איך הופכים אוזניה פתוחה לסגורה - סדנת שיפורים
תודה רבה לך..אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כי אני חדש בנושא האוזניות..אז לאט לאט.. 
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
את זה גם אני אמרתי לפני איזה שנתיים ותראה איפה אני היום
, אז הייתי נווב, היום אני כבר בדרגת גורו, תיזהר זה ממכר
מה שכן אם אתה לוקח את העלויות בפרופורציות למערכת רמקולים אז העלויות ממש מצחיקות לדעתי, זה למה זה תחום ששוה באמת להשקיע בו כי התמורה ממש גבוהה. סתם לדוגמא: מגבר משולב טוב בבשביל ההתחלה של מערכת סטריאו עולה כ 4000-5000 ש"ח אם אתה קונה ביד שניה.
רק בתקציב הזה אתה יכול לבנות מערכת אוזניות מעולה של אוזניות ב 1500-2000 ש"ח ומגבר אוזניות ב 2500-2000 ש"ח. מבין ?
מה שכן אם אתה לוקח את העלויות בפרופורציות למערכת רמקולים אז העלויות ממש מצחיקות לדעתי, זה למה זה תחום ששוה באמת להשקיע בו כי התמורה ממש גבוהה. סתם לדוגמא: מגבר משולב טוב בבשביל ההתחלה של מערכת סטריאו עולה כ 4000-5000 ש"ח אם אתה קונה ביד שניה.
רק בתקציב הזה אתה יכול לבנות מערכת אוזניות מעולה של אוזניות ב 1500-2000 ש"ח ומגבר אוזניות ב 2500-2000 ש"ח. מבין ?
אני מדבר על מגבר נייד ל SR 80 בעיקרון הם לא צריכות מגבר (32אום) אבל רשום בביקורות שזה יעלה את רמת האיכות... + זה טוב למאגר ציוד
מבחינת מחירים, שווה לבנות או לקנות?? שוב, אני מדבר על מגבר פשוט וצנוע.
שזאם !
מגבר פשוט וצמוע מדובר על השקעה של 50$ גג בעיקרון. לא חסרים אתרים, אני מצרף קישור לאחד כזה.
http://tangentsoft.net/audio/
http://tangentsoft.net/audio/
אנתולי פצצה של אתר! הוא ממש מפורט...
אבל אם אני הולך ללמוד משם יקח לי בערך פי שלוש זמן כי כל מילה עשירית אני יפתח מילון... ואני לא כל כך בקיא בג'רגון ... במיוחד לא באנגלית
אולי אתה מכיר אתר שמלמד בעברית???
אם כן,
עוד שבועיים אני מלווה לך את המגבר ....

אבל אם אני הולך ללמוד משם יקח לי בערך פי שלוש זמן כי כל מילה עשירית אני יפתח מילון... ואני לא כל כך בקיא בג'רגון ... במיוחד לא באנגלית
אולי אתה מכיר אתר שמלמד בעברית???
אם כן,
עוד שבועיים אני מלווה לך את המגבר ....
שזאם !
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
ה-אתר בנושא (לצערך שוב באנגלית):
HeadWize
שלל פרוייקטים והסברים, תמונות ומה שאת רק רוצה וצריך.
נאם אתה לא חזק באלקטרוניקה פשוט תחליט על מגבר מסויים, קח את הסירטוט החשמלי ואת רשימת החלקים, תמצא חבר/אדם בעל ידיים טובות וידע באלקט' ואתה מסודר
בהצלחה בכל מקרה
HeadWize
שלל פרוייקטים והסברים, תמונות ומה שאת רק רוצה וצריך.
נאם אתה לא חזק באלקטרוניקה פשוט תחליט על מגבר מסויים, קח את הסירטוט החשמלי ואת רשימת החלקים, תמצא חבר/אדם בעל ידיים טובות וידע באלקט' ואתה מסודר
בהצלחה בכל מקרה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג