חוויות רעות מהשירות של חברת הכבלים הוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
marko90 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אם יש לכם חוויות רעות מהשירות של הוט (שלא מעט מתלוננים עליו) אנא שלחו את סיפור המקרה מפורט ככל האפשר לאתר המחאה החדש נגד הוט.

www.hit.co.il

תודה

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

כבר קיים את אחד ישן.. למה לא לאחד כוחות?

שרשור שלא נקרא #2 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לא מבין מדוע צריך להשתמש באתר בתור פלטרפורמה לשנאה בעד או כנגד חברה כלשהי (n)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

גם לא ברור למה אנשים רוכשים דומיינים ומקימים אתרים ייעודיים לעיניינים האלה.
עד כמה שאני יודע, הוט זו חברה עסקית. לא חייבים להיות לקוח שלהם ואם הם חורגים מתנאי הזיכיון שקיבלו מהמדינה, התלונות צריכות להיות מופנות לפיקוח עליהם.
משה

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4026
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

עם ישראל הוא עם מיוחד כמה שדופקים אותו הוא יותר שמח
וכל אחד שניכנס להוט או יס או כל חברה גזלנית אחרת מבין
שדפקו אותו מתיי שמאוחר מדיי.

marko90 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #6 

במקום לעודד את הדבר כתופעה צרכנית ראויה אתם מגנים אותה? חוץ מזה שאין פה שום שנאה. יש ביקורת על החברה ובצדק.

בגלל תגובות כאלה רמת השירות של חברות בישראל היא כזו ירודה. לאנשים לא איכפת, אם כולם היו משקיעים ומבקרים ומחרימים את מי שצריך רמת השירות היתה עולה בשביל כולם.

ואל תדאג, אף אחד לא קנה דומיין כזה בשביל אתר מחאה, דומיין כזה שווה יותר מדי כסף בשביל שבכלל יהיה פנוי למכירה איפשהו

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #7 

תופעה צרכנית?? הרגת אותי...

בהתאם למקרה הרולוונטי:
-צרכן נבון יתנתק מהחברה.
-צרכן נבון יתלונן אצל הרגולטור, ארגוני צרכנים, עיתונות (כולל אתרי צרכנות).
-צרכן נבון יתבע אותם .

בן אדם שמקים אתר שכל תפקידו לפרסם תלונות על עסק אחד הוא לא צרכן נבון. הוא כנראה אדם עם כמה תכונות אישיותיות שלא הייתי מגדיר אותן כבריאות במיוחד וכנראה גם עודף זמן.
מזכיר לי פעם ראיתי איזה אדם שחנה מול אולם התצוגה של האחים קרסו ברח' ריב"ל במשך ימים עם מלא שלטים על המכונית (רנו שהוא קנה) שמשמיצים את החברה. גם הוא לא היה צרכן נבון במיוחד.
משה

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #8 

MOCO ידידי
אני מניח שאדם נבון ומשכיל שכמותך מכיר את המושג
אוליגופול, דואופל
ואף קרטל.

לדעתי התגובה שלך כלפי
marko90 סתם תוקפנית ומתנשאת מלווה [behave]פניה לגופו של אדם - מרטין [/behave]

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #9 

Mope,
תודה על ה"מחמאות", אך שים לב שאני לא התייחסתי אל האדם שאליו עניתי.
המושגים שאותם ציינת לא קשורים כי נושא הדיון לא היה הוט שאני האחרון שאגן עליהם (וגם לא על בת זוגם בתחרות).
צרכנות נכונה זה דבר חשוב וחבל שכעסים ותסכולים של אנשים שנפגעו יתועלו לדברים כמו אתרים מהסוג הנ"ל.
משה

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #10 

אז בעצם תיעול כעסים ותסכולים על יחס רע ושירות לא מספק
אל תוך אתר מחאה הינם דבר פסול?
פעולת מחאה נגד חברה עסקית היא אינה כמו מחאה כנגד הממשל ?
מה כל כך רע באתרים האלה ולמה האנשים שיוצרים אותם הם כל כל עלובים לדעתך?
תנועות מחאה ואקטיביזם הינם דבר כה רע ועלוב כפי שאתה הצגת אותו?
למשל המשתמש הוותיק באתר בשם AdiLev, יש לו אתר מחאה
http://www.chelem.org.il/
וכן לדעתי מחאה כנגד חברה פרטית בעלת הון שמפעילה לובינג ומשפיעה על החלטות השלטון במדינתנו היינה מוצדקת בהחלט והדרך הטובה ביותר לעשותה הוא בעזרת כלי תקשורת אשר האינטרנט הוא אחד מהם, הרבה יותר מכובד ויעיל מדוגמה שהבאת על בעל הרנו למשל.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #11 

