3 ערוצים יורדים ב-yes

חדשות ועדכונים של HT Magazine
genadyb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

ב-discovery science מיחזרו תוכניות בלי סוף וזה חבל. הייתי צופה בערוץ הזה ובשלב מסויים כבר לא נשאר בו מה לראות. כמות ה-science שבו הייתה פשוט מגוכחת.

אז אולי זה טוב שמורידים אותו, אבל צריכים להעלות במקומו ערוץ אחר (נאמר לי בשירות לקוחות ש"הם חושבים על העלאת ערוץ חלופי").

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

מורידים את דיסקברי סיינס??? :-( :-(

אחד משני הערוצים שאני רואה הכי הרבה (השני הוא ערוץ הבישול).
בחיי, רק שיכנס כבר ה-DVB-T
אני סופר את השניות...

עופר, יש חדש בתחום? :-)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

עידו_F

לא מבין מה הבעיה..?
נתחיל מזה שהכול היה בהומור וממש לא היה קשה להבין, זה בא לידי ביטוי בכל מילה שהוא אמר. ולמקרה שלא תבין את זה מן הכתוב אז הוא גם הוסיף לך :) .
ועכשיו בוא ונניח שהוא לא צחק, והוא רוצה לקבל הטבה כי לקחו לו משהו קיים.
התנתקות ללא קנס ממש לא מהווה פיצוי על פה. אחרי זה צריך ללכת להתחבר למקור אחר, כאב ראש שלא לכל אחד יש עצבים עבורו, וגם זה בהנחה שהמתחרה השני מהווה אלטרנטיבה, מה שלא כל אחד פה יסכים על זה.
מה, לא נמאס לכם על זליגת/הורדת התכנים שמחילים עלינו, כל פעם מחדש, בשביל לחסוך כמה שקלים על הגב שלנו?
מכמה ערוצים כבר יש לנו להנות, מלבד ערוצי ה- STAR והספורט, שבקלות כזו מורידים לנו אותם?!?
חוץ מזה, חשבת פעם אולי ש"התנהגות ישראלית טבעית" כדבריך, נגזרת לפעמים מהתנהלות מונופוליסטית של כל מיני חברות..?
...

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4778
נתן תודות: 361 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

יותר משמעצבן אותי שמורידים את הערוצים האלה, הוא שבמקום הערוצים האלה מעלים ערוצי פרמיום (ערוץ טיולים וערוץ רוסי)

זאת מגמה ממש מרגיזה להעביר ערוצים מהחבילות לערוצי פרמיום.

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

טוב אז צלצלתי לשירות הלקוחות והמוקדנית ענתה לי שמורידים ערוץ אחד בגלל שביתת התסריטאים בארה"ב ואין שם הרבה תכנים.

לא ממש הבנתי מה זה קשור אז אמרתי לה שהשביתה תיגמר בקרוב, אז היא ענתה שיש שם ערוצים שאף אחד לא רואה.
בשלב הזה נשברתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק, היא אמרה שאני אתקשר לקשרי לקוחות מחר.

התקשרתי היום לקשרי לקוחות. שאלתי אם זה נכון שהם מורידים 3 ערוצים, היא אמרה נכון ושזה לא בגלל הHD. אמרתי לה שבכלל לא שאלתי על HD, ושאלתי למה הם מורידים אותם. היא ענתה שאף אחד לא צופה בהם, אמרתי שאני צופה.
אז היא ענתה שהתכנים של הDISCOVERY ממוזגים לערוצים האחרים ולכן זה לא הורדה של ערוצים אלא מיזוג תוכן ואין בעיה עם משרד התקשורת. היא טרחה לחזור על זה כמה פעמים ואז שאלתי מה עם ערוץ מנגה????
היא אמרה שאין להם ברגע זה תשובה לזה ובכלל זאת זה הורדה עתידית ולכן יש קנס (400 ש"ח בגלל שבירת התחייבות).
אמרתי לה שתבדוק את זה ותחזור אלי, היא ענתה (אנו כבר בצעקות) שהיא יכולה לבדוק ולחזור אלי, אבל זו תהייה אותה תשובה.
בשלב הזה היא שאלה אם אני רוצה להתנתק מסיבה מסויימת או לפתור את זה, עניתי שבלי המנגה חיי אינם חיים ואני רוצה להתנתק....

