חסימת אתרים במקום העבודה.
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עברנו לאינטרנט של דתיים במקום העבודה שלי (אינטרנט רימון או משהו.....) ועכשיו הכל חסום.
האתר של הבנק, אתרים מחו"ל וכו'. (לפחות את האתר הזה השאירו לי....)
האם ישנה דרך לעקוף את החסימה?
האתר של הבנק, אתרים מחו"ל וכו'. (לפחות את האתר הזה השאירו לי....)
האם ישנה דרך לעקוף את החסימה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
רק לתשומת לבך שאם חסימת אתרים היא חלק ממדיניות מוצהרת של החברה ולא יוזמה פרטית של מנהל הרשת אתה עשוי למצוא את עצמך במצב מאוד לא נעים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
גם נכון...Catskinner כתב:רק לתשומת לבך שאם חסימת אתרים היא חלק ממדיניות מוצהרת של החברה ולא יוזמה פרטית של מנהל הרשת אתה עשוי למצוא את עצמך במצב מאוד לא נעים....
אני השתמשתי בזה כשרציתי להיכנס לאתר של רשת שידור בארה"ב (SHOWTIME) שאיפשרה גישה לאתר שלה רק לכתובות מתוך ארה"ב
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

אני מודע לעניין הזה.MartinHSabag כתב:
אני מצטרף ל-catskinner....
אבל החסימה שלהם לא הגיונית בכלל. לא מדבר על פורנו או על אתרי שיתוף.
דברים ממש אלמנטריים חסומים.
אתרי סרטים מחו"ל (IMDB וכו' - אתרי ספורט למינהם, אתרי ביקורות ציוד ומשחקים.) הכל סגור.
ממש מעצבן
אין פה מישהו במקרי מאינטרנט רימון אה?...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
yairf ממש אין קשר לטהרן.
בתור מנהל רשת אשר הטמיע מדיניות זהה אצלו בארגון (בגיבוי ההנהלה כמובן) , אני יכול להעיד שכך אני "שקט יותר" , לא אכנס לדיון לגבי כל אתר ואתר אבל כך המשתמשים לא יכולים להוריד סרגלי כלים , תוכנות שלעיתים מכבידות על המחשב במקרה הטוב ובמקרה הרע מפירים זכויות יוצרים וירוסים וכו'...לא יכולים לצפות בטלוייזה/רדיו דרך האינטרנט ולחנוק את רוחב הפס בחברה שנחוץ לתקשורת ועוד הרבה סיבות כגון בזבוז שעת עבודה וכו'... , לא סגרנו אצלנו וואלה ynet וכו' כי אף אחד לא מתנגד שעובד יגלוש קצת לאתרי חדשות ויקרא קצת כל עוד זה בזמן סביר ובגבולות (צאטים מיילים מבוססי ווב וכו' סגורים)
UltraMagnus יש דרכים טכניות לעקוף זאת כמו שנכתב דרך פרוקסי זו השיטה נפוצה , אך כמו שכבר נאמר לך כאן זו הפרת מדיניות עבודה בחברה ויכולה לעלות לאדם במשרתו (בעיקר אם הדבר הובהר קודם לכן)
בתור מנהל רשת אשר הטמיע מדיניות זהה אצלו בארגון (בגיבוי ההנהלה כמובן) , אני יכול להעיד שכך אני "שקט יותר" , לא אכנס לדיון לגבי כל אתר ואתר אבל כך המשתמשים לא יכולים להוריד סרגלי כלים , תוכנות שלעיתים מכבידות על המחשב במקרה הטוב ובמקרה הרע מפירים זכויות יוצרים וירוסים וכו'...לא יכולים לצפות בטלוייזה/רדיו דרך האינטרנט ולחנוק את רוחב הפס בחברה שנחוץ לתקשורת ועוד הרבה סיבות כגון בזבוז שעת עבודה וכו'... , לא סגרנו אצלנו וואלה ynet וכו' כי אף אחד לא מתנגד שעובד יגלוש קצת לאתרי חדשות ויקרא קצת כל עוד זה בזמן סביר ובגבולות (צאטים מיילים מבוססי ווב וכו' סגורים)
UltraMagnus יש דרכים טכניות לעקוף זאת כמו שנכתב דרך פרוקסי זו השיטה נפוצה , אך כמו שכבר נאמר לך כאן זו הפרת מדיניות עבודה בחברה ויכולה לעלות לאדם במשרתו (בעיקר אם הדבר הובהר קודם לכן)
נערך לאחרונה על ידי uris ב 25/06/2009 9:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
חברה שמעסיקה עובדים אינה יכולה לפעול כדמוקרטיה ולכן ההשוואה אינה במקומה. הזמן של העובד במסגרת שעות העבודה הוא משאב כמו כל יתר המשאבים שיש לחברה וזכותה לדאוג לכך שהוא ינוצל למטרת קידום מטרות ועיסקי החברה. לכן היא יכולה ורשאית להעניק כלים ולקצוב את שימושם לפי ראות עיניה. בין אם זה רכבי חברה, טלפונים, מחשבים שולחניים וניידים וגישה לאינטרנט.yairf כתב:מישהו אמר "טהרן זה כאן"?...
אני יודע מנסיוני שבדרך כלל יש בחברות נהלים ודרכים שבאמצעותם ניתן לפנות לגורמים המוסמכים ולבקש פתיחת גישה לאתרים או כלים אחרים ברשת. אני גם יודע שבחברות מסודרות ההשלכות עהור העובד בגין עקיפת הנוהל או התעקשות של ללכת בדרך של "הבא נתחכמה לו" יכולות להיות מאוד לא נעימות.
-
UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

טוב שיש את האתר הזה להעביר את הבאסה.