מצורף קטע מתוך הפורום באתר של סמליין יבואנית סמסונג-
למיטה הבנתי יש משווקים שמוכרים פלזמה עם אחריות של סמליין אך המוצר עצמו לא יובא על ידי סמליין?
משווקים מורשים באינטרנט עירון, מנהל הפורום 10/10/07 14:02
לצערנו עקב ריבוי החנויות באינטרנט אין לנו רשימה מסודרת. תמיד אפשר להתקשר אלינו ל 1800261126 ונשמח לענות.
באתר www.zap.co.il ניתן לזנות משווקים מורשים לפי לוגו כחול "Samling אחריות ושירות" שמוצב ליד החנות ברשימת החנויות באתר.
הוסף תגובה
לוגו כחול קונה 10/10/07 14:22
האם כל מי שאין לו את הלוגו הכחול הוא אינו מורשה?
רוב האתרים לא מציגים את הלוגו הכחול אבל עדיין מציעים אחריות ושרות של מיניליין, האם זה אפשרי? אשמח להבהרות
הוסף תגובה
המשך הסבר עירון , מנהל הפורום 11/10/07 08:52
אכן יש אפשרות שהם מספקים מוצרים שלנו עם אחריות שלנו.
המשווקים עם הלוגו הכחול הם משווקים שקונים את המוצרים ישירות מאיתנו וכך אנו יכולים להבטיח שמוצרים שנקנו ממשווקים אלו מגיעים הישר מהמחסן שלנו.
בחנויות ללא התו שמספקות מוצרים שלנו, החנויות קונות את המוצרים ממשווקים מורשים שלנו ואז מספקים ללקוחות אך מכיוון שאין החנויות עובדות ישירות מולנו אין אנו יכולים להבטיח במאת האחוזים שהמוצרים אכן מוצרים שלנו.
משווקים מורשים באינטרנט עירון, מנהל הפורום 10/10/07 14:02
לצערנו עקב ריבוי החנויות באינטרנט אין לנו רשימה מסודרת. תמיד אפשר להתקשר אלינו ל 1800261126 ונשמח לענות.
באתר www.zap.co.il ניתן לזנות משווקים מורשים לפי לוגו כחול "Samling אחריות ושירות" שמוצב ליד החנות ברשימת החנויות באתר.
הוסף תגובה
לוגו כחול קונה 10/10/07 14:22
האם כל מי שאין לו את הלוגו הכחול הוא אינו מורשה?
רוב האתרים לא מציגים את הלוגו הכחול אבל עדיין מציעים אחריות ושרות של מיניליין, האם זה אפשרי? אשמח להבהרות
הוסף תגובה
המשך הסבר עירון , מנהל הפורום 11/10/07 08:52
אכן יש אפשרות שהם מספקים מוצרים שלנו עם אחריות שלנו.
המשווקים עם הלוגו הכחול הם משווקים שקונים את המוצרים ישירות מאיתנו וכך אנו יכולים להבטיח שמוצרים שנקנו ממשווקים אלו מגיעים הישר מהמחסן שלנו.
בחנויות ללא התו שמספקות מוצרים שלנו, החנויות קונות את המוצרים ממשווקים מורשים שלנו ואז מספקים ללקוחות אך מכיוון שאין החנויות עובדות ישירות מולנו אין אנו יכולים להבטיח במאת האחוזים שהמוצרים אכן מוצרים שלנו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שעדיף לשלם עוד 100-200 שקל ולקנות ממשווק מורשה , שכשאתה קונה דרכו - המוצר מגיע אליך ישירות מסמליין בלי לעבור עוד ידיים בדרך.
זה מה שאני עשיתי.
זה מה שאני עשיתי.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
מה שרציתי זה לשאול האם הדבר נכון? האם שאני קונה למשל בסלון חללית או בלגסי לצורך העניין אני קונה מוצר של סמסונג שלא יצא ממחסני היבואן אלא יכול להיות שזה עודפי יבוא נניח שהגיעו לירדן ובדרך לא דרך הגיעו לישראל ונמכרים בארץ עם אחריות של סמליין?
לעומת קניה בחנות שלה יש תו כחול ששם אני יכול לדעת בודאות שהמוצר הגיע ממחסני החברה?
(אתמול הייתי בביג בוקס המוכר התחייב למחיר הנמוך בארץ אך טען שמכייון שלא מדובר בספק מורשה הוא לא יכול להשוות מחיר. הוא מוכן להשוות לי לכל מחיר שאשיג בכל רשת שיווק שנושאת את התו הנ"ל)
לעומת קניה בחנות שלה יש תו כחול ששם אני יכול לדעת בודאות שהמוצר הגיע ממחסני החברה?
(אתמול הייתי בביג בוקס המוכר התחייב למחיר הנמוך בארץ אך טען שמכייון שלא מדובר בספק מורשה הוא לא יכול להשוות מחיר. הוא מוכן להשוות לי לכל מחיר שאשיג בכל רשת שיווק שנושאת את התו הנ"ל)