נהגת טעתה בהילוך ונפלה מקומה שלישית בחניון
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
הסטטיסטיקה זה דבר נפלא: בעזרתה תוכל להירגע ולדעת שאם אתה מוקף ב 100 נהגות יש פחות סיכויים שאחת מהן תיכנס בך מאשר אם אתה מוקף ב 100 נהגים.
אבל היא חסרת כל תועלת כשאתה מוקף ב 99 נהגים + ונהגת אחת ומנסה לבחון האם הפו*טמה המתאפרת שמסיעה את הילדים שלה במפלצת של טון וחצי תוך דיבור בטלפון, צרחות על הילדים ושליחת SMS תתנגש בך או לא. זה סוג של התנהגות מוטורית שהיא ייחודית לנשים מסויימות ןמוציא לכל הנהגות שם רע.
אבל היא חסרת כל תועלת כשאתה מוקף ב 99 נהגים + ונהגת אחת ומנסה לבחון האם הפו*טמה המתאפרת שמסיעה את הילדים שלה במפלצת של טון וחצי תוך דיבור בטלפון, צרחות על הילדים ושליחת SMS תתנגש בך או לא. זה סוג של התנהגות מוטורית שהיא ייחודית לנשים מסויימות ןמוציא לכל הנהגות שם רע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תשמעו
יוצא לי לנהוג לפחות פעם בשנה לאילת ופעמיים שלוש לצפון
אילת - אזור באר שבע, טנדרים של בדואים
דרומה משם אוטובוסים (בייחוד אלו עם הכריש, מטיילי אלית?)
כביש הערבה - צעירים , מטורף
צפון -
משאיות מכל סוג וכל צורה
יצא לי לנהוג מאחורי משאיות שתוך כדי נסיעה ברור לך שהרכב לפניך לא עבר טסט כמה שנים
צמיגים עקומים לחלוטין
עם הילדים באוטו, זה ממש אימה
ואני נהג שאוהב לנהוג מהר ומאוד נהנה מהנהיגה עצמה
רק שמהר זה לא חייב להיות מופרע
יוצא לי לנהוג לפחות פעם בשנה לאילת ופעמיים שלוש לצפון
אילת - אזור באר שבע, טנדרים של בדואים
דרומה משם אוטובוסים (בייחוד אלו עם הכריש, מטיילי אלית?)
כביש הערבה - צעירים , מטורף
צפון -
משאיות מכל סוג וכל צורה
יצא לי לנהוג מאחורי משאיות שתוך כדי נסיעה ברור לך שהרכב לפניך לא עבר טסט כמה שנים
צמיגים עקומים לחלוטין
עם הילדים באוטו, זה ממש אימה
ואני נהג שאוהב לנהוג מהר ומאוד נהנה מהנהיגה עצמה
רק שמהר זה לא חייב להיות מופרע
העם דורש..... כל מיני דברים
הקטע הראשון חייב להיות מבויים !Huber כתב:אני אקח את הסיכון בלהיחשב כשובניסט, אבל היכולות המוטוריות של נשים שונות מאוד מהיכולות המוטוריות של גברים. לזכותם יאמר שהן לרב הרבה יותר רגועות מאיתנו על הכביש, מצד שני השיקול דעת שלהם לפעמים מעורר בי פלצות....
השלישי עננננננננקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
madror, ואם אני אגיד לך שנתקלתי במקרה דומה כמה פעמים בחיי? באחת הפעמים אפילו יצאתי ועזרתי לגברת לבצע את החניה מכיוון שהיא חסמה כביש והצטברו כבר לא מעט רכבים שנתקעו בגללה והתחלתי לחשוש לחייה 
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
יש כמה אוכלוסיות של נהגים שזה פשוט פחד אלוהים להימצא איתם על הכביש והדירוג שלי לפי סדר עולה הוא:
1. זקנים עם כובע. בקושי רואים אותם מבצבצים מאחרי ההגה, אבל זה מתגמד לאור העובדה שהם לא רואים כלום ולכן הם נוהגים במהירות של 30 קמ"ש בתוואי הכביש שהם זוכרים מימי המנדט.
2. עארסים: לא איכפת להם ממך ובכלל הם חייבים להוכיח שהם יגיעו לרמזור הבא לפניך גם אם צריך לזגזג, לחתוך מימין ולהיצמד לך לפגוש.
3. ילדים שיכורים: כמו כל חיות עדר יש להם נתיבים, לוחות זמנים ומקומות מרבץ ידועים שבהם הם שורצים בהמוניהם אחרי החשיכה. עדיף להכיר את השיגרה שלהם ולהימנע ממפגש איתם כי אין להם בעיה לפנקייק אותך במעבר חצייה, לברוח מהמקום ואחר כך להתבכיין שהם בעצם ילדים טובים כשהמשטרה מגיעה.
4. נהגות בג'פים: פחד אלהים. אלו אותן נשים שלפני 20 שנה היו בוחרות ברכב קטן כי הן לא סמכו על כישורי הנהיגה שלהן והעדיפו רכב שקל יותר להסתדר איתו. היום החשיבה שלהן היא שממילא הן הולכות להיתנגש במישהו ולכן עדיף לעשות את זה עם רכב גדול כדי שלהן לא יקרה כלום.
1. זקנים עם כובע. בקושי רואים אותם מבצבצים מאחרי ההגה, אבל זה מתגמד לאור העובדה שהם לא רואים כלום ולכן הם נוהגים במהירות של 30 קמ"ש בתוואי הכביש שהם זוכרים מימי המנדט.
2. עארסים: לא איכפת להם ממך ובכלל הם חייבים להוכיח שהם יגיעו לרמזור הבא לפניך גם אם צריך לזגזג, לחתוך מימין ולהיצמד לך לפגוש.
3. ילדים שיכורים: כמו כל חיות עדר יש להם נתיבים, לוחות זמנים ומקומות מרבץ ידועים שבהם הם שורצים בהמוניהם אחרי החשיכה. עדיף להכיר את השיגרה שלהם ולהימנע ממפגש איתם כי אין להם בעיה לפנקייק אותך במעבר חצייה, לברוח מהמקום ואחר כך להתבכיין שהם בעצם ילדים טובים כשהמשטרה מגיעה.
4. נהגות בג'פים: פחד אלהים. אלו אותן נשים שלפני 20 שנה היו בוחרות ברכב קטן כי הן לא סמכו על כישורי הנהיגה שלהן והעדיפו רכב שקל יותר להסתדר איתו. היום החשיבה שלהן היא שממילא הן הולכות להיתנגש במישהו ולכן עדיף לעשות את זה עם רכב גדול כדי שלהן לא יקרה כלום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.