חוויות רעות מהשירות של חברת הכבלים הוט
באמת שהתגובה של MOCO לא כל כך ראויה לתגובה (לפחות לא הראשונית) אבל נענה בכל זאת (וכל הכבוד על הקביעה לגבי התכונות האישיותיות של מי שמקים אתר כזה, אני לא אגרר אבל אני רק תוהה מה רמת ההשכלה שלך שמאפשרת קביעה כזאת בנוגע לבריאות הנפשית, רמז, השכלה תיכונית לא נחשבת וגם לא תואר במדעי הדשא).
ואגב לידיעתך, (וחשוב בטרם קובעים משהו להבין בו) הקמת אתר כזה אורכת במקרה הרע חצי שעה. אין צורך בעודף זמן, זה לוקח פחות זמן מהזמן שלוקח לך להגיב פה.
שמם של מפעילי אתר אינטרנט נמצא במאגר נתונים פתוח בעשרות אתרים, דווקא חוסר ההזדהות מוכיח שהמטרה כאן אינה לפתור מקרה פרטי אלא להזהיר אחרים. אם המטרה היתה רווח אישי הרי שדי בציון השם לקבל עשרות טלפונים מנציגי הוט ותאמין לי שהפיתרון היה ניתן באופן מיידי.
גולש שיכנס לאתר כזה בטרם התחברות לחברת הכבלים (או חברה אחרת) ידע כיצד יש לנהוג ולמה הוא נכנס. ההמלצה להקליט את נציגי המכירות אינה כה טריוויאלית ואני מניח שאחרי קריאה אנשים יעשו זאת וכמות ההבטחות ללא כיסוי תפחת.
אם אתר כזה יעזור ולו ללקוח אחד שמתחבר להוט לקבל יחס הוגן ואת מה שהובטח לו דיינו. ואם אתה חושב שזה לא יקרה אז אתה טועה ומטעה.
צרכן נבון זה כנראה בדיוק אתה, זה שיש לו מספיק זמן לתבוע על כל עוול צרכני (צריך יותר זמן מהקמת אתר לא?), זה שחושב שכל כך קל להתנתק מחברה כזו (ניסית פעם? נסה וספר לי איך זה, אני לא מצליח), צרכן נבון יתלונן כולל באתרי צרכנות, למה שם עדיף לעומת מקום בלעדי לזה? הרעש יהיה יותר גדול? ביום הראשון של האתר הזה הגיעו 200 גולשים. סתם לידיעתך, מהצרכנים הפחות נבונים
ואגב לידיעתך, (וחשוב בטרם קובעים משהו להבין בו) הקמת אתר כזה אורכת במקרה הרע חצי שעה. אין צורך בעודף זמן, זה לוקח פחות זמן מהזמן שלוקח לך להגיב פה.
שמם של מפעילי אתר אינטרנט נמצא במאגר נתונים פתוח בעשרות אתרים, דווקא חוסר ההזדהות מוכיח שהמטרה כאן אינה לפתור מקרה פרטי אלא להזהיר אחרים. אם המטרה היתה רווח אישי הרי שדי בציון השם לקבל עשרות טלפונים מנציגי הוט ותאמין לי שהפיתרון היה ניתן באופן מיידי.
גולש שיכנס לאתר כזה בטרם התחברות לחברת הכבלים (או חברה אחרת) ידע כיצד יש לנהוג ולמה הוא נכנס. ההמלצה להקליט את נציגי המכירות אינה כה טריוויאלית ואני מניח שאחרי קריאה אנשים יעשו זאת וכמות ההבטחות ללא כיסוי תפחת.
אם אתר כזה יעזור ולו ללקוח אחד שמתחבר להוט לקבל יחס הוגן ואת מה שהובטח לו דיינו. ואם אתה חושב שזה לא יקרה אז אתה טועה ומטעה.
צרכן נבון זה כנראה בדיוק אתה, זה שיש לו מספיק זמן לתבוע על כל עוול צרכני (צריך יותר זמן מהקמת אתר לא?), זה שחושב שכל כך קל להתנתק מחברה כזו (ניסית פעם? נסה וספר לי איך זה, אני לא מצליח), צרכן נבון יתלונן כולל באתרי צרכנות, למה שם עדיף לעומת מקום בלעדי לזה? הרעש יהיה יותר גדול? ביום הראשון של האתר הזה הגיעו 200 גולשים. סתם לידיעתך, מהצרכנים הפחות נבונים
נערך לאחרונה על ידי marko90 ב 01/07/2008 19:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
marko90 כתב:באמת שהתגובה של MOCO לא כל כך ראויה לתגובה (לפחות לא הראשונית) אבל נענה בכל זאת (וכל הכבוד על הקביעה לגבי התכונות האישיותיות של מי שמקים אתר כזה, אני לא אגרר אבל אני רק תוהה מה רמת ההשכלה שלך שמאפשרת קביעה כזאת בנוגע לבריאות הנפשית, רמז, השכלה תיכונית לא נחשבת וגם לא תואר במדעי הדשא).
גולש שיכנס לאתר כזה בטרם התחברות לחברת הכבלים (או חברה אחרת) ידע כיצד יש לנהוג ולמה הוא נכנס. ההמלצה להקליט את נציגי המכירות אינה כל טריוויאלית ואני מניח שאחרי קריאה אנשים יעשו זאת וכמות ההבטחות ללא כיסוי תפחת.
אם אתר כזה יעזור ולו ללקוח אחד שמתחבר להוט לקבל יחס הוגן ואת מה שהובטח לא דיינו. ואם אתה חושב שזה לא יקרה אז אתה טועה ומטעה.
