שתתקיים בתחילת החודש הבא ( 7-10 בינואר) בלאס וגאס וגם סמסונג צפויה להתחיל לשווק מקלטים כאלה במהלך השנה הבאה.
עם זאת אנליסטים סבורים, שיחלפו לפחות שלושה עד שישה חודשים עד שהמקלטים הראשונים יופיעו בחנויות בארצות הברית. ההנחה היא שמקלטי לייזר יחליפו בעיקר את מקלטי ההקרנה האחורית ( rear projection) וכי בתוך שנתיים עד שלוש כל המקלטים שיימכרו בשיטה זו יפעלו בטכנולוגית לייזר.
טרם פורסמו המחירים ההתחלתיים של מקלטים כאלה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
למי שלא הבין - מדובר במקרנים אחוריים, אבל בגלל נושא הלייזר, אפשר לעשות אותם דקים להפליא.
אם הטכנולוגיה תהיה מוצלחת, היא בהחלט יכולה להתחרות במסכי LCD ופלזמה, כי זה לא יקר לייצר (בניגוד למתחרים אחרים כמו OLED ו-SED).
אם הטכנולוגיה תהיה מוצלחת, היא בהחלט יכולה להתחרות במסכי LCD ופלזמה, כי זה לא יקר לייצר (בניגוד למתחרים אחרים כמו OLED ו-SED).
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני לא מבין... הקרן לייזר מוקרנת על הצופה? זה לא יפגע בראייה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
הקרן (שהיא קרן אור בסה"כ ולא בעוצמות שמסוכנות לעין) מוקרנות, כמו בכל מקרן אחורי, על מסך פלסטי/זכוכית חצי שקוף.
אין לליזר שום קרינה מייננת (אני מניח שלזה התכוונת כשאמרת "עוד קרינות"=קרינות מסרטנות או מסוכנות), אז סתם מיותר ולא ממש חכם לזרוק דברים לא מבוססים שיכולים להפחיד או להרתיע.
אין לליזר שום קרינה מייננת (אני מניח שלזה התכוונת כשאמרת "עוד קרינות"=קרינות מסרטנות או מסוכנות), אז סתם מיותר ולא ממש חכם לזרוק דברים לא מבוססים שיכולים להפחיד או להרתיע.
בלי לחץ. קצת הומור לא יזיק. 
חוץ מזה - אני לא חושב שאנשים יתחילו לרוץ ברחובות אחוזי אמוק בגלל זה.
עד היום יש אנשים שחושבים שלמסך פלזמה "בורח הגז" - אז מה? אני לא מוכר מסכי פלזמה. שאנשי המכירות יתמודדו עם זה.
Take it easy
חוץ מזה - אני לא חושב שאנשים יתחילו לרוץ ברחובות אחוזי אמוק בגלל זה.
עד היום יש אנשים שחושבים שלמסך פלזמה "בורח הגז" - אז מה? אני לא מוכר מסכי פלזמה. שאנשי המכירות יתמודדו עם זה.
Take it easy
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
בקיצור, איך עושים שהלייזר לא ישרוף לי את הקרנית?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: