שלום, יש למישהו נסיון עם אתר GoodShop?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
r2m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

הם פשוט מוכרים את ה LA32R81B של סמסונג ממש בזול עם 3 שנים אחריות של סמליין אבל לא מופיעים באתר מיניליין כמשווקים מורשים...
מישהו מכיר?....

r2m פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

שרשור שלא נקרא #2 

טוב התקשרתי לסמליין ול GoodShop וככה:
ב GoodShop אומרים שהם נותנים אכן 3 שנות אחריות של סמליין.
בסמליין אומרים ש GoodShop לא משווק מורשה שלהם אבל אם הם נותנים אחריות של סמליין אז זה מוצר שיובא על ידי מיניליין...
לא הבנתי מה זה אומר.
אם זה מוצר שיובא ע"י מיניליין והם קנו מהם כמות גדולה אז איך הם לא מכירים את GoodShop?

giladye
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #3 

הכוונה שהם לא משווקים לחנות ישירות יתכן שהחנות קונה או משווקת דרך צד שלישי אשר רוכש ממיניליין / סמליין את המוצרים. בד"כ אין בעיה עם זה חנויות רבות עובדות בשיטה הזו ובעיקר חנויות ברשת.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

רוצה להיות שקט - קנה מאתר בעל אמנת שירות, מערך שירות לקוחות רציני, שהיבואנים עובדים איתו ישירות.
וזכור שלפעמים הזול עולה ביוקר,
אני לא מכיר ספיציפית את האתר הזה ומעולם לא ניסיתי לרכוש שם.... אבל זו דעתי המלומדת.

כמו כן זכור שהאתרים הגדולים והבטוחים לא קונים מוצרים למלאי, אלא מתווכים בין הלקוח ליבואן, אתר שהיבואן לא מכיר אותו זו נורה אדומה,
מה גם שאם מה שגלעד אומר נכון יש כאן עוד יד שצריכה להרוויח, ולי נראה שמוצר שעובר יותר ידיים אבל מוצע למכירה בזול יותר מהמסלול ה'ישיר' זה כבר פרוז'קטור אדום.

(אגב גלעד - אתה טועה בגדול, רק במקרים נדירים מאוד אתרי סחר יקנו מוצרים למלאי, וגם אז מדובר על מוצרים קטנטנים בעלויות נמוכות כמו DOK או מקסימום דיסק קשיח. אין מצב שאתר יקנה מלאי פלזמות. זכור שלאתרי סחר אלקטרוני - למעט אולסייל - אין מחסנים).

giladye
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #5 

אני מסכים איתך לחלוטין לא אמרתי שהם קונים למלאי אלא משווקים באופן שונה. כלומר, ישנם אתרים שמשווקים ישירות דרך היבואן כלומר הלקוח רוכש מחנות או אתר אשר עובדים ישירות מול היבואן הראשי, אך ישנם אתרים וחנויות אשר עובדים דרך צד שלישי אשר "מתווך" בין החנות ליבואן הראשי.
אני מסכים איתך שבמצב דברים זה יתכן שתוספת הגורם השלישי יכולה להלעות את המחיר, אך זה לא נכון תמיד, לכן יש צורך לבדוק את המחיר.
אני גם מסכים כי בד"כ, אך לא תמיד, עדיף לקנות ממקום מוכר וידוע, זאת למרות שלל דוגמאות של חנויות גדולות שפוגעות בלקוחות שלהם, אני גם מצטרף לדעתך שיש לבדוק בשבע עיניים את אמנת שירות ומערך שירות הלקוחות של החנות או האתר, וגם שלא כל הנוצץ הוא זהב והזול לעיתים עולה ביוקר.
אך יחד עם זאת, ברוב המקרים כמה שבועות לאחר שקיבלנו את המוצר (14 יום) רוב החנויות יפנו אותנו ליבואן לצורך קבלת השירות, כך שאם אני מקבל את אותה תעודת אחריות גם אם זה דרך צד ג' אני לא חושב שיש מקום לדאגה.
ובתשובה לשאלת חברנו r2m, העובדה שמיני ליין אמרו לו שהם לא מכירים את האתר המדובר, זה לא אומר שלבסוף האחריות לא תהיה שלהם.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”