צרכן נבון זה כנראה בדיוק אתה, זה שיש לו מספיק זמן לתבוע על כל עוול צרכני (צריך יותר זמן מהקמת אתר לא?), זה שחושב שכל כך קל להתנתק מחברה כזו (ניסית פעם? נסה וספר לי איך זה, אני לא מצליח), צרכן נבון יתלונן כולל באתרי צרכנות, למה שם עדיף לעומת מקום בלעדי לזה? הרעש יהיה יותר גדול? ביום הראשון של האתר הזה הגיעו 200 גולשים. סתם לידיעתך, מהצרכנים הפחות נבונים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני חוזר שוב על שאלתי, מדוע להשתמש באתר שלנו בתור זירת ניגוח בחברות.
זה שכל אחד יכול לפתוח אתר בכל נושא לא אומר שהוא צריך לעשות את זה אם יש כבר אחרים שקיימים.
בכל מקרה אני חושב שהנקודות הובנו על ידי כולם ודי מיצינו את הדיון כאן.
זה שכל אחד יכול לפתוח אתר בכל נושא לא אומר שהוא צריך לעשות את זה אם יש כבר אחרים שקיימים.
בכל מקרה אני חושב שהנקודות הובנו על ידי כולם ודי מיצינו את הדיון כאן.
אף אחד לא משתמש באתר למטרת ניגוח בחברות. נושא הביקורת (ביקורת אינה ניגוח) הוא נושא ראוי וקשור קשר ישיר לנושא האתר. טובת הגולשים באתרך היא לפחות קיומו של דיון כזה. הרי אף אחד לא מביע כאן דעה יחידה. יש דיון, חלק מסכימים, חלק לא מסכימים. אין מחלוקת שהבאת מקרים כאלה לידיעת גולשי האתר יכולה לשרת אותם בהתקשרות עם חברה כזו, להזיק היא לא יכולהoferlaor כתב:אני חוזר שוב על שאלתי, מדוע להשתמש באתר שלנו בתור זירת ניגוח בחברות.
בכל מקרה אני חושב שהנקודות הובנו על ידי כולם ודי מיצינו את הדיון כאן....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
הוט לקחו ממני את המודם היום וזהו!!! סוף סוף נגמרה הסאגה והתנתקתי מהם
ההבדלים באיכות החיבור הם עצומים. סוף סוף אין לי לאגים בCOMPANY OF HEROES אין ניתוקים ועוד שאר תופעות הוט טיפוסיות.
אין מה לדבר סתם עשו לי עצבים. לקח לי שבוע וחצי להתנתק ואחרי רדיפת טלפונים ולחכות 20 דקות כל פעם שיענו לי.
להתראות HOT שלום multiplayer gaming
ההבדלים באיכות החיבור הם עצומים. סוף סוף אין לי לאגים בCOMPANY OF HEROES אין ניתוקים ועוד שאר תופעות הוט טיפוסיות.
אין מה לדבר סתם עשו לי עצבים. לקח לי שבוע וחצי להתנתק ואחרי רדיפת טלפונים ולחכות 20 דקות כל פעם שיענו לי.
להתראות HOT שלום multiplayer gaming
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3717
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אתה יכול להסביר למה התנתקת מהם, לא ממש הבנתי...המוח כתב:הוט לקחו ממני את המודם היום וזהו!!! סוף סוף נגמרה הסאגה והתנתקתי מהם![]()
להתראות HOT שלום multiplayer gaming...
איזה הבדלים בחיבורים יש לך, על אילו לאגים אתה מדבר? ניתוקים, מאיפה?
תודה
kingshoko:
1.התנתקויות כל פעם שיש גשם (היה כבר טכנאי ו"סידר" את הבעיה...)
2.עומסים משתנים על הקו בכל שעות היום... בערב האינטרנט זוחל בצהריים הוא טס בבוקר הוא לפי מצב רוח...
3.LAGS במשחקי רשת היה לי כל הזמן LAGS בCOMPANY OF HEROES הרבה פעמים היו מעיפים אותי כי הייתי עוצר את כל המשחק
4.שרות נוראי ...צריך לחכות 20 דקות בטלפון כדי שיעבירו אותך למוקד טכני כדי להמתין עוד 10 דקות בשביל להזמין טכנאי....
כל אלו לא קורים לי יותר!!!
אין לאגים! החיבור טס! ולאורך כל היום החיבור עובד באותה מהירות.
2.עומסים משתנים על הקו בכל שעות היום... בערב האינטרנט זוחל בצהריים הוא טס בבוקר הוא לפי מצב רוח...
3.LAGS במשחקי רשת היה לי כל הזמן LAGS בCOMPANY OF HEROES הרבה פעמים היו מעיפים אותי כי הייתי עוצר את כל המשחק
4.שרות נוראי ...צריך לחכות 20 דקות בטלפון כדי שיעבירו אותך למוקד טכני כדי להמתין עוד 10 דקות בשביל להזמין טכנאי....
אין לאגים! החיבור טס! ולאורך כל היום החיבור עובד באותה מהירות.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3717
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
אוקיי תודה.המוח כתב:kingshoko:
אין לאגים! החיבור טס! ולאורך כל היום החיבור עובד באותה מהירות....
עניין אותי מאוד כי בעבר הייתי לקוח YES והיו לי תופעות דומות לשלך...
עברתי לHOT והכל מצויין,
איכות ערוצים טובה יותר, אינטרנט מהיר הרבה יותר (Xbox360 live) (בזק בין לאומי) וכו'...
אז זה מצחיק