חוויה באניגמה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

אתמול הזדמן לי להגיע לחיפה יחד עם ביתי ואשתי, וכבר הרבה זמן רציתי לבקר באניגמה, בין השאר, גם בשביל החברות במועדון.
לא התכוונתי לרכוש דבר, אלא רק להתרשם ולהרשם לאתר (לא שאני לא רוצה לרכוש,אבל מה לעשות, בעיות תקציב אחרי סיום בניית בית).
סיימתי את סידורי ונסעתי לחנות, כבר בכניסה ניתן היה לראות שזה משהו אחר, משהו שאני לפחות לא מורגל אליו. ברכתי לשלום את הצוות שישב בחנות ונשאלתי אם אני צריך עזרה.
ופה הופתעתי, אני רגיל מחנויות אחרות שאני נכנס אליהן, שברגע שאני אומר שאני באתי רק להתרשם, המוכרים נותנים לי את הפרצוף העקום הזה :? (פרצוף ה"הנה עוד אידיוט שלא תצא ממנו עמלה") ועוזבים אותי ומתפנים לעיסוקם במקרה הטוב, או שרודפים אחרי ומנסים לשכנע אותי לקנות כל מיני דברים ("המסך הזה נמכר כמו לחמניות, לארוז לך 2 או שאתה אוכל פה?", וכל מיני אמירות שונות ומשונות של מוכרים).
אך באניגמה לא קיבלתי את הפרצוף הזה, להיפך, הוזמנתי להכנס ולהתרשם, כאשר מלווה אותי מישהו, שפרצופו היה מוכר לי, אך לא ידעתי לקשר את הפרצוף לשם, ורק אחרי שיחה קצרה התברר לי שאני מדבר עם אבי (cavi), אחראי קטגוריה על תחום האודיו רב ערוצי באתר.
לאחר מבטים משתאים שלי ושל אישתי במלך הבלתי מעורער של המסכים (פיוניר קורו 50") אשר ניצב לו בבטחה במרכז החנות (תוך שאשתי אומרת לי שזה המסך שהיא רוצה, וביתי מבקשת "לראות את הכבשה שושנה בטלויזיה הגדולה" :) ) קיבלתי הסברים מאבי לגבי מבחן רסיברים שהוא עורך(אני מקווה שאני לא הורס לך הפתעה, אבי), ונפגשתי עם עוד מלך חדש - יאמהה Z11 שבדיוק הגיע לחנות.
אבי הכניס אותי לחדר תצוגה שבו הוא עורך את מבחן הרסיברים ועשה לי הדגמה קצרה של חשמל חכם, ואליו הצטרף אלי ונתן לי הסברים לגבי התקנה של מערכת חשמל חכמה כזאת בבית ולגבי היכולות שלה.

אמנם הביקור היה קצר מאוד (15-20 דקות), אבל בקלות ניתן היה להתרשם מהידע ומהאהבה של האנשים האלו לעיסוקם.
למרות שלא קניתי כלום בביקור הזה, הבטחתי לעצמי ולאשתי, שכאשר אנחנו נחליט לקנות משהו מהתחום הזה, אנחנו נגיע שוב לאניגמה.
אלי ואבי, תודה רבה על הסבלנות וההסברים שלכם, אני מצטער שלא יצא לי לפגוש את ישראל.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

(Y)

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

עם כמה שאני מפרגן לאניגמה (לא הייתי שם, אבל מהיכרות קלה עם אבי וישראל, אני יודע במה מדובר :) ) אני לא יכול שלא לרצות לפרגן גם למתחרים....כלומר, אני לא יודע באילו חנויות היית שעשו לך פרצוף חמוץ, על זה שבאת רק להתרשם, אבל ללא ספק, בתחום הזה, כמעט כל חנות ייעודית נותנת שירות מעולה ומעל המצופה לארצנו הקטנטונת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

(Y)

נו, בסוף קיבלת כרטיס מועדון?

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #5 

oferlaor כתב:(Y)

נו, בסוף קיבלת כרטיס מועדון?
...
כן, קיבלתי כרטיס, בשעה טובה, קצת קשה לי להגיע למפגשים ולחנויות, אז ניצלתי את ההזדמנות הזו.
אני רק מחכה לתוספת פה מצד ימין מתחת ל-user name שלי. :wink:

ofir-harlev,
לא יצא לי להיות ביותר מדי חנויות ייעודיות, בדר"כ אני נכנס לרשתות (זה מה שיש אצלנו באזור, וגם כשאני באזור המרכז, אין לי הרבה זמן פנוי ואני נאלץ להסתפק ברשתות שאליהן קל יותר להגיע).
כמובן שאין בכוונתי לגרוע מאיכות השירות בחנויות אחרות, פשוט יצא לי להיות באניגמה ולא בחנויות אחרות.
אם המצב בחנויות הייעודיות הוא כמו באניגמה, אז מצבנו בתחום הזה פשוט מצויין.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #6 

תתחדש !
שלח לי בפרטי את הפרטים שמילאת בטופס ומה מספר הכרטיס שלך ואנחנו נעדכן.

