לא התכוונתי לרכוש דבר, אלא רק להתרשם ולהרשם לאתר (לא שאני לא רוצה לרכוש,אבל מה לעשות, בעיות תקציב אחרי סיום בניית בית).
סיימתי את סידורי ונסעתי לחנות, כבר בכניסה ניתן היה לראות שזה משהו אחר, משהו שאני לפחות לא מורגל אליו. ברכתי לשלום את הצוות שישב בחנות ונשאלתי אם אני צריך עזרה.
ופה הופתעתי, אני רגיל מחנויות אחרות שאני נכנס אליהן, שברגע שאני אומר שאני באתי רק להתרשם, המוכרים נותנים לי את הפרצוף העקום הזה
אך באניגמה לא קיבלתי את הפרצוף הזה, להיפך, הוזמנתי להכנס ולהתרשם, כאשר מלווה אותי מישהו, שפרצופו היה מוכר לי, אך לא ידעתי לקשר את הפרצוף לשם, ורק אחרי שיחה קצרה התברר לי שאני מדבר עם אבי (cavi), אחראי קטגוריה על תחום האודיו רב ערוצי באתר.
לאחר מבטים משתאים שלי ושל אישתי במלך הבלתי מעורער של המסכים (פיוניר קורו 50") אשר ניצב לו בבטחה במרכז החנות (תוך שאשתי אומרת לי שזה המסך שהיא רוצה, וביתי מבקשת "לראות את הכבשה שושנה בטלויזיה הגדולה"
אבי הכניס אותי לחדר תצוגה שבו הוא עורך את מבחן הרסיברים ועשה לי הדגמה קצרה של חשמל חכם, ואליו הצטרף אלי ונתן לי הסברים לגבי התקנה של מערכת חשמל חכמה כזאת בבית ולגבי היכולות שלה.
אמנם הביקור היה קצר מאוד (15-20 דקות), אבל בקלות ניתן היה להתרשם מהידע ומהאהבה של האנשים האלו לעיסוקם.
למרות שלא קניתי כלום בביקור הזה, הבטחתי לעצמי ולאשתי, שכאשר אנחנו נחליט לקנות משהו מהתחום הזה, אנחנו נגיע שוב לאניגמה.
אלי ואבי, תודה רבה על הסבלנות וההסברים שלכם, אני מצטער שלא יצא לי לפגוש את ישראל.