מנויי YESHD - האם בטא טסטרים בתשלום?
לשמש כצוות QA ולאסוף באגים.
בקרוב כל אחד מאיתנו יתקין תוכנת מעקב אחר באגים בבית ויתחיל למלא מסמכי בדיקות ויפקסס אותם ליס.
דווקא הכיוון ההפוך נמשע הגיוני יותר.
יס מתקינים 300 בתי-אב ב HD.
אנשים מביני עניין יושבים, צופים, מתעדים, בוחנים, אוספים מידע
מדווחים ליס על מבחר ומפרט הבעיות
אותם אנשים מתוגמלים ההנחה/הקלה בתשלומים עבור שידורי יס בעתיד.
מוזר כל העסק הזה עם יס...
יש הרגשה של מוצר לא מוכן שהוצא אל שוק הלקוחות אך ורק לנוכח ההחלטה להקדים את החברה המתחרה ולאו דווקא על בסיס הגינות ואמינות.
בקרוב כל אחד מאיתנו יתקין תוכנת מעקב אחר באגים בבית ויתחיל למלא מסמכי בדיקות ויפקסס אותם ליס.
דווקא הכיוון ההפוך נמשע הגיוני יותר.
יס מתקינים 300 בתי-אב ב HD.
אנשים מביני עניין יושבים, צופים, מתעדים, בוחנים, אוספים מידע
מדווחים ליס על מבחר ומפרט הבעיות
אותם אנשים מתוגמלים ההנחה/הקלה בתשלומים עבור שידורי יס בעתיד.
מוזר כל העסק הזה עם יס...
יש הרגשה של מוצר לא מוכן שהוצא אל שוק הלקוחות אך ורק לנוכח ההחלטה להקדים את החברה המתחרה ולאו דווקא על בסיס הגינות ואמינות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כל שירות חדש הוא ככה.
גם ה-VOD קירטע בהתחלה, גם YES MAX והוט מג'יק. אפילו יס בהתחלה (שידורים רגילים) היו עם 8 ערוצים ותכנים בלופ איןסופי...
ככה זה בהתחלה. רק עוד כמה חודשים כשהוט ירימו את השירות שלהם (פאזה 2) תתחיל התחרות האמיתית ונראה מי נגד מי.
גם ה-VOD קירטע בהתחלה, גם YES MAX והוט מג'יק. אפילו יס בהתחלה (שידורים רגילים) היו עם 8 ערוצים ותכנים בלופ איןסופי...
ככה זה בהתחלה. רק עוד כמה חודשים כשהוט ירימו את השירות שלהם (פאזה 2) תתחיל התחרות האמיתית ונראה מי נגד מי.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לפני כמה שעות עזבו שני טכנאים של יס לאחר שהתלוננתי על ההתקנה מאתמול, כל התקלות כמובן מוזכרות בשרשור הרלוונתי,
לא היה להם מושג לגבי התקלות , הייתי צריך להפנות אותם לפורום ולקרוא את השרשור ואז אמרו : "וואלה אחלה אתר יש פה כל מה שצריך לדעת"
הם יודעים להתקין מצויין אבל ללא ידע בסיסי...
אני מרוצה כרגע ומקווה לגרסא מתקנת כמה שאפשר בקרוב,
לא היה להם מושג לגבי התקלות , הייתי צריך להפנות אותם לפורום ולקרוא את השרשור ואז אמרו : "וואלה אחלה אתר יש פה כל מה שצריך לדעת"
הם יודעים להתקין מצויין אבל ללא ידע בסיסי...
אני מרוצה כרגע ומקווה לגרסא מתקנת כמה שאפשר בקרוב,
באמת, חברה, תחליפו את המילים YES HD במילים YES MAX ותכלו למצא שרשורים זהים מלפני שנה ויותר על כל התקלות שחווינו עם המקס. איפהשהו שמעתי שבן האדם הוא בעל החיים היחיד שיכול להכוות פעמיים.
אני למדתי את הלקח עם המקס ומחכה בסבלנות לתכנים טובים, טכנאים מנוסים ומחירים סבירים.
אם כזה חשוב לקבל HD-NOW אז זה המחיר ואין טעם לקטר, פשוט תאספו את התלונות בשרשור השני ותדווחו ליס.
אני למדתי את הלקח עם המקס ומחכה בסבלנות לתכנים טובים, טכנאים מנוסים ומחירים סבירים.
אם כזה חשוב לקבל HD-NOW אז זה המחיר ואין טעם לקטר, פשוט תאספו את התלונות בשרשור השני ותדווחו ליס.