אמרתי שאני אתקשר להתנתק ב15.1 והשאלה שלי אליכם היא האם זה בטוח שניתן להתנתק ללא קנס אם הם הורידו ערוצים???
נערך לאחרונה על ידי alon24 ב 14/12/2007 18:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

Giliboy כתב:עידו_F

לא מבין מה הבעיה..?
נתחיל מזה שהכול היה בהומור וממש לא היה קשה להבין, זה בא לידי ביטוי בכל מילה שהוא אמר. ולמקרה שלא תבין את זה מן הכתוב אז הוא גם הוסיף לך :) .
ועכשיו בוא ונניח שהוא לא צחק, והוא רוצה לקבל הטבה כי לקחו לו משהו קיים.
התנתקות ללא קנס ממש לא מהווה פיצוי על פה. אחרי זה צריך ללכת להתחבר למקור אחר, כאב ראש שלא לכל אחד יש עצבים עבורו, וגם זה בהנחה שהמתחרה השני מהווה אלטרנטיבה, מה שלא כל אחד פה יסכים על זה.
מה, לא נמאס לכם על זליגת/הורדת התכנים שמחילים עלינו, כל פעם מחדש, בשביל לחסוך כמה שקלים על הגב שלנו?
מכמה ערוצים כבר יש לנו להנות, מלבד ערוצי ה- STAR והספורט, שבקלות כזו מורידים לנו אותם?!?
חוץ מזה, חשבת פעם אולי ש"התנהגות ישראלית טבעית" כדבריך, נגזרת לפעמים מהתנהלות מונופוליסטית של כל מיני חברות..?
...

הומור או לא, זה צורם. מה גם שמראש לא כיוונתי את תגובתי ככזו שאמורה לתפוס את נושא הפורום, ודווקא הייתי שמח אם היינו יכולים לחזור לדון בנושא המקורי של פתיל התגובות אליו נכנסנו.

לפי מה שהבנתי מהחברה, מי שרכש את הערוץ בתשלום יוכל או להזדכות על מחירו או להחליף את הערוץ לערוץ אחר מהחבילות של yes. בנוסף, בהנחה שקיבלת את הערוץ בהטבה מראש (הוריי קיבלו את חבילת המדע בנוסף לחבילת הChoise שלהם בהטבה לשנה) תוכל להחליף את ההטבה בחבילת הטבה שונה, ובכך בעצם לחדש את ההטבה לשנה מבלי לשנות את המסלול שלך.

לגבי הנאה מערוצי טלוויזיה קיימים, בין שלושת הערוצים הללו הזדמן לי לצפות רק בyes Anime וגם זה לזמן קצר בלבד כי רמת הסדרות שם לא הרשימה אותי כפי שקיוויתי. בAdvneture 1 מעולם לא צפיתי ואת מירב התכנים שלי בנושאי מדע אני שואף מערוץ Discovery הכללי (זה בעצם רק "חכם בלילה" עם המונד המשעשע מהתוכנית "טופ גיר"). כך ששלושת הערוצים הללו לא בהכרח פוגעים בי, אם כי אני מאמין שיהיו אלו שטעמם שונה משלי.
למיטב הבנתי הערוצים הללו מפנים את מקומם לטובת ערוצי HD עתידיים (הבנתי מפורום Pocket שיש כוונה גם להעלות ערוץ MHD, שזהו MTV בHD, עוד כמה חודשים) מה שדווקא משמח אותי. ואם יש אופציה להצעות, הייתי ממליץ להם בחום להעלות את ערוץ Discovery civilation המשובח של Sky.

