המסך הרחב של יס - חלק 2
אם אתה מתכוון אלי, אני קונה סרטי DVD בגירסתם המקורית (רחבה) בלבד. אם יס היו מוסיפים פסים שחורים במקום לחתוך סרטים רחבים, הייתי שמח.leshets כתב:אגב איך אתה מסתדר אם סרטי DVD , רובם מגיעים בצורה אנמורפיט כך שאם רוצים P&S (כפי שאתה מתאר אותו) יש לקנות גרסה מיוחדת לא?...
השאלה נדחקה קצת אז אני שואל שוב:oferlaor כתב:adsagi,
אני לא מבין למה אתה מתכוון.
האם הממיר שלך מכוון על 4:3? אם כן, זה אמור לעבור למצב P&S.
סרטים שנרכשו ב-WIDESCREN משודרים ביס רק ככה. אין שידור סימולטני....
עפר, יש משהו חדש שאני לא מכיר? הממיר של מכוון ל- 4:3 ופעם אחרונה שהסתכלתי בסרט רחב זה היה די ברור שזה לא P&S אלא cropping.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
adsagi,
לא קיים כבר הרבה שנים גירסאת P&S ל-DVD שאיננה סתם CROPPING. אתה צריך לזכור שמרבית עמישראל כן רוצה את התמונה כמו שאתה לא אוהב (וכפי שאם אני הייתי במקומך גם אני לא הייתי אוהב).
דובר על כך רבות. הבהרתי את הנושא ליס והם מודעים לכך. יש בהחלט תוכניות עתידיות להוסיף אופציה של הוספת פסים אבל זה תלוי במידה רבה בלחץ הקהל ובכמות האנשים עם ובלי מסכי 16:9.
יס, אני חושב, מאמינים שהם משרתים כך באופן אופטימלי את מרבית הציבור שלהם.
לא קיים כבר הרבה שנים גירסאת P&S ל-DVD שאיננה סתם CROPPING. אתה צריך לזכור שמרבית עמישראל כן רוצה את התמונה כמו שאתה לא אוהב (וכפי שאם אני הייתי במקומך גם אני לא הייתי אוהב).
דובר על כך רבות. הבהרתי את הנושא ליס והם מודעים לכך. יש בהחלט תוכניות עתידיות להוסיף אופציה של הוספת פסים אבל זה תלוי במידה רבה בלחץ הקהל ובכמות האנשים עם ובלי מסכי 16:9.
יס, אני חושב, מאמינים שהם משרתים כך באופן אופטימלי את מרבית הציבור שלהם.
אני עכשיו תוהה אם אין לי פיתרון לזה בדרך. רכשתי את ה- 150MCE (אני אמור לקבל אותו חודש הבא) וחשבתי על הפתרון הבא: אם אני מקליט סרט בפורמט רחב למחשב, איך הוא יראה במחשב? האם הוא יראה בצורה לא חתוכה? האם לשם כך אני צריך שבממיר שלי יוגדר שהטלוויזיה היא 16:9, או שבמצב כזה גם מחשב הוא יראה מכווץ כמו בטלוויזיה (אני מניח שלא).
אם אתה לא רוצה לראות את זה חתוך כמו שאתה רואה היום אז אתה בכל מקרה תצטרך להגדיר בממיר את הטלוויזיה כ-16:9 (אחרת הממיר מוציא רק את האמצע של התמונה).
במקרה הזה, הוא מוציא תמונה מכווצת שעל-פי flag הטלוויזיה/מחשב אמורים לדעת שאפשר למתוח את זה למסך רחב.
אני לא יודע בדיוק עם איזו תוכנה אבל אני מניח שיש אפשרות במחשב להציג את זה בצורה מתוחה ונכונה.
במקרה הזה, הוא מוציא תמונה מכווצת שעל-פי flag הטלוויזיה/מחשב אמורים לדעת שאפשר למתוח את זה למסך רחב.
אני לא יודע בדיוק עם איזו תוכנה אבל אני מניח שיש אפשרות במחשב להציג את זה בצורה מתוחה ונכונה.
http://www.tve.co.il/story.asp?id=3142
ראיון עם איציק אלייקים, הסמנכ"ל הטכני של Yes בנושא המסך הרחב. אין בשורות מעודדות לבעלי טלויזיות 4:3.
ראיון עם איציק אלייקים, הסמנכ"ל הטכני של Yes בנושא המסך הרחב. אין בשורות מעודדות לבעלי טלויזיות 4:3.