מה שלא ידעתם על רכישת ייס מקס !
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1224
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
סיימתי עכשיו שיחה עם נציגת שירות לגבי התקנת ממיר ייס מקס שנקנה "יד שניה" מלקוח שקנה בעבר מחברת ייס והתנתק.
נמסר לי על ידי נציגת השירות שחברת ייס לא תתקין ממיר כזה ולא תספק לו כרטיס חכם גם תמורת דמי התקנה ותשלום דמי שימוש חודשי.
כל מי שקנה בעבר ממיר yesMax מייס יש לו בעייה במידה ויתנתק וירצה למכור את הממיר. כנ"ל למי שמעדיף לרכוש יד שניה במקום להתחייב ל-3 שנים או פיקדון עם פחת של 33% לשנה
ערן
נמסר לי על ידי נציגת השירות שחברת ייס לא תתקין ממיר כזה ולא תספק לו כרטיס חכם גם תמורת דמי התקנה ותשלום דמי שימוש חודשי.
כל מי שקנה בעבר ממיר yesMax מייס יש לו בעייה במידה ויתנתק וירצה למכור את הממיר. כנ"ל למי שמעדיף לרכוש יד שניה במקום להתחייב ל-3 שנים או פיקדון עם פחת של 33% לשנה
ערן
יס מקס ישן... נשמע לי בסיס טוב למוד למחשב HTPC... מעניין אם MATX נכנס...
אני ממש לא רואה פה בעייה משפטית, מקסימום עוד נקודה לא יפה מצידה של יס, כמו הורדת ערוצים "מחוסר עניין הצופים" והוספת ערוצים פחות מעניינים והפכיתם לפרמיום.
אני ממש לא רואה פה בעייה משפטית, מקסימום עוד נקודה לא יפה מצידה של יס, כמו הורדת ערוצים "מחוסר עניין הצופים" והוספת ערוצים פחות מעניינים והפכיתם לפרמיום.
אני הולך להיכנס בהם חזק בעניין הזה.hrox כתב:לדעתי שווה לפנות לגורמים הרלוונטיים (המועצה לצרכנות ו/או משרד התמ"ס) בנושא. אני לא משפטן, אבל להערכתי יש סיכוי שהם עוברים פה על כמה חוקים....
ההתנהלות שלהם כלפי לקוחות מקס הוותיקים-שערורייתית!!!
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2555
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אני אהיה קצת לא פופולארי
לא ממש הבנתי על מה התלונה ?
למה אתם חושבים שחברת ייס צריכה לתמוך בממיר שעבר ידיים ללא ידיעתה ואחריותה.
הרי זה פתח לנוכלויות שלצערינו לא חסרות בחברה הישראלית.
מחר אני אקנה ממיר ייס מקס פגום בשקל וחצי ואבקש להתחבר לייס וכמובן לקבל את כל התמיכה המתבקשת ואף להחליפו.
ייס השכירה או מכרה ללקוחותיה ממירים לשימושם ולא למסחרה גם אם מתוך כוונה כלכלית לגיטימית לקבע אליה לקוחות.
ואני מציין שאני בכלל לקוח הוט כרגע שבדיוק בשלבי מעבר לייס.
מחר אני אקנה ממיר ייס מקס פגום בשקל וחצי ואבקש להתחבר לייס וכמובן לקבל את כל התמיכה המתבקשת ואף להחליפו.
ייס השכירה או מכרה ללקוחותיה ממירים לשימושם ולא למסחרה גם אם מתוך כוונה כלכלית לגיטימית לקבע אליה לקוחות.
ואני מציין שאני בכלל לקוח הוט כרגע שבדיוק בשלבי מעבר לייס.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
Re: אני אהיה קצת לא פופולארי
אני אסביר לך מה הבעייה:avioren כתב:לא ממש הבנתי על מה התלונה ?
ואני מציין שאני בכלל לקוח הוט כרגע שבדיוק בשלבי מעבר לייס....
בזמנו רכשתי מהם ממיר MAX ב-2200 ומשהו ש"ח.
במשך השנתיים מאז יס החליטו לעבור למסלולים אחרים עם המכשיר הזה,הרבה יותר כדאיים עבור הלקוח.עם זה-אין לי בעייה.
אבל
אותם לקוחות שרכשו (כמוני) את הממיר מחוייבים לשלם "אקסטרה" תשלום של 16 ש"ח לחודש:"דמי שימוש יס מקס" אעלק...(יש לציין שהמנויים האחרים ל-א משלמים את הנ"ל).
נשאלת השאלה:למה?מה פשעתי שאצטרך לשלם תשלומים מיותרים אלו?
אז יבוא מי שיאמר שהם נותנים שירות למכשיר.על איזה שירות בדיוק מדובר???עדכוני תוכנה(מרחוק)?אלו לא "שווים" סכום כזה. אחריות??לא תודה!אינני צריך אחריות לתיקונים,או יותר נכון לומר:אני אחליט אם אני רוצה לשלם ביטוח ואחריות(כמו בחברות הסלולר).
בקיצור:יש כאן הפלייה רצינית בין הלקוחות.
ועכשיו...
אני שומר את השטות הזו בעניין המכירה יד שנייה.
מה זו החארטה הזו?????הם לא יכולים לגרום למוצר שרכשתי מהם להיות חסר ערך ברגע שהחלטתי להתנתק ממנו/מהם.שילמתי עליו ממיטב כספי,ולא רק שאני מופלה לרעה בעניים דמי השירות-אני אמור גם להפסיד את מחיר המוצר.
כל עוד הם עדיין משתמשים במוצר לכלל הלקוחות-אסור להם למנוע ממני להעבירו ללקוח אחר!!! זכותם לגבות דמי בדיקת המוצר טרם רישומו,אבל לא לבטל את המוצר!
על זה-אני לא מתכוון לוותר להם!
נ.ב
הצלחת כנראה קרובה מתמיד.....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
gameboy
ציינת "לקוחות MAX הותיקים".
האם הבעיה רלוונטית גם לגבי בעלי ה- MAX החדש, או רק למי שמחזיק ב- MAX הישן?
בכל מקרה, אתה צודק 100%.
משהו לא טוב עובר עליהם שם ב- YES..
בכל מקרה, אתה צודק 100%.
משהו לא טוב עובר עליהם שם ב- YES..
...
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1224
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
עדכון,
בבדיקה נוספת של הנושא הם כן מוכנים להתקין YesMax שנרכש יד שניה והעלויות כדלהלן:
139 ש"ח התקנה
200 ש"ח עבור כרטיס חכם באם הרכישה ממנוי מנותק וכן לא משנה שאני מחזיר ממיר עם כרטיס חכם.
במקרה של מנוי פעיל יש רק העברת בעלות ללא חיוב ודמי התקנה (מה הסיכוי שמנוי פעיל ימכור ממיר yesMax) .
14.9 ש"ח לחודש דמי מנוי
הרצון ליד שניה על מנת למנוע התחייבות ל-3 שנים
ערן
139 ש"ח התקנה
200 ש"ח עבור כרטיס חכם באם הרכישה ממנוי מנותק וכן לא משנה שאני מחזיר ממיר עם כרטיס חכם.
במקרה של מנוי פעיל יש רק העברת בעלות ללא חיוב ודמי התקנה (מה הסיכוי שמנוי פעיל ימכור ממיר yesMax) .
14.9 ש"ח לחודש דמי מנוי
הרצון ליד שניה על מנת למנוע התחייבות ל-3 שנים
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 03/01/2008 13:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
רק למי שמחזיק ב- MAX הישן.Giliboy כתב:gameboy
בכל מקרה, אתה צודק 100%.
משהו לא טוב עובר עליהם שם ב- YES.....
רכשתי מהם מוצר במחיר מלא שנדרש(ואני מדגיש:המוצר עדיין בשימוש כלל הלקוחות שלהם)והם בעצם מכריחים אותי להיות במסלול השכרה ,כלומר:לשלם עליו דמי שכירות חודשיים(הם משתמשים בשם "דמי שימוש") בו בזמן שהמוצר שייך לי(!)-להבדיל משאר הלקוחות שמחזירים את המוצר בגמר השימוש.
אם המוצר שייך לי-שלא יחייבו אותי בתשלום חודשי!
ובנוסף-הם חוסמים אותי מלהעבירו הלאה וע"י כך לחסוך חלק מההוצאה ששילמתי עליו.
וכרגע גם נזכרתי שבעבר הם כן איפשרו להעבירו הלאה,דבר שהיה מצריך העברת בעלות ע"י מילוי טפסים בין 2 המנויים.
כמו שאמרתי-יס עוד ישמעו ממני בקרוב על 2 הסוגיות האלו.
טוב מאד.carmonle כתב:עדכון,
139 ש"ח התקנה
14.9 ש"ח לחודש דמי מנוי
ערן...
אז נשארה סוגייה אחת בעייתית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
נבהלתי לרגע, זה ממש לא היה בסדר אם זה באמת היה נכון (זה היה כל הבסיס שעליו הם העמידו את דמי המנוי החודשיים - שאפשר יהיה למכור את הממיר).
במקרה של הדור השני, זה פחות רלוונטי כי בעצם כמעט אין עלות חודשים מעבר לסכומים הללו (עוד 9 ש"ח או משהו כזה).
תודה על העדכון!
במקרה של הדור השני, זה פחות רלוונטי כי בעצם כמעט אין עלות חודשים מעבר לסכומים הללו (עוד 9 ש"ח או משהו כזה).
תודה על העדכון!
עופר,oferlaor כתב:נבהלתי לרגע, זה ממש לא היה בסדר אם זה באמת היה נכון (זה היה כל הבסיס שעליו הם העמידו את דמי המנוי החודשיים - שאפשר יהיה למכור את הממיר).
תודה על העדכון!...
"דמי המנוי החודשיים" הללו שנגבים מהלקוחות הוותיקים- גם לא מחוייבים,וזה מהווה הפלייה מול הלקוחות היותר חדשים.