Mope כתב:אז בעצם תיעול כעסים ותסכולים על יחס רע ושירות לא מספק
אל תוך אתר מחאה הינם דבר פסול?
...
פסול זו מילה חזקה מידי, כל עוד אין דיבה זה לגיטימי. לדעתי, יש בזה מן הגיחוך (וכדי שלא תתקוף אותי אני מתנצל מראש מכל מי שעלול להיפגע) ויש דרכים אחרות שבהן צריך לפעול והזכרתי חלק בהודעה קודמת.
Mope כתב: פעולת מחאה נגד חברה עסקית היא אינה כמו מחאה כנגד הממשל ?
...
זה בדיוק העיניין. מחאות מסוג זה מתאימות לעיניינים פוליטיים. בעיניין הוט, יש קשר לממשל, בגלל הזיכיון, אבל המחאות צריכות להיות בעיניין זה נגד הממשל.
Mope כתב: מה כל כך רע באתרים האלה ולמה האנשים שיוצרים אותם הם כל כל עלובים לדעתך?
תנועות מחאה ואקטיביזם הינם דבר כה רע ועלוב כפי שאתה הצגת אותו?
למשל המשתמש הוותיק באתר בשם AdiLev, יש לו אתר מחאה
http://www.chelem.org.il/
...
יש לי בקשה ממך. אל תכניס לי מילים לפה כי לא אמרתי שום דבר שדומה למצוטט ואני גם לא חושב ככה.
תנועות מחאה נגד ספק של שירות צרכני אומנם נראה לי מגוחך (ולא אמרתי מילים כמו רע ועלוב גם בהקשר הזה)
Mope כתב: וכן לדעתי מחאה כנגד חברה פרטית בעלת הון שמפעילה לובינג ומשפיעה על החלטות השלטון במדינתנו היינה מוצדקת בהחלט והדרך הטובה ביותר לעשותה הוא בעזרת כלי תקשורת אשר האינטרנט הוא אחד מהם, הרבה יותר מכובד ויעיל מדוגמה שהבאת על בעל הרנו למשל.
...
אגב, היה קצת יותר מכובד אולי, אם יוצרי אתרים אלה היו מזדהים בשמם.
באתר הראשון לא מצאתי שום זכר לשם ובאתר השני (הותיק) יש רק אזכור של שם פרטי.
כשמצטרפים לעצומות, נהוג שכל מצטרף מציין את שמו ואף ת.ז.
משום מה, זה לא הפליא אותי שלא מצאתי שמות או פרטי זיהוי אחרים.
משה

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #12 

לא מבין מה כל כך פסול בלא להזדהות בשמך באינטרנט, אפילו בעיתונות עושים זאת בהתאם לצורך.
באינטרנט שמך האמיתי לא רלוונטי אלא הכינוי שלך, היוצר את הזהות הווירטואלית שכל המשתמשים האחרים מכירים, זהותך האמתית למעשה כלל ולא רלוונטית במקרים האלה.
אגב אם תסתכל באתר הישן תגלה כי משתמשים רבים הינם עובדים של חברת הוט, אני לא בטוח שיש להם אינטרס להזדהות, אבל ניחא
גם אני וגם אתה משתמשים בכינויים, בחתימה שלך מופיע רק שמך הפרטי, למה אתה או אני חייבים להזדהות ולתת פרטים מלאים בעת דיון על נושא זה או אחר מרחב הווירטואלי?

אגב דוגמא לאתר מחאה כנגד יצרן מחשבים ידוע
http://www.badsoftware.com/alienwaresucks/
מופיע בתוצאה מספר 5 בחיפוש בגוגל באנגלית של המילה alienware
אני בטוח שמידת החשיפה של האתר הינה מספקת
פורמט האינטרנט לא מגביל את המפרסם כפי שמגבילה מדייה אחרת ובכך כוחו.
לקוח לא מרוצה אשר מקים אתר מסוג זה פוגע בתדמית החברה ומאלץ אותה להשקיע רבות ביחסי הציבור ואף בהחלטות צרכנים אחרים לא לקבל שרותים מהחברה הנ"ל.
אני לא הייתי ממהר לקרוא לאקט הזה מגוכח.

את האמת אגיד לך למה הגבתי התלהמות רבה.
אולי קיים סיכוי קטן כי marko90 הינו מקים האתר או יש לו קשר לאותו האדם?
"..... הוא כנראה אדם עם כמה תכונות אישיותיות שלא הייתי מגדיר אותן כבריאות במיוחד וכנראה גם עודף זמן. "
אז אם בן אדם לא הזדהה בשמו ונתן את ת.ז. שלו, לדעתי לא סיבה מספיק טובה לפגוע בכבודו ולהשמיץ אותו.
למעשה הרבה יותר קל להעליב כאשר אין לאדם זהות אמיתית.
Leave the art to the artists who make the music
These loudspeakers are about science

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #13 

אני עוד לא ראיתי עיתון שהמו"ל שלו לא מזוהה,
אלא אם כן אתה קורא לפלאיירים אנונימיים ששמים לך מתחת למגבים "עתונים".
ייתכן שאתה מתבלבל עם זה שלא תמיד מגלים מקורות של סיפור, אך זה לא קשור לעיניין.

