שלום רב לכולם,
במגוון המוצרים של חברת דאטהקולור, נתן למצוא את מערכות ה Spyder למיניהם ,
החל מ Spyder2express™ דרך Spyder TV ועד ל Colorfacts Pro.
לכל החברים המעוניינים במוצרים אלו,
מחירי המוצרים הינם כפי שמופיעים באתר החברה בכתובות המצורפות.
לעלות המוצרים יש להוסיף עלות משלוח של 20 יורו ומע"מ.
http://www.colorvision.ch/products/cat_hometheater.php - עבור מוצרי קולנוע בייתי
http://www.colorvision.ch/products/cat_ ... maging.php - עבור מוצרי עיבוד תמונה.
חברת דינגו בע"מ משמשת כנציגה בלעדית של חברת Datacolor בישראל קרוב ל 20 שנה.
וכל המוצרים אשר נמכרים בארץ מגיעים עם אחריות מלאה של 12 חודשים ותמיכה מקומית .
נשמח לעזור בכל שאלה.
[email protected]
0737911111 - ראשי
0737911139 - ישיר
מערכות לכיול מסכים מאת Datacolor
קודם כל טוב לדעת שיש נציגות ותמיכה של החברה בישראל, ועוד יותר טוב לדעת שהמחירים הם נמוכים יותר מבארה"ב...
יש לי שאלה אחת:
אם המסך שבו אני משתמש משמש אותי כמסך מחשב לכל דבר ובנוסף באמצעותו אני צופה בסרטים, איזה מהמערכות הכי תתאים לי?
תודה מראש,
אור
יש לי שאלה אחת:
אם המסך שבו אני משתמש משמש אותי כמסך מחשב לכל דבר ובנוסף באמצעותו אני צופה בסרטים, איזה מהמערכות הכי תתאים לי?
תודה מראש,
אור
אור שלום רב,
תלוי מה היעוד העיקרי של המסך,
בכיול מסך מחשב עבור עבודה עם תוכנות גראפיות (אוטוקאד או תוכנות עריכה לתמונות) הכיול הוא ברמה מסויימת עם הדגשים שלא קשורים לכיול שמתבצע עבור שימוש במסך לצפיה בסרטים/וידאו, ששם הכיול מבוצע לתאורה בטמפרטורה ספציפית לפי תקן.
כמו כן, כיול המסך עבור צפייה בסרטים מחולק ל 2 (אם אפשר להגדיר זאת כך)
אני אסביר,
הדעה שמערכת Spyder TV תתן את הכיול האופטימלי למסך היא לא נכונה.
Spyder TV הוא כלי מעולה לכיוון המסך . - בהירות, ניגודיות, חדות...)
לכיול מלא של מסך לפי תקן עבור צפייה בסרטים דרוש כיול בעזרת מערכת שנקראת Colorfacts.
במערכת ה Colorfacts הכיול הוא מעבר לבהירות, ניגודיות, וחדות, מכיילים גם את רמות הצבע של המסך - ה RGB! ועוד פרמטרים רבים - עופר לאור, בסקירות שלו על מסכים, מראה את רוב הפרמטרים.
לעומת זאת בכיול מסך לעבודה מול תוכנה, המערכת מכיילת בעזרת פרמטרים פנימיים של התוכנה ולא משתמשת בכיול בעזרת רמות של אפור (30 ו 70 IRE) שמגיע ממקור חיצוני (DVD או מחולל סיגנלים) ואין אפשרות לבצע זאת בעזרת התוכנה שמיועדת לכיול מסכים למחשב.
ושוב לשאלתך,
מה מתאים לך?
אני מניח שאתה לא מבצע עבודות עריכה לתמונות וכו... (לא ציינת זאת)
לכן, לשם צפייה בסרטים, אני ממליץ על ה Spyder TV כמערכת ברמת כניסה לכיוון המסך.
את תוצאות הכיוון תוכל גם לראות בעבודה במסך כמסך מחשב.
תלוי מה היעוד העיקרי של המסך,
בכיול מסך מחשב עבור עבודה עם תוכנות גראפיות (אוטוקאד או תוכנות עריכה לתמונות) הכיול הוא ברמה מסויימת עם הדגשים שלא קשורים לכיול שמתבצע עבור שימוש במסך לצפיה בסרטים/וידאו, ששם הכיול מבוצע לתאורה בטמפרטורה ספציפית לפי תקן.
כמו כן, כיול המסך עבור צפייה בסרטים מחולק ל 2 (אם אפשר להגדיר זאת כך)
אני אסביר,
הדעה שמערכת Spyder TV תתן את הכיול האופטימלי למסך היא לא נכונה.
Spyder TV הוא כלי מעולה לכיוון המסך . - בהירות, ניגודיות, חדות...)
לכיול מלא של מסך לפי תקן עבור צפייה בסרטים דרוש כיול בעזרת מערכת שנקראת Colorfacts.
במערכת ה Colorfacts הכיול הוא מעבר לבהירות, ניגודיות, וחדות, מכיילים גם את רמות הצבע של המסך - ה RGB! ועוד פרמטרים רבים - עופר לאור, בסקירות שלו על מסכים, מראה את רוב הפרמטרים.
לעומת זאת בכיול מסך לעבודה מול תוכנה, המערכת מכיילת בעזרת פרמטרים פנימיים של התוכנה ולא משתמשת בכיול בעזרת רמות של אפור (30 ו 70 IRE) שמגיע ממקור חיצוני (DVD או מחולל סיגנלים) ואין אפשרות לבצע זאת בעזרת התוכנה שמיועדת לכיול מסכים למחשב.
ושוב לשאלתך,
מה מתאים לך?
אני מניח שאתה לא מבצע עבודות עריכה לתמונות וכו... (לא ציינת זאת)
לכן, לשם צפייה בסרטים, אני ממליץ על ה Spyder TV כמערכת ברמת כניסה לכיוון המסך.
את תוצאות הכיוון תוכל גם לראות בעבודה במסך כמסך מחשב.