הBIDI BOX שך אלעל- מערכת IFE ניידת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
נראה לי רעיון רע.
הואנדליזם והגניבות ימנוע שימוש רחב בזה.
אני ממשיך להשתמש ב-PMP שלי לעתיד נראה לעין.
הואנדליזם והגניבות ימנוע שימוש רחב בזה.
אני ממשיך להשתמש ב-PMP שלי לעתיד נראה לעין.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
אני כבר רואה את התמונה...singera כתב:אם תיכנס לאתר החברה של ספקית המכשיר יש סעיף שאומר "יש להחזיר את היח' לדיילת 30 דק' לפני הנחיתה- במידה ולא יוחזר המכשיר הלקוח ישלם עליו מחיר מלא"...
לא מספיק שהדיילות צריכות לגרום לכל הנוסעים לקפל מגשים, להחזיר תיקים לתאים וכו', עכשיו הן יצטרכו לריב עם האמא "נו, תני לילד לשחק עד הנחיתה... מה אני אעשה איתו אחרת" וכו'.
אני ראיתי את המוצר הזה במספר טיסות שעשיתי לאחרונה. בסך הכל הוא עובד טוב, אין ויכוחים עם הדיילות כמו שתואר כאן, ומדובר בשירות משלים לא רע.
הבעיה שלי עם כל הסיפור הזה, שלדעתי שירות IFE נורמלי היה צריך להיות חלק ממחיר הכרטיס... ולא תוספת.
הבעיה שלי עם כל הסיפור הזה, שלדעתי שירות IFE נורמלי היה צריך להיות חלק ממחיר הכרטיס... ולא תוספת.
You are never fully dressed without a smile
בכל מטוסי אלעל בין אם זה 737 עד 777/747 יש מערכות IFE בצי 737,757,767 יש מסכים מרכזיים וב777ו747 יש מסכי PTV אני רואה את היתרון במכשיר זה רק לטיסות ארוכות עם 767 (המטוסים 737 ו757 טסים טיסות קצרות בלבד וטיסה של 4 שעות אינה מצריכה מערכת צייה אישית פרט מילדים) ב777 וב747 הוא נותן ערך מוסף לבידור הבסיסי של מערכת הVOD
בוא נזכור שה-767 עושה טיסות לדרום אפריקה (9 שעות טיסה), לתאילנד (10-11 שעות טיסה) ואאל"ט גם לקנדה. מערכת ה-IFE בצי הזה צריכה לעבור מתיחת פנים.singera כתב:בכל מטוסי אלעל בין אם זה 737 עד 777/747 יש מערכות IFE בצי 737,757,767 יש מסכים מרכזיים וב777ו747 יש מסכי PTV אני רואה את היתרון במכשיר זה רק לטיסות ארוכות עם 767 (המטוסים 737 ו757 טסים טיסות קצרות בלבד וטיסה של 4 שעות אינה מצריכה מערכת צייה אישית פרט מילדים) ב777 וב747 הוא נותן ערך מוסף לבידור הבסיסי של מערכת הVOD...
גם בטיסות של 4-6 שעות מערכת VOD מלאה או IFE היא דבר נחוץ, אם כי לא קריטי כמו טיסה של 7 שעות וצפונה.
You are never fully dressed without a smile
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה בזיון של אל על
במקום לשדרג את המטוסים, הם מציעים שרות בתשלום נוסף. מעצבן, אבל מי צריך את זה?
לרובנו יש לאפטופ..
אני גם ראיתי את זה כבר כמה טיסות אחרונות, אני חושב שכבר בחודש פברואר או מרץ השנה.
טסתי לפני חודשיים לאוסטרליה עם Thai - איזה תענוג! איזה שרות, מערכת סרטים מלאה, מטוס חצי ריק, מגשים לוקחים אחרי מספר דקות.
מטוס נקי, דיילות נחמדות ומחייכות אליך. להבדיל מאל על..הסחבקיות הישראלית מעצבנת אותי! אני רוצה שרות!
במקום לשדרג את המטוסים, הם מציעים שרות בתשלום נוסף. מעצבן, אבל מי צריך את זה?
לרובנו יש לאפטופ..
אני גם ראיתי את זה כבר כמה טיסות אחרונות, אני חושב שכבר בחודש פברואר או מרץ השנה.
טסתי לפני חודשיים לאוסטרליה עם Thai - איזה תענוג! איזה שרות, מערכת סרטים מלאה, מטוס חצי ריק, מגשים לוקחים אחרי מספר דקות.
מטוס נקי, דיילות נחמדות ומחייכות אליך. להבדיל מאל על..הסחבקיות הישראלית מעצבנת אותי! אני רוצה שרות!
הדבר שמאוד איכזב אותי בPTV של אלעל זה שטסתי מBKK לת"א הוקרן הסרט סוף העולם שמאלה הם פשוט צינזרו חצי סרט!!!! לא אמרו אפילו כלום אז אם רוצים לצנזר למה בכלל להקרין? למה לא לשים קוד לערוץ? או אולי אזהרה לקטעי עירום? פשוט רואים עריכה חובבנית.....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רובנו == גולשים באתרMartinHSabag כתב:מי זה רובנו?לרובנו יש לאפטופ.....
אתה מייצג איזה אחוז מהנוסעים בדיוק?...
שוב, לדעתי אל-על צריכים להשקיע יותר בשרות שלהם ובציי המטוסים.
לא יזיק לבדוק את רמת הטיסה ב-Thai, British Airways, Lufthansa