כל הכבוד לאניגמה על השירות והסבלנות (Y)
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #7 

מרטין, אתה זריז...

תודה רבה.

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

theAman כתב:לא התכוונתי לרכוש דבר, אלא רק להתרשם ולהרשם לאתר (לא שאני לא רוצה לרכוש,אבל מה לעשות, בעיות תקציב אחרי סיום בניית בית).
...
theAman כתב:אבי הכניס אותי לחדר תצוגה שבו הוא עורך את מבחן הרסיברים ועשה לי הדגמה קצרה של חשמל חכם, ואליו הצטרף אלי ונתן לי הסברים לגבי התקנה של מערכת חשמל חכמה כזאת בבית ולגבי היכולות שלה.
...
theAman,

האם התרשמת שתוכל עוד להוסיף מערכת כזאת לבית
או שהיית צריך לבקר באניגמה לפני תום הבנייה של ביתך ?

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #9 

varon,

אם הבנתי נכון אתה בעצם שואל אם את ההתקנה צריך לעשות במהלך הבנייה (לפני שהתשתית מוכנה) או שבעצם ניתן לעשות זאת עם תשתית קיימת.

אם זו השאלה, אז התשובה שאני קיבלתי מאלי היא שהיתרון של המערכת שאני ראיתי הוא שהיא ניתנת להתקנה גם על גבי תשתית קיימת.(מה שמאוד מתאים לי, ואני מניח שלרבים אחרים).
אני לא חשמלאי או איש אלקטרוניקה, אבל הבנתי (אני מקווה שאני מעביר את זה נכון, ואם לא, אלי יוכל לתקן אותי) שבנוסף ללוח החשמל הקיים, המערכת מגיעה עם לוח משלה ובו יש שליטה על כל הרכיבים כולל חיבור למחשב (לצורכי תכנות המערכת), חיבורי רשת, מתגים וכו'...
המערכת שמותקנת בחנות לצורכי הדגמה, הורכבה (כך לפי אלי) אחרי שתשתית החשמל כבר הייתה קיימת.

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

theAman כתב:varon,

אם הבנתי נכון אתה בעצם שואל אם את ההתקנה צריך לעשות במהלך הבנייה (לפני שהתשתית מוכנה) או שבעצם ניתן לעשות זאת עם תשתית קיימת.

אם זו השאלה, אז התשובה שאני קיבלתי מאלי היא שהיתרון של המערכת שאני ראיתי הוא שהיא ניתנת להתקנה גם על גבי תשתית קיימת.(מה שמאוד מתאים לי, ואני מניח שלרבים אחרים).
...
הבנת נכון.

ואני שמח עבורך שאכן זה המצב :אחלה:
נותר רק לחסוך את הכסף ;-)
מה חשבת לעשות ?
קיבלת סדר גודל של עלות ?

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

כיף לקרוא. (Y)

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שרשור שלא נקרא #12 

varon,

השמיים הם הגבול אבל ההתחלה היא באזור 5000 ש"ח, משם הכל כבר תלוי בשגעונות שלך, אין ממש גבול עליון לדברים האלו.
אני רוצה שליטה מרכזית על כל התריסים החשמליים בבית, על הדוד, על המזגנים.
כשתהיה מערכת קולנוע ביתי מוכנה, אז אני רוצה שיהיו לי פריסטים של שליטה על התאורה בסלון ועוד הרבה דברים יפים וטובים שאפשר לעשות, לא לשכוח שיש גם אפשרות לשליטה מרחוק דרך מחשב על המערכת.

אבל, פרה פרה, קודם נקנה לאישה את פינת האוכל שהבטחתי לה :D . ורק אח"כ נתפנה למערכת הק"ב ושאר השגעונות שלי (ולא חסרים לי כאלה).
מה לעשות, סדר העדיפות שלה קצת שונה משלי. :(
בגלל זה אני עדיין עם CRT 29" בסלון...

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1910
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 256 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

כל הכבוד לאנשים שעושים עבודתם מתוך אהבה לתחום וזה גם מרגיש ככה.
גם אני נכנסתי לא מזמן לעמי מהעולם הדיגיטלי רק לראות מסכים בלי כוונה לרכוש וקיבלתי יחס מדהים מבנאדם מדהים שללא ספק האהבה לתחום ניכרת אצלו ביחס ללקוח

המשיכו כך! (Y)

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1484
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

כיף לשמוע.
אין לי ספק שכשאני אהיה באיזור, אני אקפוץ לביקור בחנות.
!I do my own stunts

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”