מה שמביא אותי לשאלתך האחרונה, מהתנסות שהייתה לי עם חברת Sky ועם חברת Virgin הבריטיות, נראה כי אין מדובר כאן בהתנהלות עסקית הקיימת "רק בישראל", גם שם ערוצים עולים ויורדים על ימין ועל שמאל. ובכל זאת לא הייתי מצדיק ניסיונות לנצל את ההזדמנות ו"להתנגח" בyes על כך.

כעת, אשמח אם נוכל לחזור לנושא המקורי ולשכוח מתת הדיון שהתפתח פה בעקבות ההודעה המקורית שלי. אם מישהו רואה עצמו נפגע מדברי, אני מתנצל בהתאם.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

alon24 כתב:טוב אז צלצלתי לשירות הלקוחות והמוקדנית ענתה לי שמורידים ערוץ אחד בגלל שביתת התסריטאים בארה"ב ואין שם הרבה תכנים.

לא ממש הבנתי מה זה קשור אז אמרתי לה שהשביתה תיגמר בקרוב, אז היא ענתה שיש שם ערוצים שאף אחד לא רואה.
בשלב הזה נשברתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק, היא אמרה שאני אתקשר לקשרי לקוחות מחר.

התקשרתי היום לקשרי לקוחות. שאלתי אם זה נכון שהם מורידים 3 ערוצים, היא אמרה נכון ושזה לא בגלל הHD. אמרתי לה שבכלל לא שאלתי על HD, ושאלתי למה הם מורידים אותם. היא ענתה שאף אחד לא צופה בהם, אמרתי שאני צופה.
אז היא ענתה שהתכנים של הDISCOVERY ממוזגים לערוצים האחרים ולכן זה לא הורדה של ערוצים אלא מיזוג תוכן ואין בעיה עם משרד התקשורת. היא טרחה לחזור על זה כמה פעמים ואז שאלתי מה עם ערוץ מנגה????
היא אמרה שאין להם ברגע זה תשובה לזה ובכלל זאת זה הורדה עתידית ולכן יש קנס (400 ש"ח בגלל שבירת התחייבות).
אמרתי לה שתבדוק את זה ותחזור אלי, היא ענתה (אנו כבר בצעקות) שהיא יכולה לבדוק ולחזור אלי, אבל זו תהייה אותה תשובה.

עניתי שאני אתקשר להתנתק ב15.1 והשאלה שלי אליכם היא האם זה בטוח שניתן להתנתק ללא קנס אם הם הורידו ערוצים???
...

לפי הניסיון שלי עם yes, קשרי הלקוחות תמיד הייתה המחלקה עימה עדיף להתנהל, בשירות הלקוחות לא ממש יודעים לתת תשובות מעבר לעזרה בפתרונות טכניים. עפ"י הסדר של מועצת הכבלים והלווין, ביום בו יורדים הערוצים אתה יכול להתנתק ללא קנס יציאה כל עוד בקשת הניתוק היא בטווח של 30 יום מאותו יום בו הערוצים ירדו - כלומר עד ה15.2 תוכל להתנתק ללא חיוב קנס.

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #38 

עדיף שתתקשר ב-16 בינואר, כי זה היום שבו הערוצים הנ"ל יורדים.
(וגם כל הערוצים שפתוחים למנויים חינם נסגרים)
אני רוצה לסייג שבמקרה הורדת הערוצים האלה ציטטתי את המידע אודות 30 הימים שבהם ניתן להתנתק ממקור אמין מאד, בד"כ, אבל לא ראיתי עדיין פרסום בעיתונות או החלטת מועצה בנידון.(החלטות המועצה מפורסמות באתר משרד התקשורת, האישור ל-yes להוריד את הערוצים הנ"ל עדיין לא מופיע באתר)

כמו שעידו_F כתב, נציגי השירות הם מקור מידע מפוקפק ביותר.
בקשרי לקוחות המצב טוב יותר, בד"כ.

במקרה CNN ו-HOT דווח ש-HOT עשו קשיים לנצל את הנחיית המועצה, כדאי לתעד את כל השיחות כדי שתוכל להתלונן במועצה במקרה הצורך.

