3100 של יס
שלום,
יש לי בעיה של קול קופץ בממיר 3100 של יס כאשר
מחובר ליציאה הדיגיטאלית אופית וכנ"ל קורה גם כשמחברים
לקואקסיאלית.
יש לי רסיבר KENWOOD.
יש משהו שאפשר לעשות עם זה?
הקפיצות קורות בעיקר כשאני שומע את ערוצי המוסיקה.
חשוב לציין שהרסיבר כן מזהה את החיבור הדיגיטאלי.
תודה על תגובתכם.
יש לי בעיה של קול קופץ בממיר 3100 של יס כאשר
מחובר ליציאה הדיגיטאלית אופית וכנ"ל קורה גם כשמחברים
לקואקסיאלית.
יש לי רסיבר KENWOOD.
יש משהו שאפשר לעשות עם זה?
הקפיצות קורות בעיקר כשאני שומע את ערוצי המוסיקה.
חשוב לציין שהרסיבר כן מזהה את החיבור הדיגיטאלי.
תודה על תגובתכם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הם עובדים על זה (עד כמה שאני יודע).
הדרך הטובה ביותר לקדם את זה - פשוט כל מי שיש לו את הבעיה שידווח אותה למרכז ב-YES ושידגישו שיש להם ADB 3100 ושהחיבור הוא דיגיטלי.
למרבית הפלא, הבעיה אינה קיימת ביציאות האנלוגיות, כך שאם זה ממש מטריד, תחבר אותם כפיתרון זמני.
הדרך הטובה ביותר לקדם את זה - פשוט כל מי שיש לו את הבעיה שידווח אותה למרכז ב-YES ושידגישו שיש להם ADB 3100 ושהחיבור הוא דיגיטלי.
למרבית הפלא, הבעיה אינה קיימת ביציאות האנלוגיות, כך שאם זה ממש מטריד, תחבר אותם כפיתרון זמני.
גם ביציאה האנגלוגית יש קפיצות
קודם כל המון תודה על התשובה!
העיניין הוא שיש את אותה הבעיה עם היציאה האנלוגית כך שיש קפיצות
קול עדינות מאד, כמעט בלתי מורגשות - ואני אכן נאלץ להשתמש בהן,
בלית ברירה.
לדעתכם מדובר בבעיה בתוכנה או שמדובר בבאג באחד הרכיבים?
תודה על תשובתכם.
העיניין הוא שיש את אותה הבעיה עם היציאה האנלוגית כך שיש קפיצות
קול עדינות מאד, כמעט בלתי מורגשות - ואני אכן נאלץ להשתמש בהן,
בלית ברירה.
לדעתכם מדובר בבעיה בתוכנה או שמדובר בבאג באחד הרכיבים?
תודה על תשובתכם.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
האם מישהו בדק את הממיר החדש בחיבור לכרטיס WINTV 150 במערכת HTPC ?
האם ישנן בעיות בסאונד בחיבור האנלוגי לכרטיס, והאם ישנם סרטים בהם אין סאונד בחיבור האנלוגי ?
האם ישנו שיפור כלשהוא באיכות התמונה בחיבור לכרטיס מול ממיר PACE 1000 או ה ADB הכסוף הגדול ?
ידוע לי שישנו שיפור בתמונה בחיבור ישיר למסך, אך יתכן שאין שפור בחיבור לכרטיס WINTV.
מערכת ה HTPC שלי עובדת בצורה כמעט מושלמת, אני צריך המלצה האם להחליף ממיר.....
האם ישנן בעיות בסאונד בחיבור האנלוגי לכרטיס, והאם ישנם סרטים בהם אין סאונד בחיבור האנלוגי ?
האם ישנו שיפור כלשהוא באיכות התמונה בחיבור לכרטיס מול ממיר PACE 1000 או ה ADB הכסוף הגדול ?
ידוע לי שישנו שיפור בתמונה בחיבור ישיר למסך, אך יתכן שאין שפור בחיבור לכרטיס WINTV.
מערכת ה HTPC שלי עובדת בצורה כמעט מושלמת, אני צריך המלצה האם להחליף ממיר.....
- oferlaor
- מנהל

barbar,
אצלי לא שמעתי בעיות עם היציאות האנלוגיות.
נראה לי שיש לך בעיה חמורה יותר מאשר לכולנו.
תוכל לתאר את הקפיצות? במקרה שלי זה פשוט שקט לבערך חצי שניה.
אצלי לא שמעתי בעיות עם היציאות האנלוגיות.
נראה לי שיש לך בעיה חמורה יותר מאשר לכולנו.
תוכל לתאר את הקפיצות? במקרה שלי זה פשוט שקט לבערך חצי שניה.
בעיניין קפיצות הסאונד
הקפיצות של הסאונד ביציאה האנלוגית אינה כמו הפסקה של סאונד שאותה אפשר לחוות אם מחברים את הממיר דרך היציאה הדיגיטאלית אלא במקרה הזה - עיוות קול לחצי שניה כאילו דיסק לא נקי שקופץ ממש לרגע קצר...
