חוויות רעות מהשירות של חברת הכבלים הוט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4653
נתן תודות: 195 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

תראה כמה תלונות יש לחברה לוג'יק

marko90 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #32 

באמת שהתגובה של MOCO לא כל כך ראויה לתגובה (לפחות לא הראשונית) אבל נענה בכל זאת (וכל הכבוד על הקביעה לגבי התכונות האישיותיות של מי שמקים אתר כזה, אני לא אגרר אבל אני רק תוהה מה רמת ההשכלה שלך שמאפשרת קביעה כזאת בנוגע לבריאות הנפשית, רמז, השכלה תיכונית לא נחשבת וגם לא תואר במדעי הדשא).

ואגב לידיעתך, (וחשוב בטרם קובעים משהו להבין בו) הקמת אתר כזה אורכת במקרה הרע חצי שעה. אין צורך בעודף זמן, זה לוקח פחות זמן מהזמן שלוקח לך להגיב פה.

שמם של מפעילי אתר אינטרנט נמצא במאגר נתונים פתוח בעשרות אתרים, דווקא חוסר ההזדהות מוכיח שהמטרה כאן אינה לפתור מקרה פרטי אלא להזהיר אחרים. אם המטרה היתה רווח אישי הרי שדי בציון השם לקבל עשרות טלפונים מנציגי הוט ותאמין לי שהפיתרון היה ניתן באופן מיידי.

גולש שיכנס לאתר כזה בטרם התחברות לחברת הכבלים (או חברה אחרת) ידע כיצד יש לנהוג ולמה הוא נכנס. ההמלצה להקליט את נציגי המכירות אינה כה טריוויאלית ואני מניח שאחרי קריאה אנשים יעשו זאת וכמות ההבטחות ללא כיסוי תפחת.

אם אתר כזה יעזור ולו ללקוח אחד שמתחבר להוט לקבל יחס הוגן ואת מה שהובטח לו דיינו. ואם אתה חושב שזה לא יקרה אז אתה טועה ומטעה.

צרכן נבון זה כנראה בדיוק אתה, זה שיש לו מספיק זמן לתבוע על כל עוול צרכני (צריך יותר זמן מהקמת אתר לא?), זה שחושב שכל כך קל להתנתק מחברה כזו (ניסית פעם? נסה וספר לי איך זה, אני לא מצליח), צרכן נבון יתלונן כולל באתרי צרכנות, למה שם עדיף לעומת מקום בלעדי לזה? הרעש יהיה יותר גדול? ביום הראשון של האתר הזה הגיעו 200 גולשים. סתם לידיעתך, מהצרכנים הפחות נבונים
נערך לאחרונה על ידי marko90 ב 01/07/2008 19:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

marko90 כתב:באמת שהתגובה של MOCO לא כל כך ראויה לתגובה (לפחות לא הראשונית) אבל נענה בכל זאת (וכל הכבוד על הקביעה לגבי התכונות האישיותיות של מי שמקים אתר כזה, אני לא אגרר אבל אני רק תוהה מה רמת ההשכלה שלך שמאפשרת קביעה כזאת בנוגע לבריאות הנפשית, רמז, השכלה תיכונית לא נחשבת וגם לא תואר במדעי הדשא).

ואגב לידיעתך, (וחשוב בטרם קובעים משהו להבין בו) הקמת אתר כזה אורכת במקרה הרע חצי שעה. אין צורך בעודף זמן, זה לוקח פחות זמן מהזמן שלוקח לך להגיב פה.

שמם של מפעילי אתר אינטרנט נמצא במאגר נתונים פתוח בעשרות אתרים, דווקא חוסר ההזדהות מוכיח שהמטרה כאן אינה לפתור מקרה פרטי אלא להזהיר אחרים. אם המטרה היתה רווח אישי הרי שדי בציון השם לקבל עשרות טלפונים מנציגי הוט ותאמין לי שהפיתרון היה ניתן באופן מיידי.

גולש שיכנס לאתר כזה בטרם התחברות לחברת הכבלים (או חברה אחרת) ידע כיצד יש לנהוג ולמה הוא נכנס. ההמלצה להקליט את נציגי המכירות אינה כל טריוויאלית ואני מניח שאחרי קריאה אנשים יעשו זאת וכמות ההבטחות ללא כיסוי תפחת.

אם אתר כזה יעזור ולו ללקוח אחד שמתחבר להוט לקבל יחס הוגן ואת מה שהובטח לא דיינו. ואם אתה חושב שזה לא יקרה אז אתה טועה ומטעה.

צרכן נבון זה כנראה בדיוק אתה, זה שיש לו מספיק זמן לתבוע על כל עוול צרכני (צריך יותר זמן מהקמת אתר לא?), זה שחושב שכל כך קל להתנתק מחברה כזו (ניסית פעם? נסה וספר לי איך זה, אני לא מצליח), צרכן נבון יתלונן כולל באתרי צרכנות, למה שם עדיף לעומת מקום בלעדי לזה? הרעש יהיה יותר גדול? ביום הראשון של האתר הזה הגיעו 200 גולשים. סתם לידיעתך, מהצרכנים הפחות נבונים
...
(Y) + (b) + :pizza:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

אני חוזר שוב על שאלתי, מדוע להשתמש באתר שלנו בתור זירת ניגוח בחברות.

זה שכל אחד יכול לפתוח אתר בכל נושא לא אומר שהוא צריך לעשות את זה אם יש כבר אחרים שקיימים.

בכל מקרה אני חושב שהנקודות הובנו על ידי כולם ודי מיצינו את הדיון כאן.

marko90 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #35 

oferlaor כתב:אני חוזר שוב על שאלתי, מדוע להשתמש באתר שלנו בתור זירת ניגוח בחברות.

זה שכל אחד יכול לפתוח אתר בכל נושא לא אומר שהוא צריך לעשות את זה אם יש כבר אחרים שקיימים.

בכל מקרה אני חושב שהנקודות הובנו על ידי כולם ודי מיצינו את הדיון כאן.
...
אף אחד לא משתמש באתר למטרת ניגוח בחברות. נושא הביקורת (ביקורת אינה ניגוח) הוא נושא ראוי וקשור קשר ישיר לנושא האתר. טובת הגולשים באתרך היא לפחות קיומו של דיון כזה. הרי אף אחד לא מביע כאן דעה יחידה. יש דיון, חלק מסכימים, חלק לא מסכימים. אין מחלוקת שהבאת מקרים כאלה לידיעת גולשי האתר יכולה לשרת אותם בהתקשרות עם חברה כזו, להזיק היא לא יכולה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #36 

אין שום בעיה להביע דיעה או מחאה על כל דבר (בתנאי כמובן שהוא לא דיבתי או לשון הרע), רק שמניסיוננו ועובדה שצדקנו, הדברים הללו מובילים להתנגחויות אישיות ולזה אין מקום באתר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #37 

הוט לקחו ממני את המודם היום וזהו!!! סוף סוף נגמרה הסאגה והתנתקתי מהם :sheep:
ההבדלים באיכות החיבור הם עצומים. סוף סוף אין לי לאגים בCOMPANY OF HEROES אין ניתוקים ועוד שאר תופעות הוט טיפוסיות.
אין מה לדבר סתם עשו לי עצבים. לקח לי שבוע וחצי להתנתק ואחרי רדיפת טלפונים ולחכות 20 דקות כל פעם שיענו לי.
להתראות HOT שלום multiplayer gaming :D
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4026
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 197 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

המוח
מקווה שלמדת לקח ושאחרים ילמדו לקח מהמיקרה שלך ומאלפי לקוחות
אחרים שנפלו איתם ,גם אני הייתי אחד מהם.

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3717
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

המוח כתב:הוט לקחו ממני את המודם היום וזהו!!! סוף סוף נגמרה הסאגה והתנתקתי מהם :sheep:
ההבדלים באיכות החיבור הם עצומים. סוף סוף אין לי לאגים בCOMPANY OF HEROES אין ניתוקים ועוד שאר תופעות הוט טיפוסיות.
אין מה לדבר סתם עשו לי עצבים. לקח לי שבוע וחצי להתנתק ואחרי רדיפת טלפונים ולחכות 20 דקות כל פעם שיענו לי.
להתראות HOT שלום multiplayer gaming :D
...
אתה יכול להסביר למה התנתקת מהם, לא ממש הבנתי...
איזה הבדלים בחיבורים יש לך, על אילו לאגים אתה מדבר? ניתוקים, מאיפה?
:)

תודה

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #40 

kingshoko:

1.התנתקויות כל פעם שיש גשם (היה כבר טכנאי ו"סידר" את הבעיה...)
2.עומסים משתנים על הקו בכל שעות היום... בערב האינטרנט זוחל בצהריים הוא טס בבוקר הוא לפי מצב רוח...
3.LAGS במשחקי רשת היה לי כל הזמן LAGS בCOMPANY OF HEROES הרבה פעמים היו מעיפים אותי כי הייתי עוצר את כל המשחק
4.שרות נוראי ...צריך לחכות 20 דקות בטלפון כדי שיעבירו אותך למוקד טכני כדי להמתין עוד 10 דקות בשביל להזמין טכנאי....

כל אלו לא קורים לי יותר!!!
אין לאגים! החיבור טס! ולאורך כל היום החיבור עובד באותה מהירות. :sheep:

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #41 

המוח כתב:kingshoko:

1.התנתקויות כל פעם שיש גשם (היה כבר טכנאי ו"סידר" את הבעיה...)
2.עומסים משתנים על הקו בכל שעות היום... בערב האינטרנט זוחל בצהריים הוא טס בבוקר הוא לפי מצב רוח...
3.LAGS במשחקי רשת היה לי כל הזמן LAGS בCOMPANY OF HEROES הרבה פעמים היו מעיפים אותי כי הייתי עוצר את כל המשחק
4.שרות נוראי ...צריך לחכות 20 דקות בטלפון כדי שיעבירו אותך למוקד טכני כדי להמתין עוד 10 דקות בשביל להזמין טכנאי....

כל אלו לא קורים לי יותר!!!
אין לאגים! החיבור טס! ולאורך כל היום החיבור עובד באותה מהירות. :sheep:
...
אוקיי תודה.
עניין אותי מאוד כי בעבר הייתי לקוח YES והיו לי תופעות דומות לשלך...
עברתי לHOT והכל מצויין,
איכות ערוצים טובה יותר, אינטרנט מהיר הרבה יותר (Xbox360 live) (בזק בין לאומי) וכו'...
אז זה מצחיק :)
(Y)

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #42 

העיקר ששנינו מאושרים עכשיו :wink:

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #43 

המוח כתב:העיקר ששנינו מאושרים עכשיו :wink:
...
(Y)

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3644
נתן תודות: 972 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שרשור שלא נקרא #44 

הדרך הטובה להתנתק מהם זה פשוט לתת להם את כל הציוד במרכז שרות הקרוב.בכל קניון כמעט יש להם נקודה.

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #45 

claudia5 כתב:הדרך הטובה להתנתק מהם זה פשוט לתת להם את כל הציוד במרכז שרות הקרוב.בכל קניון כמעט יש להם נקודה.
...
אני לא חושב שיש את האופציה הזאת יותר...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”