עזרה בחיבורי AUDIO בממיר PACE1000

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
yehudabb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי לכולם
יש ברשותי ממיר מסוג PACE1000 הממיר מחובר לפלסמה בחיבור SCART ל SVIDEO בשביל התמונה ו דרך יציאת האודיו שלו (אדום לבן) גם לטלויזיה לשם סאונד

יש ברשותי מגבר DENON 1905 שגם אליו רציתי לחבר את הממיר אולם כשאני מחבר את הממיר למגבר (דרך יציאת הסאונד השניה של הממיר) ומנסה לשמוע ב PROLOGIC IIX רמקול סנטר לא עובד והרמקולים כולם מבולבלים למעט שני הקדמיים
אני חושש שזה אולי משום שהוא מקבל אות מונו אפילו שהמגבר מחובר בשתי בננות

אני הבנתי ש PROLOGIC IIX יכול לקבל שידור סטריאו ולהפוך אותו למקודד בכל הרמקולים

האם יש בעיה בחיבורים שלי או בממיר
אנא עזרתכם

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #2 

קודם כל חבר נכון:
תשאיר את ה-SCART, רק תגדיר בממיר שיוציא RGB ולא SVIDEO.
אתה יכול לנתק את כבל האודיו שמחובר מהממיר לטלויזיה. כבל ה-SCART מעביר לך בעצם גם סאונד ואתה לא יודע את זה.

בדר"כ בממירים הישנים יש יציאת אודיו לסטריאו (מה שאתה משתמש בטלויזיה) והיציאה השניה היא MONO בשביל הוידאו.
חבר את הרסיבר מיציאת הסטריאו RCA מהממיר (מה שהיה מחובר לטלויזיה) ותבדוק. אולי זו הבעיה, אבל קשה לי להאמין.
יכול להיות גם שברסיבר לא מוגדר לך סנטר. תבדוק גם את זה.
Good advise $5, me shut up $10

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

yehudabb כתב:היי לכולם
יש ברשותי ממיר מסוג PACE1000 הממיר מחובר לפלסמה בחיבור SCART ל SVIDEO בשביל התמונה ו דרך יציאת האודיו שלו (אדום לבן) גם לטלויזיה לשם סאונד

יש ברשותי מגבר DENON 1905 שגם אליו רציתי לחבר את הממיר אולם כשאני מחבר את הממיר למגבר (דרך יציאת הסאונד השניה של הממיר) ומנסה לשמוע ב PROLOGIC IIX רמקול סנטר לא עובד והרמקולים כולם מבולבלים למעט שני הקדמיים
אני חושש שזה אולי משום שהוא מקבל אות מונו אפילו שהמגבר מחובר בשתי בננות

אני הבנתי ש PROLOGIC IIX יכול לקבל שידור סטריאו ולהפוך אותו למקודד בכל הרמקולים

האם יש בעיה בחיבורים שלי או בממיר
אנא עזרתכם
...
שלום
הרסיבר שלי מחובר מיציאת אודיו של הטלויזיה לכניסה שלו לטלויזיה (זה דגם DENON ישן).
מחובר בצורה זו מאז שקניתי אותו ותמיד פעל היטב לאודיו סטאריו אנלוגי מכל המקורות. העצה הזאת ניתנה כבר בפורום בנושאדומה נראה לי.

LITO

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”