- oferlaor
- מנהל

gameboy,
ככה זה. גם אני הרגשתי כמוך בימים הראשונים של יס. אני הייתי עוד משלב הבטא. שילמתי פיקדון על הממיר (לא מעט כסף) ועוד כסף חודשי. בשלב מסויים שינו את שיטת החיוב ואני המשכתי לשלם את העלות של הממיר + חודשי ובעצם לקוחות חדשים הרוויחו על חשבוני.
פדיתי את שארית הכסף שנשאר על הממיר (לא המון...) ועברתי לשיטת החיוב החדשה...
זה כמו רכישת משכנתא, מי שרוכש היום מקבל תנאים מצויינים באחוזים קבועים אבל יש לקוחות ישנים (מלפני כמה שנים) שעדיין עובדים עם ריבית משתנה וברגע שהמדד יעלה ידפקו על ידי המערכת.
צריך לעשות את השיקול הכולל (קנס יציאה + מנוי חדש) אל מול עלויות המנוי הנוכחי. צריך גם לצרף את אלמנט הזמן. אני למשל חיכיתי יותר משנה לפני שנגעתי במקס בכלל גם בגלל העלות וגם בגלל הבאגים. בינתיים היה לי PVR חיצוני (יקר בהרבה). בחשבון הכולל, יצא שהרווחתי לא מעט ביציבות וכו', אבל כלכלית צריך לחשבן את הזמן הנוסף הזה שלא היה לי את הממיר). במקרה שלי זה היה שווה כי לי היה PVR הרבה הרבה לפני כולם (המקס הראשון היה ה-PVR הרביעי שלי כבר...)
ככה זה. גם אני הרגשתי כמוך בימים הראשונים של יס. אני הייתי עוד משלב הבטא. שילמתי פיקדון על הממיר (לא מעט כסף) ועוד כסף חודשי. בשלב מסויים שינו את שיטת החיוב ואני המשכתי לשלם את העלות של הממיר + חודשי ובעצם לקוחות חדשים הרוויחו על חשבוני.
פדיתי את שארית הכסף שנשאר על הממיר (לא המון...) ועברתי לשיטת החיוב החדשה...
זה כמו רכישת משכנתא, מי שרוכש היום מקבל תנאים מצויינים באחוזים קבועים אבל יש לקוחות ישנים (מלפני כמה שנים) שעדיין עובדים עם ריבית משתנה וברגע שהמדד יעלה ידפקו על ידי המערכת.
צריך לעשות את השיקול הכולל (קנס יציאה + מנוי חדש) אל מול עלויות המנוי הנוכחי. צריך גם לצרף את אלמנט הזמן. אני למשל חיכיתי יותר משנה לפני שנגעתי במקס בכלל גם בגלל העלות וגם בגלל הבאגים. בינתיים היה לי PVR חיצוני (יקר בהרבה). בחשבון הכולל, יצא שהרווחתי לא מעט ביציבות וכו', אבל כלכלית צריך לחשבן את הזמן הנוסף הזה שלא היה לי את הממיר). במקרה שלי זה היה שווה כי לי היה PVR הרבה הרבה לפני כולם (המקס הראשון היה ה-PVR הרביעי שלי כבר...)
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני ממש לא מבין על מה אני משלם 14.9 ש"ח
דמי שימוש למקס
מה יש בו שמצריך את הסכום החודשי הזה?
גירסאות נותנים גם לממיר רגיל
וגם תמיכה
אחריות? כמו שנאמר, תנו לי להחליט
זה לא TIVO שהבאתי וביקשתי מהם לחבר אותו לותת לו שרות
הקטע הוא שגם המציגים שלהם לא יודעים בעבור מה הסכום
וכשהם מדקלמים
הן מרגישים אהבלים
כי אין כאן ממש הגיון
המקס עלה/ עולה לי 2200 ש"ח פלוס 14.9 כפול החודשים
זה מחיר ללא תחתית
יכול להיות שזה עניין שלזכויות יוצרים?
תשלום נוסף
דמי שימוש למקס
מה יש בו שמצריך את הסכום החודשי הזה?
גירסאות נותנים גם לממיר רגיל
וגם תמיכה
אחריות? כמו שנאמר, תנו לי להחליט
זה לא TIVO שהבאתי וביקשתי מהם לחבר אותו לותת לו שרות
הקטע הוא שגם המציגים שלהם לא יודעים בעבור מה הסכום
וכשהם מדקלמים
הן מרגישים אהבלים
כי אין כאן ממש הגיון
המקס עלה/ עולה לי 2200 ש"ח פלוס 14.9 כפול החודשים
זה מחיר ללא תחתית
יכול להיות שזה עניין שלזכויות יוצרים?
תשלום נוסף
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

sam22,
גם ב-TIVO משלמים על מנוי (למרות שמקבלים את ה-EPG בארה"ב חינם).
זה פשוט המודל העסקי שלהם...
גם ב-TIVO משלמים על מנוי (למרות שמקבלים את ה-EPG בארה"ב חינם).
זה פשוט המודל העסקי שלהם...