התקנת HD ביס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Omeckron
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #16 

בלוקבאסטר מריצים פיילוט של BLUE RAY וHD DVD אבל זה רק למי שגר באיזור רמת גן (כופר היישוב). גם אז ההיצע לא גדול במיוחד.

ייתרון הזמינות של יס תמיד ישאר ולפי דעתי הם נשארים אצלי בגלל זה, למרות שלמען גילוי נעות אני אציין ש95% מהזמן הממיר מכוון על ערוץ הרדיו של יס.
בקשר לחוקיות - בתקופת הדיוידי הייתי לוקח סרטים מהסיפרייה ועושה להם ריפ למחשב, אם היום היה ניתן לעשות אותו דבר לסירטי HD הייתי עושה את זה, אבל התוכן פשוט לא קיים בארץ ככה שאני לא מרגיש כאב לב גדול במיוחד להוריד אותו.

בכל אופן אם בשותף אני לא טיפוס שצופה בספורט, ערוץ הסרטים של יס וסיימתי מבעוד מועד לראות את העונה של גיבורים וגריי אני מבין שההשקה הזו ממש לא רלוונטית בשבלי? או שיש תוכניות לתוכן בעתיד?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

יש כמה סדרות וסרטים מעניינים בפברואר יכריזו יס על העונה החדשה שהם רכשו.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

oferlaor כתב:יש כמה סדרות וסרטים מעניינים בפברואר יכריזו יס על העונה החדשה שהם רכשו.
...
מרץ, לא פבואר, העונות של הסדרות בyes מתחילות בחודש מרץ.

barakbl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שרשור שלא נקרא #19 

בטוח שבסניף של בלוקבסטר בכופר הישוב יש עכשיו בלו ריי להשכרה?
אני שוכר שם המון סרטים וזה תמיד עצבן אותי שאין בסניף הזה בלו ריי.... ואפילו שאלתי לא פעם ולא פעמיים ותמיד התשובה היתה שהפיילוט מתקיים בשניים שלושה סניפים אחרים בארץ...

מקווה שזה נכון.

בכל מקרה, האוזן השלישית שולטים בתחום הזה. מבחר מרשים ביותר :)

Omeckron
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247

שרשור שלא נקרא #20 

ליד הסניף של בלוקבאסטר - דוח לבן גוריון - צריך להיות עוד סניף ליד הסופרפארם לפי מה שהבנתי ששם מתבצע הפיילוט.

בכל מקרה - אין הרבה ממה להתלהב, ממה שהבנתי מהפקיד בכופר היישוב הסיפריה שלהם מונה בערך שישה סרטים..

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”