- oferlaor
- מנהל

jpost,
בתשובה לשאלותיך, חיברתי את ה 3100 ל HTPC שלי (אמנם לא עם כרטיס WinTV 150 אלא כרטיס של Avermedia) ואלו המסקנות:
אין כל בעיה עם חיבור הסאונד האנלוגי.
אין כל שיפור באיכות התמונה לעומת ADB 6642 (הכסוף הגדול - שהוציא במקרה S-video) - אותה רמת פיקסלציה נראית לעין על מסך LCD "17 ב 1280x1024 (הגיוני).
השיפור היחיד אליו שמתי לב הוא זמן התגובה - מאחר וב 3100 פועם מעבד חזק יותר, זמן התגובה טוב יותר ואני מאמין שיהיו פחות מקרים בהם ה HTPC יעבור לערוץ לא נכון עקב בעיה בתגובה של הממיר.
בקיצור, ההבדלים די חסרי משמעות.
נ.ב:
jpost, גם אצלך בימים האחרונים יש המון בעיות בהורדת ה EPG מהלווין? YES כל הזמן משנים את שמות/מספרי הערוצים ב feed - מעצבן אבל לא נורא, אבל החל מאתמול יש כל מיני טעויות בקובץ ה XML כך ש QG לא מסכים לקרוא אותו (סיומות לא נכונות בשורות מסוימות - programme במקום desc וכו'). אשמח לדעת אם התופעה מתרחשת גם אצלך.
בתשובה לשאלותיך, חיברתי את ה 3100 ל HTPC שלי (אמנם לא עם כרטיס WinTV 150 אלא כרטיס של Avermedia) ואלו המסקנות:
אין כל בעיה עם חיבור הסאונד האנלוגי.
אין כל שיפור באיכות התמונה לעומת ADB 6642 (הכסוף הגדול - שהוציא במקרה S-video) - אותה רמת פיקסלציה נראית לעין על מסך LCD "17 ב 1280x1024 (הגיוני).
השיפור היחיד אליו שמתי לב הוא זמן התגובה - מאחר וב 3100 פועם מעבד חזק יותר, זמן התגובה טוב יותר ואני מאמין שיהיו פחות מקרים בהם ה HTPC יעבור לערוץ לא נכון עקב בעיה בתגובה של הממיר.
בקיצור, ההבדלים די חסרי משמעות.
נ.ב:
jpost, גם אצלך בימים האחרונים יש המון בעיות בהורדת ה EPG מהלווין? YES כל הזמן משנים את שמות/מספרי הערוצים ב feed - מעצבן אבל לא נורא, אבל החל מאתמול יש כל מיני טעויות בקובץ ה XML כך ש QG לא מסכים לקרוא אותו (סיומות לא נכונות בשורות מסוימות - programme במקום desc וכו'). אשמח לדעת אם התופעה מתרחשת גם אצלך.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אכן בימים האחרונים YES מזיזים ערוצים בין ה TRANSPONDERS כמו משוגעים. הלוך וחזור...idobi כתב:jpost,
jpost, גם אצלך בימים האחרונים יש המון בעיות בהורדת ה EPG מהלווין? YES כל הזמן משנים את שמות/מספרי הערוצים ב feed - מעצבן אבל לא נורא, אבל החל מאתמול יש כל מיני טעויות בקובץ ה XML כך ש QG לא מסכים לקרוא אותו (סיומות לא נכונות בשורות מסוימות - programme במקום desc וכו'). אשמח לדעת אם התופעה מתרחשת גם אצלך....
נראה שהם מכינים את עצמם לסופות בחורף, ובודקים באיזה TRANSPONDER יש פחות הפרעות, והוא יציב יותר.
אני עובד על גרסא של ה EPG ל DVB שלא תהיה תלוית ה ID של הערוץ, ותתאים את התוכניות לפי שם הערוץ.
jpost, זה יהיה פנטסטי - אשמח לדעת ולנסות כשתהיה לך גרסא מוכנה.jpost כתב:
אכן בימים האחרונים YES מזיזים ערוצים בין ה TRANSPONDERS כמו משוגעים. הלוך וחזור...
נראה שהם מכינים את עצמם לסופות בחורף, ובודקים באיזה TRANSPONDER יש פחות הפרעות, והוא יציב יותר.
אני עובד על גרסא של ה EPG ל DVB שלא תהיה תלוית ה ID של הערוץ, ותתאים את התוכניות לפי שם הערוץ....
לגבי הבעיות עם קובץ ה XML, מסתבר שאצלי הייתה בעיה מעבר לשגעונות של YES - משום מה Debian יצר קובץ mail על שמי בגודל של 6GB ותפס את כל נפח הכונן - וזה לא איפשר לכתוב קובץ XML מלא. המוזר הוא שאף פעם לא השתמשתי במייל ב Debian. בכול מקרה, הכול בא על מקומו בשלום.