להתראות לרכיב הותיק ביותר במערכת שלי... הספה...

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

את הספה שלנו רכשנו בקליפורניה לפני מעט יותר מ-12 שנה והיא שירתה אותנו נאמנה. כמו לויתן אמריקאי אופייני היא היתה גם ענקית, גם נוחה וכמובן שלומפרית לא קטנה.

אך, עם השנים (והילדים) היא כבר לא הפרגית הצעירה שהיתה כשרכשנו אותה ועכשיו אנחנו נפרדים ממנה סופית. תרמנו אותה למשפחה אחרת ואנחנו נטולי ספה.

אני יושב בחדר המחשבים וחושש לרדת למטה ולראות את הסלון ערום ועריה ונטול הרכיב הכי ישן במערכת שלנו...

נקווה שהרכש החדש שצפוי להגיע בימים הקרובים יצדיק את עצמו, שכן מדובר בהשקעה לא קטנה...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #2 

תתחדשו !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #3 

בינתיים אפשר רק להגיד לה שלום כי אין ספה חליפית בינתיים (הוצאנו את הישנה כדי שיהיה מקום לחדשה).

יום משוגע היה היום - זה התחיל בזה שהמעבד שלי הכריז על שביתה איטלקית ושיתק את כל המערכת (התקלה בו גורמת גם לרסיבר להפסיק לעבוד כי הם משורשרים). למזלי הצלחתי לצרוב מחדש את ה-FIRMWARE והכל בינתיים נראה טוב (נראה שהגיע הזמן לייבא מודל חדש...), אחרי זה בעיות בעבודה, נסיעה לר"ג, ואז נפרדים מהספה.

מחר יהיה עוד יותר משוגע.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

אני רכשתי אמריקן קומפורט ב2007 כספה יעודית לקולנוע בייתי.

הוחלפה 3 פעמים , פעם ראשונה בגלל דפקט בהובלה, פעם שנייה בגלל דפקט דהיית-צבע באיזור הראש
(אחרי כשנה וחצי בשימוש) ולפני כחודשיים הגיעה השלישית החדשה (כמובן ללא שום עלות).

שירות עמינח למי שתוהה. זהב.

מתאימה לקולנוע בייתי לא? :)

תמונה

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4289
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

ישבתי על כזאת לפני יומיים... אין ספק.. תענוג אמיתי.
אבל האישה הטילה וטו... לא מספיק מעוצבת ויפה עבורה.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

האמת שאני מבין את אשתך, העיצוב של America Comfort הוא מאוד אמריקאי - עם כל המשתמע מזה.

אני הולך פעם בחודש לחנויות רהיטים כדי להסתכל על ספות ובכל פעם אני נאנח ושב אחורה לספה המרוטה שלי ולחתול המאושר המחדד את ציפורניו במרץ על הריפוד. אני כנראה אחליף רק כשהיא תתפרק לחלוטין וגם אז אקנה משהו מתצוגה כדי שלא ישבר לי הלב אחרי חודש.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

Catskinner כתב:האמת שאני מבין את אשתך, העיצוב של America Comfort הוא מאוד אמריקאי - עם כל המשתמע מזה.

אני הולך פעם בחודש לחנויות רהיטים כדי להסתכל על ספות ובכל פעם אני נאנח ושב אחורה לספה המרוטה שלי ולחתול המאושר המחדד את ציפורניו במרץ על הריפוד. אני כנראה אחליף רק כשהיא תתפרק לחלוטין וגם אז אקנה משהו מתצוגה כדי שלא ישבר לי הלב אחרי חודש.
...
חח
נשבע לך הצלחת להכניס לי עצב קל מהכתיבה שלך :)

geblig
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1727
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

dizingof כתב:אני רכשתי אמריקן קומפורט ב2007 כספה יעודית לקולנוע בייתי.

הוחלפה 3 פעמים , פעם ראשונה בגלל דפקט בהובלה, פעם שנייה בגלל דפקט דהיית-צבע באיזור הראש
(אחרי כשנה וחצי בשימוש) ולפני כחודשיים הגיעה השלישית החדשה (כמובן ללא שום עלות).

שירות עמינח למי שתוהה. זהב.

מתאימה לקולנוע בייתי לא? :)

תמונה
...
במיוחד עם ההרמוני עליה :D

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #9 

אנחנו די התייאשנו למצוא משהו שיראה סביר, יעלה פחות מרכב סביר מיד שניה וגם יהיה נוח.

זה כמו שאומרים - משולש הזהב (תמיד צד אחד כואב). או שזה נראה טוב, יקר ואז לא נוח. או שזה נורא נוח, יקר ונראה רע, או שזה נראה טוב, ונוח ואז זה עולה נורא ואיום...

צמצמנו את זה לכדי שתי אפשרויות - ובסופו של יום בסוף יום מייאש במרכז הישראלי לריהוט בראשון (מאוד מאוד לא מומלץ להסתובב שם, זה מרגיש ממש רע) ושניה לפני שהתייאשנו לחלוטין מצאנו משהו שגם לא יגרום לנו לפשוט רגל, גם לא דורש 4 חודשי המתנה לייבוא אישי מאיטליה, וגם נראה סביר.

הקטן שלנו קרא לכורסא "כורסא מרשמלו" בגלל התחושה שהיא נותנת. עדיין אי אפשר להגיד מברוק, אנחנו כבר שלושה ימים בלי ספות (תרמנו את שלנו באמונה שזה יגיע לפני כמה ימים). המשלוח אכן הגיע בזמן שנקבע מראש, אך בצבע שונה מכפי שהזמנו. היום, לאחר צעקות ובירורים התברר שיש עדיין ספה אחת בסטוק (יותר מזל משכל) בצבע שהזמנו ושזה אמור להגיע מחר.

בינתיים הגב שלי מרגיש לא מי יודע מה לאחר הכמה הימים הללו ועוד יותר גרוע, אלה שלקחו את הספה הישנה הצליחו לעשות לנו חריטות מזעזעות בפרקט בסלון, מה שאומר שלעלויות הספה נאלץ להוסיף את החלפת הפרקט (כולו, כי כבר אי אפשר להשיג בדיוק את הצבע הזה).

התרומה הזו לא יצאה הכי זולה בעולם... no good deed comes unpunished.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3898
נתן תודות: 601 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

ספות זה בלאגאן... אחרי הרבה שנים עם התעלמות וסתם בד ישן ומעאפן קנינו ספה 3 מושבים מעור מביתילי.
כמו שאמרו למעלה, אם יפה ופרקטית (עור בגלל הילדים) אז לא הכי נוחה בעולם לסרטים.
את הכורסת איקאה של המניקה אולי נחליף בקרוב לאמריקן קומפורט אחת. הבעיה שהכורסא לא ב SWEET SPOT....
מי מרים את הכפפה של יפה נוחה וזולה???

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #11 

טוב, הגיעו הספות. אעביר לכם דיווחים בהמשך :)

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

תתחדש על הספה.

האמת, ממש לא אוהב ספות מעור. הן ממש לא נעימות לישיבה לה בחורף ולא בקיץ.

היתה לי ספה פינתית מדהימה מבד עבה ממש. היופי בספה (פרט לעובדה שהיא נפתחה במקרה הצורך לגודל ענק+ארגז מצעים גדול) זה העובדה שהיתה לה את הפינה הכי נוחה בעולם. היית מתיישב בפינה ותוך 2 דקות נרדם, ללא קשר למידת העייפות שלך. משהו מדהים. נוחות כזאת לא פגשתי באף שפה אחרת.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”