היי אנשים , ראיתי שהתחילו למכור את ה E150 של iriver בארץ ,יש לי כרגע PX100 של סנהייסר בצבע לבן ,ומעוד אהבתי את העיצוב של הנגן ,די חשוב לי הכל יהיה תואם בעיצוב

, אני מתלבט בינו לבין ה fuze ,הקטע ש על E100 לא מדברים הרבה ורוב הסקירות שלו הן עם מילה רעה על SQ שלו, על ה fuze מדברים בהרבה פורמים מחו"ל ושהוא הכי איכותי ב low budget, עד היום זה כך , חשבתי על i7 של של cowon ,אבל המסך קטן מידי ,אומנם גרסת 16GB עולה רק 600 שקל וזה מעוד מעוד זול ,אבל יש לו יותר מידי הגדרות של EQ ,כמו בחירת תדר HZ אמצעי ל כל עמודה וכו' ,ואין לי ממש צורך בכל התוספות שלו ,או שאני סתם נכנס יותר מידי לפרטים ויוכל להסתדר עם זה ? ה D2 סתם יקר מידי ואין לי צורך ב וידאו ,המסך מגע גם לא מלהיב אותי במיוחד ,אהבתי את השליטה של fuze עם גלגלת שהיא גם כפתור 4 כיווני ,אבל לדעתי הוא נראה קצת לא מושלם ו לא פרופורציונלי בערך חח, בכל מקרה
זה או i7 בגרסת 16GB בגלל המחיר שלו בלי קשר לצבע שלו( אני יכול לוותר על זה עם באמת שווה ללכת עליו,גם זמן סוללה ענק), או ה Fuze 8GB בכסוף שהייתי נעול עליו כבר כמה וכמה חודשים, או E100 של 8GB בלבן שאת עיצובו הכי אהבתי(אבל עקב תגובות לא מי יודע מה על הSQ שלו,בייחוד שיש לי PX100 שנחשבות די טובות ביחס למחיר, אני מעדיף משהוא אחר), או ה E150 החדש שהינו שדרוג של E100 הישן אך איני יודע לגבי ה SQ שלו ,העם יש שיפור, ודבר נוסף ,לא הכי הבנתי את ה dcklick שלו? ב E100 אני יודע שזה לחצנים רגילים שהם משטח אחד שלם, אבל ב E150 זה טאץ? או המקשים עצמם תמונים בתוך גוף המכשיר ?(הבנתי גם ששיפרו לו את ה UI).
מחקה לתגובות

, בכל מקרה ,גם עם I7 ,אז העם יש איזה מקום שניתן להשיג בו נרתיק נורמאלי לנגן?