אין קשר בין חוסר הזדהות של אנשים בפורומים לבין חוסר הזדהות של בעל אתר עם אג'נדה ברורה לפרסם "סיפורי זוועה" על עסק זה או אחר. פורומי אינטרנט משולים לקהל גדול של אנשים אנונימיים שנפגשים במקום ציבורי. האתרים הנ"ל משולים לאנשים שפותחים דוכן באותו מקום ונואמים מעליו. זה שנשא המדיה הוא אינטרנט זה לא המיוחד פה שמצדיק אנונימיות, זה רק דבר שטכנית מקל על כך.
לגבי מה שכתבת על פרסומים של עובדי הוט: אני מתיחס לבעל/מקים/מנהל האתר, לא לאנשים אחרים שמחליטים לכתוב שם.

יפה שהבאת בעצמך את הדוגמא של הבלוג הזה על Alienware. לא מכיר את זה אך שים לב ששם, הבלוגר לא מסתתר. שמו, מיקומו, תמונתו ואף קישור לכתובתו המליאה נמצאים שם: http://www.kaner.com/resume.html

לא נתתי את דעתי לכך שאולי כותב ההודעה הוא יוצר האתר. אני מתנצל אם מישהו נפגע ואני מודה שאם הייתי חושב שאני כותב אל האיש אז הייתי ממתן את הניסוח. מצד שני, כשהכל אנונימי ואין לך מושג מי זה מי, קשה לצפות להתיחסות "אישית" מנגד.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

להקים אתר נגד חברת הוט זה משהו אחד.
להקים עוד אתר נגדם, זה כבר משהו אחר.
למה, כמו שכתבו לפניי, אי אפשר לאחד כוחות???
אתה רוצה ליצור אופוזיציה נגד הוט (או כל חברה אחרת לצורך העניין? זה לגיטימי, אבל כמו בפוליטיקה, אם גוש האופוזיציה הוא גדול ומאוחד, יש לו הרבה יותר השפעה, אם הוא מתחיל להתפזר לכל מיני שלוחות קטנות, הוא מאבד מכוחו.

חוץ מזה, אתר שקם אך ורק לצורך השמצת חברה/ספק/נותן שירות וכו'... סופו לדעוך, כי אנשים באים, קוראים/כותבים והולכים, זה הכל. רובם מגיעים למצוא אוזן קשבת לצרתם ולראות שהנה, לא רק אותם דפקו - לא שזה רע, זה אפילו נותן לחלק מהאנשים להרגיש טוב, אבל תועלת של ממש בפעילות מונעת מול אותם גופים אין פה.
הרי אם ניקח את הדוגמה הספציפית הזו של הוט, למרבית האנשים יש 2 אופציות בלבד, וזה לא שהם יפסיקו להשתמש בשירותים של שתי החברות אלא (במקרה הטוב) יזגזגו ביניהם (שנאמר, זו נבלה וזו טריפה) ויקחו את החברה שנותנת להם את המחיר הזול לאותו רגע כי השירות הוא גם ככה לא משהו...

לעומת זאת אם תשולב באתר פעילות נוספת מלבד ההשמצות, כמו פנייה לרגולטור, לשר התקשורת או לגופים הרלוונטיים ולהביא את הדברים שנכתבו באתר כדוגמאות וכסימוכין, האפקט יהיה הרבה יותר משמעותי, ואולי אז יש מקום לשינוי.

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

moco כתב:תופעה צרכנית?? הרגת אותי...

בהתאם למקרה הרולוונטי:
-צרכן נבון יתנתק מהחברה.
-צרכן נבון יתלונן אצל הרגולטור, ארגוני צרכנים, עיתונות (כולל אתרי צרכנות).
-צרכן נבון יתבע אותם .

בן אדם שמקים אתר שכל תפקידו לפרסם תלונות על עסק אחד הוא לא צרכן נבון. הוא כנראה אדם עם כמה תכונות אישיותיות שלא הייתי מגדיר אותן כבריאות במיוחד וכנראה גם עודף זמן.
מזכיר לי פעם ראיתי איזה אדם שחנה מול אולם התצוגה של האחים קרסו ברח' ריב"ל במשך ימים עם מלא שלטים על המכונית (רנו שהוא קנה) שמשמיצים את החברה. גם הוא לא היה צרכן נבון במיוחד.
...
בבקשה moco אני מזמין אותך לנסות להתנתק מהוט ...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”