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #39 

http://b.walla.co.il/?w=/3050/1209375

כתבה מגוחכת כמו הערוצים שמעלים "במקום" הערוצים שמורידים.

לא קשה לנחש ש-walla היא מקבוצת בזק...

tevel3
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #40 

עידו_F כתב:
sam22 כתב:המממממ...
מעלה לי רעיונות לסחיטה
סחיטה ברזולוציה גבוהה
:)
האמת, אני כבר נהייתי אדיש
יורידו יעלו
אני באמת חושב שאני צריך ללכת לכיוון של צלחת
כל עוד הניוז פעיל
...

לא זה נשמע די דוחה. לנצל מומנטום על מנת לסחוט. למרות שאני בספק אם איום בניתוק ינפק הנחה בתחום הHD, אבל גם אם כן, זה נלוז מבחינתי.
...
נלוז?
נלוז זו המיזה שמצאת נכון להשתמש בה?
אתה בטוח שלצרכן הקטן מגיע את הtitle הזה?
חברה גדולה עם סוללת ערוכי דין שמגינה על עצמה בכל דרך, צרכן שמשלם מאות שקלים בחודש וברגע שמורידים ערוץ בלי התחשבות באף אחד ואי אפשר לעשות כלום
כי זה מותר להם כי הם כיסו את עצמם בכל דרך אפשרת בחוזה מילולי...
אז שהצרכן הקטן נפגע ומעוניין לרקוד על זה ולנצל את החברה הזאת בשביל פעם אחת לדפוק תחברה שעושה מה שבא לה אחרי שאתה משלם להם כסף ואחרי שאתה בהתחייבות איתם

זו התנהגות נלוזה?
אולי בארצות הברית זהו התנהגות לא נכונה אולי באירופה זו התנהגות חוצפנית...
אבל כאן זה ישראל רק להתנתק מהוט צריך עור של פיל, זו התנהגות מעצמתית מגעילה
אבל הצרכן הקטן צריך לשבת בשקט כי אז אם הוא יעשה משהו זה התנהגות "ישראלית"
אתה מוזמן להיות מנוצל נדפק וכל דבר אפשרי
אני אישית חושב שלנצל כמה שאפשר במדינה שעושים מה שבא להם זו דרך חיים.

אגב אני בטוח שזו התנהגות ילדותית, ואני פחות או יותר בן 18 (עוד כמה חודשים), מה אני כבר יודע מהחיים שלי?
אבל אני לא אומר שצריך לעבוד על אנשים זו דרך נכונה זו דרך מגעילה
אני בעד רק ל"נצל" בכמה שאפשר חברה גדולה שעושה מה בא לה בגלל שהיא מכוסה בחוזה ואתה שם לנצח נצחים...

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שרשור שלא נקרא #41 

http://b.walla.co.il/?w=/3050/1209375

מה הם עושים צחוק??!!!
שמים לנו ערוצים רוסיים ( עם כל הכבוד לציבור הרוסי)?????????
זה כולל קורס בשפה הרוסית ?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4890
נתן תודות: 349 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שרשור שלא נקרא #42 

לא רואה אף ערוץ רוסי (אפילו שיש לי קשרים :) ) ומה זה הביזיון הזה - להוריד את הערוץ הכי מעניין (U) .
בתכלס אני צופה רק בערוצים עם תוכן - דיסקוברי, אנימל פלאנט, היסטוריה, NG וFTV.

אין איזו עצומה של משתמשים ממורמרים להחזרת הערוץ הנכסף ??
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5132
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שרשור שלא נקרא #43 

Shtirlitz כתב:לא רואה אף ערוץ רוסי (אפילו שיש לי קשרים :) ) ומה זה הביזיון הזה - להוריד את הערוץ הכי מעניין (U) .
בתכלס אני צופה רק בערוצים עם תוכן - דיסקוברי, אנימל פלאנט, היסטוריה, NG וFTV.

אין איזו עצומה של משתמשים ממורמרים להחזרת הערוץ הנכסף ??
...
תפתח אחת כזאת ואני חותם

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”